draggy biliyordur yolu.. sende erken gelmeye çalış tarkan yavaş yavaş geliriz..
draggy biliyordur yolu.. sende erken gelmeye çalış tarkan yavaş yavaş geliriz..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Breyk bireyk eve yeni geldik planlardan yeni haberdar olduk imdaaaat
Biri bana ses versin
Ride hard or stay at home
Ses 1-2, ses 1-2. Burak beni duyuyor musun
..::.. GO ..::..
Burak siz arabayla gelin bence, hiç riske atmayın kendinizi. Hemde sende zaten artçı koltuğu yok hala dimi?
Tamam işte abi, arabayla gelin Haremde buluşalım ordan siz geçersiniz fuara ben dönerim geri boynum bükük halde
Tanışmış oluruz hemde, ama size ters olursa hiç girmeyin Hareme
Tanışma isteği içerisindeyiz Orhan bi türlü nasip olmadı tanışmak...
Arabayı hiç çıkarmasak da diyoruz bakalım işte bir karar versek ne yapıcağımıza Öznur gelip gelmeyeceğine karar veremedi daha, ben yanlız gelirsem Murat beni artçı alıcaktı ama kararsızlık kötü bişey. Önce Öznur'u kandırmam lazım beraber gidelim diye
Orhan kardeşim ben dediğim gibi en azından sizleri görmek istiyorum. Sabahtan bana mutlaka ses edin. Koray ve Murat sizler de bu mesajı sabahtan okursanız mutlaka bana sabahtan ses edin. Telefonum sizlerde var bildiğim kadarıyla.Biliyosunuz biz Ataşehir ve Kozyatağı taraflarındayız
Bende tanışmak istiyorum, bu konuda en şanslımız Koray zaten kıskanmıyor değilim
Burak nacizane tavsiyem, eğer sen Öznuru kandıramazda tek gidersen, gelir Murat'ın artçısı olursun. İkinizde giderseniz gelin Harem'e (arabayı bırakın otoparka) ordan arabalı vapurla sirkeciye, ordan tramvaya binip aksaray aktarmasıyla direk fuar alanına metroyla gidebilirsiniz.
Burak bende de var telefonun, sabah Korayla Murat'ı beklerken haber ederim bende sana. Benim telefonum varmı sende hatırlayamadım ama özelden tekrar gönderdim
Tamam Burak yarın görüşürüz inşallah.
Bende yatayım artık geç oldu, sabah erken kalkıcaz. İyi geceler herkese...
Sahil yolunu maalesef bilmiyorum, basar gideriz artık
Arkadaşlar çok güzel bir sabahtı Sizlerle artçı olarak da yol yapmak çok keyifliydi Biz Orhan'la döndük sakin sakin
Orhan'a ve Murat'a burdan kocaman teşekkürlerimi iletirim Daha uzun vakit geçirmek isterdim sizlerle ama önümüzde uzun yollar ve uzun zamanlar var
Sizler anlatın bakalım daha dönmemişsinizdir ama nasıldı fuar
Ben gelince dolandım biraz Öznur'la IKEA'ya gittik Ben motorla tabii yandan yandan orda Öznur da kullandı biraz biz de güzel havayı değerlendirdik Tabii sizler kadar şöyle bi yol keyfi yapamadık o da ehliyetten sonra artıkın
sağ salim geldim evdeyim.. güzel bir gündü.. 2 güzel arkadaşla daha yüzyüze tanışmış olduk murat da varmıştır inşallah.. darısı 4 nisandaki buluşmaya.. burak küstüm abi size inşallah 4 nisanda beraber olabiliriz.. bu arada dönüşte sağlam rüzgar yedik.. baya bi tecrübe oldu bugün bana.. motorumda 10000 i geçti..
Arkadaşlar merhaba; Koray, Orhan, Burak, Devrim, Tarkan sayenizde güzel birgün geçirdim.Koray evdeyim birsorun yok.Senden ayrıldıktan sonra yolda o kadar çok rüzgar yedim ki eve vardığımda dayak yemiş gibiydim.
Tam eve varmak üzereyken birde polisler çevirdi.Evraklarım tam çıkınca polisler hayal kırıklığına uğradı, motoru bağlamak için çok uğraştılar fakat başaramadilar.
Öznur fuarda senin de görmen gereken bir custom chopper bölümü (TT CUSTOM) vardı.Oradaki airbrush 'lı makineler çok değişik ve göz alıcıydılar.Keşke Burak 'la beraber gelebilseydiniz.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
Bizde sizden ayrıldıktan sonra Burak'la Kozyatağına geldik, orda Burak'ı arabasına bırakıp eve geldim.
Nihayet tanıştım sizlerle, Murat, Burak ve Devrim, çok memnun oldum. Bundan sonra birlikte daha çok km.ler yaparız inşallah. Tarkan sen kaldın abi İstanbuldan tanışamadığım onuda en kısa zamanda gerçekleştiririz inşallah.
Fuarı merak ediyorum dostlar, gerçi Korayla telefonda konuştuk fuar hakkında. Ama resimlerini de görmek isterim. Bu arada bendeki resimleri de pazartesi işyerinden siteye ekleyebilirim.
murat, rüzgar benide fena çarptı abi.. bide sen o yolun üstüne daha yol yaptın.. orhan belki 4 ündekine gelebilirsin.. bi şans denemesi yapılabilir bu arada koltuk olayına bir çözüm bulmam lazım yoksa 40 dakkada bir mola vermem gerek.. kim yapar acaba özel koltuk? valla gerekirse artçı koltuğunu bile söktürürüm.. kim yapar ve kaça yapar ? bide çözüm olurmu acaba? çok moralim bozuldu..
orhan ciddi ciddi sorun valla.. ya sürücü koltuğunada sisibar yaptırıcam yada koltuğu yaptırıcam.. yada gt250 yle takasa giricem
merhaba arkadaşlar...
emekkoray ,dostum bel ağrısından dolayımı sorun oluyo...
olmadı dedigin gibi sürücü koltugunada sisibar yaptırabilirsin...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)