Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Mart 2009, 21:20
tamam draggy teşekkür ederim.. ama senide geç bırakmayayım sonra üzülürüm valla.. havada yapsın bi güzellik o gün yağmasın artık.. burakcım arabalı, motorlu farketmez abi azıcık daha sabrettinmi ehliyeti cebe koydunmu tamamdır.. zaten bir dolu şeyden çekiniyor insan bide trafik polisi korkusu yaşama abi.. yağarsa bende gelemem zaten..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
17 Mart 2009, 21:52
Daha 3 gün var, kararlaştırırız herşeyi
-
17 Mart 2009, 22:26
plana beni de dahil etmeyi unutmayın
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Mart 2009, 22:30
3 güne neler olur neler... inşallah bir aksilik olmaz.. tarkan sen ev sahibisin zaten fuar karşıda değilmi?
-
17 Mart 2009, 22:41
hahaha evet abiler
bu arada 04 nisan buluşma topiği yeniden düzenlenmiştir
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...04-2009-a.html
burdan dewam edelim arkadaşlar
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Mart 2009, 22:43
beyler ve bayanlar o topici güncel tutalım..
-
17 Mart 2009, 23:09
-
17 Mart 2009, 23:10
Arkadaşlar merhaba;
Koray egzostların çok güzel olmuş.Güle güle kullan.Fuara motosikletle giderim diye her gün hava durumunu kontrol ediyorum fakat ümidim kırılmak üzere.Pazar günü dahil yağmurlu gözüküyor.Koray büyük ihtimalle arabayla giderim seni ve Burakla Öznur 'uda alabilirim giderken.Tarkan seninle ordamı görüşürüz yoksa yol üzerindemisin evini bilmiyorum.Senide alabiliriz abi.
Draggy, motosikletimin bujisini değiştireceğim.NGK IRIDIUM CR8EIX buji alacağım.Piyasada tekini 30 TL. ye bulabiliyorum.Fuardan yada başka bir yerden daha ucuza bulabilirmiyim.Ne dersin.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
17 Mart 2009, 23:17
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba;
Koray egzostların çok güzel olmuş.Güle güle kullan.Fuara motosikletle giderim diye her gün hava durumunu kontrol ediyorum fakat ümidim kırılmak üzere.Pazar günü dahil yağmurlu gözüküyor.Koray büyük ihtimalle arabayla giderim seni ve Burakla Öznur 'uda alabilirim giderken.Tarkan seninle ordamı görüşürüz yoksa yol üzerindemisin evini bilmiyorum.Senide alabiliriz abi.
Draggy, motosikletimin bujisini değiştireceğim.NGK IRIDIUM CR8EIX buji alacağım.Piyasada tekini 30 TL. ye bulabiliyorum.Fuardan yada başka bir yerden daha ucuza bulabilirmiyim.Ne dersin.
yurtdışında da 10€ civarı zaten ama iridyum neden ?
-
17 Mart 2009, 23:19
teşekkür ederim muratcım.. eğer yağarsa öyle yaparız.. ama yine benim yüzümden geç çıkmak zorunda kalacaksınız.. son güne kadar dua edicem.. yağma.. yağma.. yağma..
-
17 Mart 2009, 23:22
Bujilerin değişme zamanı geldi.İridyum bujiler daha iyi yanma ,daha uzun ömür ve daha az servis bakımı gerektirir.Hazır değiştiriyorum İridyum deneyeyim farkı test edeyim diyorum.
-
17 Mart 2009, 23:23
murat benim ev ters ben kendim gelirim eğer motorlarla gelmezseniz
orda buluşuruz motorlarla gelirseniz konuşacağımız yerde karşılarım
topicte kendinizi eklemeyi unutmayın
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Mart 2009, 23:24
Koray arabayla gidersek geç çıkmak sorun olmayacaktır.Hem beraber güle oynaya gider geliriz.
Tarkan hava durumuna göre konuşuruz tekrar.
-
17 Mart 2009, 23:27
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Bujilerin değişme zamanı geldi.İridyum bujiler daha iyi yanma ,daha uzun ömür ve daha az servis bakımı gerektirir.Hazır değiştiriyorum İridyum deneyeyim farkı test edeyim diyorum.
Daha uzun ömür ve daha iyi yanma ama genelde çok yüksek devirlerde kullanıyorsan farkediyor, normal sürüşte etkilemiyor, bir ara son devirlerinde uzun yolda kullanma ihtiyacım olmuştu, hatta bir üst modeli takacaktım, bana denilen hiç gerek yok, performans motorları için düşünülebilir, sakin ve devirsiz gezi yapacaksan hayli hayli normal bujiler yeter dediler
-
17 Mart 2009, 23:29
tamam abi o zaman.. sizlerle beraber olalımda nasıl olsa yüzlerimiz güler..
-
17 Mart 2009, 23:33
Draggy teşekkür ederim.Aslında bende gv 250 de çok fark edeceğini ummuyorum.Deneyerek farkını göreyim diyorum ama umduğumdan daha pahalı.Bu şartlarda fuarda daha ucuza bulursam deneyeceğim.
-
17 Mart 2009, 23:34
Ride hard or stay at home
-
17 Mart 2009, 23:36
Yaaaağ yağmur.Yaaaaaaağ yağmur.Yağamazki.
-
17 Mart 2009, 23:41
korkuyorum abi bide hava bizi ciddiye alırsa yanarız.. 15 temmuza kadar yağar sonra aralıksız görürüz günümüzü.. zaten biraz daha yağsa motoru satıp jetsky alıcak kıvama gelecek.. barajlar full...
-
17 Mart 2009, 23:55
Koray abi alırsa ciddiye yapcak bişey yok artık
Bu gidişle İngiltere'ye dönücez devamlı yağmur ondan korkuyorum
Ride hard or stay at home
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler