kulaklarımın arkasında ve sırtımda bişeyler çıkıyor.. sanırım yüzgeçlerim ve solungaçlarım bunlar.. parmaklarımın arasındada perdeler oluşmaya başladı.. mutasyona uğruyorum sudan.. çok mu abarttım ne...
kulaklarımın arkasında ve sırtımda bişeyler çıkıyor.. sanırım yüzgeçlerim ve solungaçlarım bunlar.. parmaklarımın arasındada perdeler oluşmaya başladı.. mutasyona uğruyorum sudan.. çok mu abarttım ne...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
rebel merhaba online sınız diye size sormak istedim yeni bir konu ekleyip o konuya fotograf nasıl eklerim yardimci olurmusunuz.
forum- motosohbet- yeni konuaç.... fotoğraf ekleme:http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
rica ederiz.. her zaman bekleriz.. adana mt bu sitenin en sağlam halkası.. selamlar..
koray valla bombasın abi süper yol göstermişsin
bu arada murat burak siz topicde oy kullanmadınızmı yoksa gelmiyomusunuz öle bişansınız yok biliyosunuz değilmi
enjoy your ride and enjoy forever
teknik bölüme becere bilirsem kendi yaptıgım kask içi stereo kulaklık ve mic sistemi ni ekleyecem
ilgini cekerse bak dostum
eyvallah redali.. bende bakıyorum onlara ama fiyatlarından yaklaşamıyorum.. topici bekliyorum.. umarım bizimde becerebileceğimiz birşeydir..
Gözü dönmüş batı barbarlığı karşısında,Kuvayi Milliye ruhuyla canları pahasına göğüs geren ve Çanakkaleyi etten duvar yapan yüce ecdadımızın ruhları şad olsun...Keşke imkan olsada Çanakkalede bu tarihi zamanda ve mekanda kamp yapıp biraz olsun, bize zorla kaybettirmeye çalışılan hislerimizi geri kazanmaya çalışabilseydik...Saygılar....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah ne güzel yazmışsın.. fırsatımız olsaydıda gidebilseydik.. ama yaza gidebiliriz hep birlikte.. ayvalıktan çok yakın.. çok güzel olur.. kimse kaybettiremez bize hissettiklerimizi.. korkmuyorum hiç..
dostum konuyu açtım dedigin gibi yaptım resimleri ama resim dil adres cıktı ne yapayım bir baksana teknik kısma
redali o sana verdiğim link açılınca biraz aşağı indir.. aşağıda yazan daha iyi anlatıyor sanırım.. bir bakayım topice.. biraz aşağıda çok net resimlerle anlatımı var.. görebildinmi? ben çok beceriksizimdir bilgisayar konusunda oraya bakarak yapabilmiştim
tamam ayarları ordaki gibi yapıp tekrar resimleri girecem ya sırayı karıstırrız artık
ya kusura bakma redali keşke ilk cevapta söyleseymişim biraz aşağıda diye.. bekliyorum resimleri.. bu arada motorun hayırlı olsun.. kazasız belasız kullan inşallah..
dostum galiba oldu tabi resim boyutunu kucultmedik neyse yakından görülmüş olur böylece :))
yorumunu bekliyorum
resimler kendi kendine küçülür sorun değil.. çok güzel olmuş sanki kaskın kendinden öyle bir özelliği varmış gibi.. eline emeğine sağlık..
tesekurler dostum inşallah birilerinin işine yarar bu arada resimleri kücülttüm hata yapa yapa ögreniyoruz....
Yaa beyler kuduruyorum ben burda siz toplanıp fuar planları yapıyorsunuz ben sadece iç geçiriyorum
Tarkan 4 Nisandaki gezi içinde belli değil olarak işaretledim. O gün gelemesemde sizleri uğurlamaya Kadıköye gelirim.
..::.. GO ..::..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)