Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar...

emekkoray ,dostum bel ağrısından dolayımı sorun oluyo...

olmadı dedigin gibi sürücü koltugunada sisibar yaptırabilirsin...
    merhaba playloud.. yok abi bel ağrısı değil.. 2 sene önce pinodinal sinüs ameliyatı geçirdim.. kuruk sokumuyla alakalı benimki..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hmm anladım dostum...çok geçmiş olsun...sürücü koltuguna sisibar yaptırman çözüm olur diye düşünüyorum...

Motosikleti
    teşekkür ederim.. bakalım deneyeceğim herşeyi.. hani yaaa yokmu bugünki fotoğraflardan kimsede?

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Çaresi bulunur dostum, çok merak ediyordum sizleri tanıştık sonunda, çok sevindim valla Motorda üşümedim voleybol maçı izlerken dondum yahu Fotograf makinasının kablosu işyerinde pazartesi atarım artık Şu koltuk olayını hallederiz Koray kardeş aklımda bir kaç fikir var, olmadı benim seleden ayarlarız sana bir tane ;)

Şimdi gelelim parçalara Koray kardeş bahsettiğim kelepçe bu, sen bana ölçüsünü verirsen ayarlarım sana ben de 23 mm lik var sana kaç lazım?

Motosikleti
    devrim valla durum çok kötü.. mutlaka çözmek lazım bir şekilde.. fikirlerini biriktir abi şile gezisinde konuşalım.. kelepçenin uzunluğunu tam bilmiyorum yarın ölçerim.. gerçekten kelepçe böyle olsa çok daha şık duracak.. o üstünde olanlar normal su borusu kelepçesi.. bide bugünkü muhabbetin tadı damağımda kaldı.. siz erken kaçtınız.. tarkan erken kaçtı.. buraklar ve orhan yoktu.. murat ve ben karanlığa kalmamak için acele ettik.. yani tam olamadık.. umarım 4 nisanda tam kadro yaparız.. tanıştık süper oldu..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    arkadaşlar daha yeni eve geldim sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum
    sağ sağlim eve vardığınız içinde ayrıca mutluyum.
    devrim tanıştığımıza çok sevindim inşallah 4 nisanda hep birlikte daha uzun zaman ve sohbet etme şansımız olur.
    orhan valla bi sen kaldın herhalde 4 nisana kısmet olacak gibi inşallah
    bu arada koray sisi bar çözüm olabilirmi ki?
    ya şimdi direkt konuya dalıcam ama kökünden halletsen sanki daha iyi olacak. ameliyat düşünmüyormusun ?
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    Dragstar 650
    Abi bakarım 2. el bulursam Dragstar selesi hemen alırım bi şekilde monte ederiz egsoz kaplamaları da var aslında ama almamıştım bulursam resmini gönderirim, bu arda yasmin hepinize selam söylüyor

Motosikleti
    bizimde selamımızı vede maçtaki başarılarından dolayı tebriklerimizi ilet.. peki o koltuk olurmu uydurulurmuki gv ye? büyük gelmezmi? böyle daha ince ve arkası düz gelen bişey yaptırsak.. ya ne bileyim çok moralim bozuldu.. ne düşüneceğimi bilmiyorum..

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizimde selamımızı vede maçtaki başarılarından dolayı tebriklerimizi ilet.. peki o koltuk olurmu uydurulurmuki gv ye? büyük gelmezmi? böyle daha ince ve arkası düz gelen bişey yaptırsak.. ya ne bileyim çok moralim bozuldu.. ne düşüneceğimi bilmiyorum..
    Şeklini aslında iç süngeri ile oynayarak değiştirebiliriz belki resimleri var atarım birazdan ..

Motosikleti
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar daha yeni eve geldim sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum
    sağ sağlim eve vardığınız içinde ayrıca mutluyum.
    devrim tanıştığımıza çok sevindim inşallah 4 nisanda hep birlikte daha uzun zaman ve sohbet etme şansımız olur.
    orhan valla bi sen kaldın herhalde 4 nisana kısmet olacak gibi inşallah
    bu arada koray sisi bar çözüm olabilirmi ki?
    ya şimdi direkt konuya dalıcam ama kökünden halletsen sanki daha iyi olacak. ameliyat düşünmüyormusun ?
    tarkancım ameliyat oldum zaten.. bu tekrarladı ve hep böyle olacak.. yani amliyatı olsam sonra yine oraya otursam bidaha olacak..

Motosikleti
    Dragstar 650
    Burada koltuğu daha yumuşak yapmak için ek sünger koyuyorlar ve dikleştiriyorlar belki senin seleye de uygulayabiliriz

Motosikleti
    resmen baştan koltuk yapmışlar.. bu yabancı bir ülke dimi? bizim koltuk biraz yumuşak.. mesela koltuğu aynı formda sertleştirip sonra kuyruğuma gelen kısmı boş bıraktırsam.. olmazmıki acaba? ve bunu eline yüzüne bulaştırmadan kime yaptırabiliriz? devrim sağolasın kendi derdin gibi uğraşıyorsun teşekkür ederim.. bu arada bende sordukça soruyorum...

