Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Orhan bak bunlar tatlı telaşlar bunların da tadını çıkar bir kere olucak hayatta Ondan sonra merak etme biz heeeep gezicez nasılolsa
    Size benden bir de resim GV polis motoru olmuş

Ride hard or stay at home

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    Orhan senin canın saolsun senin daha önemli işler şu anda. Onları atlat zaten bol bol gezeriz
    Burak süper olmuş daha önce görmüştüm bunu ben.

bu arada dövmecilere nezaman bakıyoruz bi ara konuştuk sonra unutuldu gibi
    enjoy your ride and enjoy forever

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l

herkese merhaba.. bu gün yine çıkabildim motorla.. akşam üstü darıcadaki kanuni ve motosiklet giyim ürünleri satan kanuni bayii ne gittim fuar için bilet almaya.. orada gv 250 sahibi bir arkadaşla tanıştık burada öğretmenmiş o da.. sohbet ettik sonra onun motoru yıkatmaya götürdük.. uzun yol ve gv de tecrübeli.. kafana takılan birşeyler olursa ara dedi.. sevindim yakınlarımda bir gv li bir arkadaş olmasına.. umarım oturur hep beraber sohbet ederiz birgün..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    hyosung-gv 250
    arkadaslar foruma pek fazla giremiyorum bu aralar işler yogunlasmaya basladı ön camı takalı 1 hafta oldu ancak vaktim olmadı foruma yüklemek icin bana maliyeti toplamda 160 ytl oldu ama ustanın bana soyledigi eger 1 ay sonra gelsem asla ugrasmazdım dedi cunku yaz ayklasıyor herkes tamire getiriyor dedi ama saolsun sayesinde ön camını yaptık

orjinal camına göre çok dayanıklı oldu pleksiglas camın kalınlıgı sordum 4 milim imiş camın önüne konan demir crom civatalar dandik oldu biraz acil takılması gerekiyordu paslanmaz civata almayı düsünüyorum birde crom olan demirleri nikelaj kaplama yaptırırsam süper olucak önündeki şekli kendim çizmiştim bi harley davidsondaki camdaki görmüştüm çok hoşuma gitti bende ona benzer bişey çizdim sonra aldım çizimi elime usta aprataları yaparken gittim reklamcıya kumlama ne diyorlarmıs bu yaptırdıgım şeyin malzemesine kagıdına zar zor elinde cok az parca kalmıs yaptık yapıstırdım tam istedigim gibi oldu camıda yaklasık 1 satte baska bir usta yaptı aparatlarda nikelajlama dahil 3 saati buldu aparatları yapması gercekten cok zor cunku devir ve hız göstergesi aparat takacak yerleri engelliyor yaparken koparıp atasım geldi sinir oldum ustada baglantıtı farın oldugu yerden yaptı ve cok saglam oldu gercekten hemde hiç beklemedigim kadar sonra bodrum a tekrar yol aldım ve otobanda farkını anladım nasıl derseniz
    1 yagmur yagmaya basladı ve sadece kaskıma carpıyordu yagmur damlaları
    2 daha önce ön cam yokken kafamı sola saga cevirdigimde ruzgar beni geri atıyordu şimdi öle birsey yok cokrahat hareket edebiliyorum
    3 motor suan daha buyuk gozukuyor herkes 650 likmi demeye basladı herkese taktırmasını tavsiye ederim
    MALİYETİ
    90 ytl camı
    50 ytl nikelaj+aparatlar
    20 ytl ön camdaki çizim
    TOPLAM 160 ytl
    ve ayrıca koruma demiri isteyen arkadaslar icin ustaya sordum nikelaj dahil hepsi 160 ytl dedi isteyen arkadaslar izmirde tayyim ustaya yaptırabilir adres ve tel no verebilirim
    herkese bol sürüşler keşke bende istanbulda olsaydımda şu fuara gelseydim ve sizinle tanısma sansı bulsaydım bodruma yolunuz duserse tanısmak isterim kendinize iyi bakın

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba,

Venom öncamın çok şık olmuş.İyi günlerde kullan.Senin motosikletindeki motor koruma demirini bahsettiğin taylan ustayamı yaptırdın.Ben İzmit 'te oturuyorum ve koruma demiri istiyorum.Bana yardımcı olabilirmisin?
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    4 mm cam fazla kalın değil mi?

Motosikleti
    hyosung-gv 250
    koruma demirleri aldıgımda üzerinde geldi arkadas bursalı'ydı nerde yaptırdı bilmiyorum acıkcası 4 milim banada duyunca kalın gelmişti ama rüzgarda esneme gibi birşey olmuyor bence tam ideal kalınlık olarak

Motosikleti
    venom öncam gerçekten çok güzel görünüyor.. güle güle kullan.. mesela oradan kargoyla gelse buraya kurulumu kolaymı?

