Ya o kadar sinirlendim ki...
geçmiş olsun draggy
arık hırsızlığında bişeyini çıkardılar bune ya napacak eldiveni
neyse boşver sana bişi olmamış...
bi dal sigara için adam öldürüyorlar bu devirde malesefff
burak koray dövme işini ne yapcaz yaptırmayı düşünüyosanız en güzel zaman şimdi b aralar yani...
yazın ızdırap olur 1 hafta yıkanmak yok çünkü benden sölemesi
enjoy your ride and enjoy forever
draggy geçmiş olsun.. banada çok oldu bu tip şeyler.. sadece zarar vermek amaçlı.. iğrenç insan müsvetteleri.. motorcunun orada konuşurken hep bi gözüm kaskta eldivende.. tekrar geçmiş olsun.. TARKAN; abi benim bu aralar zor ama gelrim sizinle fiyat sorarız ve benim şekli yapabilirlermi öğrenirim.. o dövmeci karşıdamı?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Pazar gunu fuara gelen yok mu yaaaww tanışalım görüşelim
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hepimiz ordayızzzzzzzzzzzzzzzzz
burak nisanda gidelim bence ya tam zamanı hem zamlanmadan
Arkadaşlar merhaba;
Draggy geçmiş olsun.Eldiven küçük bir şey ama sırf çalınmış olması için çalınması (alanın hiç birişine yaramayacağını bilerek çalması) yinede insanın canını sıkıyor.
Koray, cumartesi yağmur yağmayacak gibi gözüküyor.Bendeki şansızlığa bak ki grip oluyo gibiyim.Bugün hemen ilaç takviyesine başladım.Hafta sonu ayakta olmalıyım.
Tarkan ben dövme yaptırmayı düşünmüyorum ama beraber vakit geçirmek için gelirim sizinle.Unutmayın beni.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
o zaman havalar ısındıktan sonraki bir planımızda dövmeci olsun.. önce gider konuşuruz sonra eğer yatarsa kafamıza yaptırırız MURAT : inşallah yağmaz abi.. inşallah gideriz motosikletlerle..
Evet dövmeci gezisi kadrosu belli olmaya başladı
Koray,Murat,Tarkan ve bendeniz. Başka gelmek isteyenler isim yazdırsın
Hangi dövmeciye gidicez bu arada benim Kadıköy'de bildiğim bir sürü yer var haberiniz olsun 3-4 tane dövmeci gezmek istiyoruz derseniz
Yarın için de havaya güvenemiyoruz ki bir planları netleştirsek...
Ride hard or stay at home
hava süper inşallah yarında böyle olur.. ben vstromcu arkadaşla herekeye gidiyorum birazdan.. akşam görüşürüz..
burak sizsiz tadı olmayacak inan bana.. yarını heyecanla bekliyorum.. fotoğraf çekerim bol denizli.. ve gv li...
Abi ben beyoğlu derim ama genede siz bilisiniz dövme için ben uyarım abi.
Murat zaten sen olmadan bi yere gitmiyoruz
Bu arada arkadaşlar bir ricam olacak. ben telefonu yeniledim ve version yükseltirken bütün numaraları sildi. tabi yedeklemeyide unuttum. acaba bana telefon numaralarınızı bir daha gönderebilirmisiniz.
Koray abi illa yaptıracağız diye birşey yok bakıcaz soracağız beyeneceğiz sen yeterki gel yanımızda ol yeter.
Bugünkü geziden haberler ve fotolar da bekliyoruz
Bu arada fuar olayını nasıl yapıyoruz ???
Arkadaşlar dışarıda süper bir hava görünüyor. Burak ve benim gibi ofisten çıkamayan arkadaşlarınız içinde gezin bari napalım kader utansın
Korayım kardeşim, süper havayı ve motorcu arkadaşınıda buldun tadını çıkar, resimleri akşama bekliyoruz
Tarkan bende kendi numaramı özelden gönderiyorum birazdan sana.
..::.. GO ..::..
Tarkan gönderiyorum numarayı şimdi sana
Fuar için hava durumuna göre bir plan yapıcaz sanırım havaya güvenemiyoruz ki
Ride hard or stay at home
ok saolun arkadaşlar
Evet arkadaşlar yarın hava güzel olursa topluca buluşup mu gideceksiniz. Ben fuara gelemem ama buluşursanız bu yakada yanınıza gelip yolcu edebilirim sizleri fuara
..::.. GO ..::..
Hatunun Çamlıca da voleybol turnuvası var saat 15:00 den sonra oyüzden ben 9-10 gibi çıkıp 14:30-15:00 gibi geri dönmeye çalışacağım Saat 10 gibi yola çıkacak olan varsa eşlik edebilirim
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)