iyi abi o zaman fuarda cumartesi buluşuyoruz bu arada ben egzostu taktırdım bu gün.. önce bi parlatıldı sonrada takıldı.. bide barış diye bir arkadaşla tanıştık.. iyi kafa dengi bir arkadaş bizim yaşlarda vn 800 ü var.. feci bir sesi var aletin.. egzost takıldıktan sonra açtı çantasını dur dedi.. krom parlatıcıyı çıkarıp benim motoru parlattı sağolsun.. ne güzel bişey bu motosiklet arkadaşlığı.. bi kere daha hissettim bunu.. yan yana fotolarını çektim sonra.. RRnin üstündekide adnan usta.. çok kafa dengi bir adam o da.. selamları var.. işte fotolar..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Koray kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan
Bir de sesini duyabilsek ne hoş olur merak etmeye başladım şimdiden
Ama hani kromları beraber parlatıcaktık çok teessüf ettim şimdi Eh artık senin motoru bi daha parlatırız
Bize selam edenlere bizden de selam.
Şu haftasonu gelse de bi görüşsek hepberaber fuarı gezsek. Hele bir de hava güzel olsa tadından hiç yenmese
Ride hard or stay at home
burak ben o gittikten sonra yıkayıp çıkardım onun sürdüklerini beraber kremlenicez diye sizinle benimde tek endişem hava.. eğer yağarsa çok üzülücem.. yağmazsa hem dinletirim sesinide.. gerçi biraz fazla gibi sanki ama artık bir süre böyle..
koraycım valla süper görünüyor abi
bu kadar güzel olacağını hayal bile etmemiştim on numara abi nasıl güzel olmuşşş
ses nasıl abi ses kaydı yap ekle be abi...
enjoy your ride and enjoy forever
Güzel olmuş egsozlari, pat pat sesi ile ömürlensin
tarkan ben fotoğraf eklemeyi bile nasıl başardım bilmiyorum.. o kadar özürlüyümki bu konuda.. video ekleme bana çok uzak geliyor valla görüntü güzel ama ses biraz fazla.. bir iyi tarafı var arabalara korna çalmadan dikize bakıyorlar.. yani farkediliyorsun... inşallah cumartesi konvoy halinde giderken dinlersiniz yada begenmezseniz ben arkadan gelirim..
çok sağolasın draggy.. cumartesi görüşürüz inşallah..
güle güle patlat emekkoray cumartesi saat kaçta buluşuyoruz?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Cumartesi günü Anadolu damı, Avrupa da mı buluşalım? Harem uygun mu, vapurla geçeriz karşıya hem muhabbet etmiş oluruz
Ben dinledim telefondan Koray'ın egzos sesini
Acayip patlıyo beyler, site içerisinde oturmayanlar ve gürültülü egzostan hoşlananlar düşünsün bence bu egzoslardan
Kardeşim Allah nazar değdirmesin, maşallah da diyelim motoruna çok güzel durmuş egzoslar, zaten pazar gördüğümde acayip parlıyordu motorun şimdi egzoslarla bambaşka olmuş...
..::.. GO ..::..
çok teşekkür ederim.. umarım sesinide beğenirsiniz.. gadaşım orhanım keşke sende gelebilsen.. cumartesi ben 2 de çıkabilirim ancak buradan.. yani siz beni beklerseniz geç kalabilirsiniz.. eğer geç değil derseniz anadoluda carefourda buluşsak beraber geçsek.. ama geç olur sizlere..
Valla saat 12:00-13:00 arası ancak uygun olur bana ondan öncesi, kalkamıyorum yataktan
o zaman biraz daha şekerleme yapsan ben yetişirim size.. dersi iptal edeyim diyorum ama ayıp olacak diye istemiyorum.. murat sanırım daha erken geçecek izmitten.. açıkçası istanbulu gözüm kesiyor kesmesine ama yollarıda bilmiyorum ki...
az kaldı gadaşım.. mayısı atlattınmı bir derin oh çekersin.. daha 30 yaşındayız.. ömrümüz olursa daha çoooook buluşur gezeriz.. sensiz tam olmayacak ama onu bil..
Korayım tek başına gitme E5'ten, hele yetişmek için acele hiç etme olur mu? Bence mümkünse arabayla git fuara, çünkü hava güzeldir motorla gidersin, ama dönüşte yağışa yakalanırsan zorlanırsın dikkat et kendine.
..::.. GO ..::..
tamam gadaşım merak etme.. aklım kesmezse çıkmam yola.. öyle trafik konusunda çok cesur bir adam değilimdir zaten.. biri eşlik etse daha kolay olur diye dedim o da hava iyi olursa.. buradan bir arkadaşım var daha önce dedim ya beden eğitimi öğretmenimiz vstromcu arkadaşım.. belki onunla geliriz.. yavaş yavaş..
bizde ehliyet yok malumunuz arkadaşlar
heralde iki kişi gelirsek Öznur'la biz metrobüse binip tıpış tıpış gidebiliriz
biz de toplanma noktasından metrobüs durağına geçebiliriz yine fuarda buluşuruz ondan sonra
Ride hard or stay at home
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)