hmm anladım dostum...çok geçmiş olsun...sürücü koltuguna sisibar yaptırman çözüm olur diye düşünüyorum...
teşekkür ederim.. bakalım deneyeceğim herşeyi.. hani yaaa yokmu bugünki fotoğraflardan kimsede?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Çaresi bulunur dostum, çok merak ediyordum sizleri tanıştık sonunda, çok sevindim valla Motorda üşümedim voleybol maçı izlerken dondum yahu Fotograf makinasının kablosu işyerinde pazartesi atarım artık Şu koltuk olayını hallederiz Koray kardeş aklımda bir kaç fikir var, olmadı benim seleden ayarlarız sana bir tane ;)
Şimdi gelelim parçalara Koray kardeş bahsettiğim kelepçe bu, sen bana ölçüsünü verirsen ayarlarım sana ben de 23 mm lik var sana kaç lazım?
devrim valla durum çok kötü.. mutlaka çözmek lazım bir şekilde.. fikirlerini biriktir abi şile gezisinde konuşalım.. kelepçenin uzunluğunu tam bilmiyorum yarın ölçerim.. gerçekten kelepçe böyle olsa çok daha şık duracak.. o üstünde olanlar normal su borusu kelepçesi.. bide bugünkü muhabbetin tadı damağımda kaldı.. siz erken kaçtınız.. tarkan erken kaçtı.. buraklar ve orhan yoktu.. murat ve ben karanlığa kalmamak için acele ettik.. yani tam olamadık.. umarım 4 nisanda tam kadro yaparız.. tanıştık süper oldu..
arkadaşlar daha yeni eve geldim sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum
sağ sağlim eve vardığınız içinde ayrıca mutluyum.
devrim tanıştığımıza çok sevindim inşallah 4 nisanda hep birlikte daha uzun zaman ve sohbet etme şansımız olur.
orhan valla bi sen kaldın herhalde 4 nisana kısmet olacak gibi inşallah
bu arada koray sisi bar çözüm olabilirmi ki?
ya şimdi direkt konuya dalıcam ama kökünden halletsen sanki daha iyi olacak. ameliyat düşünmüyormusun ?
enjoy your ride and enjoy forever
Abi bakarım 2. el bulursam Dragstar selesi hemen alırım bi şekilde monte ederiz egsoz kaplamaları da var aslında ama almamıştım bulursam resmini gönderirim, bu arda yasmin hepinize selam söylüyor
bizimde selamımızı vede maçtaki başarılarından dolayı tebriklerimizi ilet.. peki o koltuk olurmu uydurulurmuki gv ye? büyük gelmezmi? böyle daha ince ve arkası düz gelen bişey yaptırsak.. ya ne bileyim çok moralim bozuldu.. ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Burada koltuğu daha yumuşak yapmak için ek sünger koyuyorlar ve dikleştiriyorlar belki senin seleye de uygulayabiliriz
resmen baştan koltuk yapmışlar.. bu yabancı bir ülke dimi? bizim koltuk biraz yumuşak.. mesela koltuğu aynı formda sertleştirip sonra kuyruğuma gelen kısmı boş bıraktırsam.. olmazmıki acaba? ve bunu eline yüzüne bulaştırmadan kime yaptırabiliriz? devrim sağolasın kendi derdin gibi uğraşıyorsun teşekkür ederim.. bu arada bende sordukça soruyorum...
dragstar modifiye sitesi var Hollanda sitesi referans oluyor bana, rica ederim kardeş ne demek Oto döşemeciler de rahatlıkla yapar diye düşünüyorum
Burak kardeş bu da sana bahsettiğim gezici yolcu koltuğu
Bu linkte de hazır yapılıp satılanı var ama Türkiye de daha ucuza mal edilir
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PILLI...3A1|240%3A1308
o zaman havalar ısındığında bir döşemeci bulalım ve ona tarif ederek yaptıralım.. yoksa yola çıkışta 30. dakikadan sonra eziyete dönecek bu keyif.. bir buluşma yapalım önce koltuğu yapalım sonra bizim bahçede mangal ile kutlayalım olurmu? bu arada benim gözler kıpkırmızı oldu dayanamayıp uyuyacağım galiba.. devrim tekrar teşekkür ederim.. tanıştık, çok iyi yaptık..
hadi iyi geceler.. muhtemelen ben rüyamda istanbul trafiğinde arabaların arasından geçip , döşemeciye gideceğim
Arkadaşlar herkese tekrar merhaba,
Dün bizim evi barajlara yakın oturduğumuzdan su bastı, üstüne elektriklerde gitti, belki inanmayacaksınız ama burakta çıkarken beni yanına almayı unutmuş o yuzden bugun sizlerle olamadım
Korayyyy affedin beni...
Bu ara tam olarak ne istediğimi anlayabilmek için argeyi abarttım, geç saatlere kadar bilgisayarda kalıyorum bazen.dünde çok yorgundum, fuarda içaçıcı birşey bulacağımı da pek sanmadığımdan izin istedim Buraktan.
Murat'cım fuarda yeni modelleri varmıydı bilmiyorum ama ben zaten TTcustoma bu ay iki kere gittim. Birincisinde tadilattalardı, ikincisinde oradakilere airbrushla ilgili çalışma yapmak istediğimi , bana nasıl yardım edebileceklerini sordum ama pek ilgilenmediler açıkçası. Hakan diye bir arkadaş ve ekipleri yapıyormuş çalışmalarını.
Sonunda muğladan bir airbrush sanatçısı buldum. O telefonla destek verip, almam gereken ekipmanı anlattı sağolsun. İstanbul'da bu tarz ürünleri satan bir yer var ama oradada istediğim ürün stok dışı görünüyor.
İngiltereden toparlayacağım sanırım tüm malzeme ve kurs olayını. Bir kaç kurs var onları araştırıyorum şimdi. Bu gidişimde sadece başlangıç seviyesi olabilir ama eylülde bu konuda çok ünlü ve deneyimli iki kişi ingilterede buluşup ileri seviye için kurs vereceklermiş.
Aile içi Sponsor bulabilirsem ona katılmayı çok istiyorum. Bakalım artık.
Koray çok ütopik bulmazsan, senin olayda simit benzeri bir tasarım eklenerek kuyruk sokumuna gelen baskı azaltılabilirmi acaba?
Daha tanışamadık ama Yasmin, Orhan ve Devrim'e de çok selam.
öznür bu arada sana yardımcı olurmu bilmem ama lüleburgazda çok iyi hatta bu işte en üst sıralarda olan biri var yanlız şahsen tanımıyorum linki bulursam hemen ekleyeceğim o adamla konuş. orda benim bir iki tanıdığım var adresi şimdi bulamadım.bulunca ekleyeceğim.
oraya köpeği koyuyor adam ona bakarak airbrush yapan bi tip, sitesinde resimleri var gerisini sen düşün artık.
enjoy your ride and enjoy forever
Arkadaşlar resimleri, gezi yazılarına attım
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1480439
devrim fotolar az ama öz.. eline sağlık.. öznur dışarıdan gözükmeyecek şekilde bişey istiyorum.. aslında o dediğin sistemi ameliyattan sonra kullanıyorlar.. koltuğun arka kısmında derinin altına böyle bir çukur bırakmak çözüm olur belki.. deneyeceğim artık yapacak birşey yok.. ARKADAŞLAR ; garipçe gezisine katılacakmıyız? pazar günü ayın 12 sinde.. ben izin aldım bugün ayın 12 si için.. yani sizlerde gelirseniz gidebiliyorum size sormadan listeye eklemedim kendimi?
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)