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Koray, Burak, Tarkan sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi şu telaşları bir atlatayım ondan sonra hep gezeriz inşallah.

Venom ön cam çok hoş olmuş gerçekten, bende de ön cam var ama çok çizik tekrar pleksi kestirmek istiyorum. Senin çizim çok yakışmış
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    hyosung-gv 250
    kargo ile göderilebilir takmasıda cok basit farı oldugu yerden takıyorsunuz ancak yaptırması sorun gercekten benim gittigim gun bile ustanın işi coktu arkadaslar usta yaparmı bilmiyorum bos gunune denk getirmek lazım cunku aparatlardan cok motorsiklet tamirle ugrasıyor gecen benim gittigimde bi bmw yi komple bastan topluyordu yani gitmeden once aramak lazım ben ole yaptım isteyen arkadaslar varsa ben izmire nisan 4 ve 5 i gibi gidecegim isteyen arkadaslar varsa konusurum yapması icin elimden geleni yaparım yapıldıgı gunde kargoya veririm

Motosikleti
    venom o zaman sen bi sor abi yine konuşuruz nisanda.. koruma demiri ve camı yaptırsam daha başka bişey yapmayacağım..

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı venom35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma demirleri aldıgımda üzerinde geldi arkadas bursalı'ydı nerde yaptırdı bilmiyorum acıkcası 4 milim banada duyunca kalın gelmişti ama rüzgarda esneme gibi birşey olmuyor bence tam ideal kalınlık olarak
    Ama esneme yapması lazım diye biliyorum ben, esneme yapmazsa mazallah kırılınca bıçak kadar keskin ve büyük parçalar oluyor, sen yine de güvenlik önlemi olsun diye şeffaf filmle kapla bence.

işçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks 150 titanic
    süper bişi bu cihaz alıp binilesi hatta okadar binilesiki insan pişik olmaya razı olur bu benim fikrim

Motosikleti
    YİNE YAĞIYOR... YİNE YAĞIYOR... YİNE YAĞIYOR.... ben demiştim size tersinide söylesek yağacak diye..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Venon ön cam süper güle güle kullan darısı başımıza Bu arada biz 30 Mayıs da Bodrumdayız eşimle hatta eğer gözümüz keserse motorla gelmeyi bile düşünüyoruz bakalım gelince inşallah görüşürüz oralarda
    Koray süpersin bir GVci daha katılmış aramıza eh foruma da bekleriz kendisini artık

Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YİNE YAĞIYOR... YİNE YAĞIYOR... YİNE YAĞIYOR.... ben demiştim size tersinide söylesek yağacak diye..
    yok artık yapıcak bişeyimiz kalmadı boynumuzu büküp kaderimize razı olucaz ve havanın düzelmesini bekliycez

Motosikleti
    Dragstar 650
    Yağmur bir yandan hırsızlık bir yandan, geceyarısı yağmurda eve dönüyorum sevenelewan dan sigara alamk için durdum, eldivenler ıslak, kurusun diye egsozun üstüne koydum, sigarayı aldım geldim, eldivenler yok ortada bende kabahat evde kuruturdun anahtarı bıraksak üstünde motorda gidecek nerdeyse...

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmur bir yandan hırsızlık bir yandan, geceyarısı yağmurda eve dönüyorum sevenelewan dan sigara alamk için durdum, eldivenler ıslak, kurusun diye egsozun üstüne koydum, sigarayı aldım geldim, eldivenler yok ortada bende kabahat evde kuruturdun anahtarı bıraksak üstünde motorda gidecek nerdeyse...
    Bu ne Teksas'a döndük iyice yaa çok geçmiş olsun draggy...

Motosikleti
    Dragstar 650
    Giden eldivene mi üzüleyim, çıplak ellerimin donduğuna mı yanayım, ne yapacaklarsa motosiklet eldivenini

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Geçmiş olsun draggy, yahu kullanılmış eldivenleri ne yapacak şerefsiz. Sırf hırsızlık olsun diye yapıyo sanki.

Aman neyse giden eldiven olsun arkadaşım, başının gözünün sadakası olsun. Tekrar geçmiş olsun...
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Giden eldivene mi üzüleyim, çıplak ellerimin donduğuna mı yanayım, ne yapacaklarsa motosiklet eldivenini
    Abi işgüzarlık olsun diye alıp gidiyo işte bişey yapıcağı yok çalmış olmak için çalıyo

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler