draggy bulursun inşallah zaten o motorda ne kötü durabilirki be abi.
fuar olayına her zaman varım dediğim gibi eğer gelirseniz eminönünden karşılarım sizleri
draggy martın son haftası canlandıralım o zaman abi. dediğin gibi 10 motor yeter ;)
şileye gazlarız sabah buluiup takılırız
enjoy your ride and enjoy forever
o zaman cumartesi fuarda birlikteyiz inşallah.. diğer fuarda göremedim ama aksesuar varmıydı ? hep bu fuar daha kapsamlı olacak falan diyorlardı belki fuarda denk gelirsin sislere..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Önceki fuar üreticilerindi, bu fuar tedarikçilerin fuarı olacak, o yüzden daha fazla ürün ve kampanya bekliyorum ben
bende pantolon ve bot almayı düşünüyorum.. umarım uygun ve kafama göre bişey bulabilirim..
nasıl ve ne kadar ucuza?
Çift mont nakliye dahil 120 $ desem ( üstelik dolar 1,20 iken )
süper.. tanıdık vasıtasıylamı yoksa internettenmi alıyorsun? bide montların markası nedir? gerçi uzun uzun fuarda anlattırırız sana çünkü herkes düşünüyor bizim ekipten.. eşler için..
Valla draggy çok iyi fiyata alıyomuşsun ama ben görmeden denemeden alamıyorum bir türlü kıyafet işini.
..::.. GO ..::..
Abi mont getırtıyorsanız bende talibim ama bana ne beden olur tam kestıremıyorum
Burada millet en ucuz monta 300 $ a fiyat çektiği zaman internetten aldım. EXL marka, hem yazlık hem kışlık; kesinlikle yağmur almıyor, Dış kısmını fermuarlı ayırınca, yazlık oluyor ben memnunum, o paraya Türkiye de bana sadece dizlik satacaklardı Yalnız hatuna m beden aldık büyük geldi haliyle benim geniş gövdeyi sıkı sarıyor benimki
Kaskları Scorpion exo-400 aldım ki ( onları ebay dan aldım oda çok ucuza )çok ama çok memnunum eski nolanda ki buğu problemini bir türlü çözememiştim, ama bu kaskta sıfır buhar ve çok rahat... Hediye LS2 kaskı denedim bir gün, ertesi gün kullanmam dedim, nolanı bile takmıyorum artık, o kadar memnunum anlayın
Kısmetse exo-1000 modelini alacağım :
montuda beğendim ama alttaki kasklara bayıldım.. cumartesi detaylı birşekilde ebaydan alışverişi anlatırsın dimi bize? çünkü daha alınacak dünya kadar malzeme var..
Detaylı olarak anlatırım merak etmeyin gerçi zeda3000 de anlatmıştı bir aralar, arama yapsam çıkar mı acaba
Draggy peki ebay dan alım yaptığımızda havaalanı gümrüğüne takılmıyor mu malzemeler?
Ride hard or stay at home
Topiğe bak konuya gel Şansa baktım buraya, fuar bu cumartesi mi? Bizim şile gezimiz vardı nightshift garipçeye de gideceğiz inşallah.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)