Motosikleti
    Dragstar 650
    dragstar modifiye sitesi var Hollanda sitesi referans oluyor bana, rica ederim kardeş ne demek Oto döşemeciler de rahatlıkla yapar diye düşünüyorum

Burak kardeş bu da sana bahsettiğim gezici yolcu koltuğu

Bu linkte de hazır yapılıp satılanı var ama Türkiye de daha ucuza mal edilir

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PILLI...3A1|240%3A1308

Motosikleti
    o zaman havalar ısındığında bir döşemeci bulalım ve ona tarif ederek yaptıralım.. yoksa yola çıkışta 30. dakikadan sonra eziyete dönecek bu keyif.. bir buluşma yapalım önce koltuğu yapalım sonra bizim bahçede mangal ile kutlayalım olurmu? bu arada benim gözler kıpkırmızı oldu dayanamayıp uyuyacağım galiba.. devrim tekrar teşekkür ederim.. tanıştık, çok iyi yaptık..

Motosikleti
    Dragstar 650
    Tamam hallederiz kardeş iyi uykular

Motosikleti
    hadi iyi geceler.. muhtemelen ben rüyamda istanbul trafiğinde arabaların arasından geçip , döşemeciye gideceğim

Motosikleti
    S&T gv 250
    Arkadaşlar herkese tekrar merhaba,
    Dün bizim evi barajlara yakın oturduğumuzdan su bastı, üstüne elektriklerde gitti, belki inanmayacaksınız ama burakta çıkarken beni yanına almayı unutmuş o yuzden bugun sizlerle olamadım
    Korayyyy affedin beni...
    Bu ara tam olarak ne istediğimi anlayabilmek için argeyi abarttım, geç saatlere kadar bilgisayarda kalıyorum bazen.dünde çok yorgundum, fuarda içaçıcı birşey bulacağımı da pek sanmadığımdan izin istedim Buraktan.
    Murat'cım fuarda yeni modelleri varmıydı bilmiyorum ama ben zaten TTcustoma bu ay iki kere gittim. Birincisinde tadilattalardı, ikincisinde oradakilere airbrushla ilgili çalışma yapmak istediğimi , bana nasıl yardım edebileceklerini sordum ama pek ilgilenmediler açıkçası. Hakan diye bir arkadaş ve ekipleri yapıyormuş çalışmalarını.
    Sonunda muğladan bir airbrush sanatçısı buldum. O telefonla destek verip, almam gereken ekipmanı anlattı sağolsun. İstanbul'da bu tarz ürünleri satan bir yer var ama oradada istediğim ürün stok dışı görünüyor.
    İngiltereden toparlayacağım sanırım tüm malzeme ve kurs olayını. Bir kaç kurs var onları araştırıyorum şimdi. Bu gidişimde sadece başlangıç seviyesi olabilir ama eylülde bu konuda çok ünlü ve deneyimli iki kişi ingilterede buluşup ileri seviye için kurs vereceklermiş.
    Aile içi Sponsor bulabilirsem ona katılmayı çok istiyorum. Bakalım artık.
    Koray çok ütopik bulmazsan, senin olayda simit benzeri bir tasarım eklenerek kuyruk sokumuna gelen baskı azaltılabilirmi acaba?
    Daha tanışamadık ama Yasmin, Orhan ve Devrim'e de çok selam.

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    öznür bu arada sana yardımcı olurmu bilmem ama lüleburgazda çok iyi hatta bu işte en üst sıralarda olan biri var yanlız şahsen tanımıyorum linki bulursam hemen ekleyeceğim o adamla konuş. orda benim bir iki tanıdığım var adresi şimdi bulamadım.bulunca ekleyeceğim.
    oraya köpeği koyuyor adam ona bakarak airbrush yapan bi tip, sitesinde resimleri var gerisini sen düşün artık.
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    Dragstar 650
    Arkadaşlar resimleri, gezi yazılarına attım
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1480439

Motosikleti
    devrim fotolar az ama öz.. eline sağlık.. öznur dışarıdan gözükmeyecek şekilde bişey istiyorum.. aslında o dediğin sistemi ameliyattan sonra kullanıyorlar.. koltuğun arka kısmında derinin altına böyle bir çukur bırakmak çözüm olur belki.. deneyeceğim artık yapacak birşey yok.. ARKADAŞLAR ; garipçe gezisine katılacakmıyız? pazar günü ayın 12 sinde.. ben izin aldım bugün ayın 12 si için.. yani sizlerde gelirseniz gidebiliyorum size sormadan listeye eklemedim kendimi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)

Bu Konudaki Etiketler