Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mart 2009, 00:29
Arkadaşlar eğer yağmur-çamur olmazsa ben fuara motosikletimle gitmek istiyorum.Malum evim İzmit 'te.Akşam e-5 'te karanlığa kalmamak içinsizden en az 1 saat erken çıkmam lazım.Hep beraber gitmeyi ben çok istiyorum.Ama saatleri denk getiremezsek sizinle oradada buluşabilirim.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
Reklamlar
-
16 Mart 2009, 00:37
evet murat o daha mantıklı olur.. yoksa benim yüzümden baya geç kalıcaz.. herkes gider orada buluşulur, sonra ikimiz geri döneriz.. çok hızlı gitme ama tamammı? en çok kaçı görürüz ? topici modlara nasıl söyleriz.. onlar yapabilir bence..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
16 Mart 2009, 00:45
fuara arabayla gidecek biri olursa bir yerde buluşup beraberde geçebiliriz, ama ben artçı olarak bile olsa şimdilik e-5 te gidebileceğimi sanmıyorum.
buradan tüm moderatörlerimize sesleniyorum ( bilmem faydası oldu mu )
-
16 Mart 2009, 00:50
biraz önce 2 değerli modumuza özelden msj yazdım.. gelecek cevaplardan haberdar edeceğim sizleri.. hatta yazdıklarımı burayada yazayım ; şöyle dedim ; merhabalar.. rahatsız ettiğim için özür dilerim.. doğru kişiyemi yazıyorum onuda bilmiyorum affedin.. yardımcı olrsanız sevinirim.. GV250 CRUİSER HAKKINDA HERŞEY topicini sohbet konuları için ayrı bir topic açmak istiyoruz.. teknik bilgilerle , aramızda yaptığımız sohbetler karışıklık yaratıp yeni gelecek ve bu motoru almayı düşünen arkadaşlara zorluk çıkartacak diye düşünüyoruz.. yeni bir GV 250 SOHBET MEKANI adı altında yeni bir topic açsak sizlerde ( eğer çok zor olmazsa sizin için) oradaki teknik konuları ayırıp diğerlerini yeni topice taşırmısınız ? eğer böyle birşey olmuyorsa cahilliğime veriniz.. teşekkürler.. saygılar.. EMEKKORAY..
-
16 Mart 2009, 00:55
-
16 Mart 2009, 01:03
eyvallah burak.. biraz önce BBRR nicli modumuz konu dışı bölümüne yeni başlık açabilir sohbete oradan devam edebilirsiniz dedi.. model harici muhabbetler bir süre sonra silinir dedi.. ( gerçi saçma sapan muhabbet etmedik biz hiç ) seviyeliydi en azından ne dersiniz ? yarın açalımmı sohbet topicini ?
-
16 Mart 2009, 01:22
ne bilim bir hüzün kapladı içimi birden...burdan ayrılmak...(benim pek teknik konularla alakam yok galiba)
-
16 Mart 2009, 01:29
arkadaşlar çoğu gv250 istanbulda satılık ilerde birinde karar kılarsam benim yerime bir arkadaş gidip inceleyebilir mi okey verirse ben izmirden gelirim
-
16 Mart 2009, 01:31
ne kadar sahipleniyor insan bu siteyi.. vede kendi topicini.. sitenin sloganı ne kadar isabetli ; TUTKU YARATIR neyse bir süre daha böyle devam edelim olmazsa.. arada teknik konularda murat bize yardım eder geçinir gideriz ben kaçtım yarın sabah 6 :30 da okul :( ikinokta arkadaş yakınlarımızda olursa tabiki gider bakarız anlayan arkadaşlarla..
-
16 Mart 2009, 01:37
noktalı parantez, sen ilgilendiğin ilanlara karar ver biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. ben bu ara çalışmadığım için bir kaç ay müsaitim. muratın bahsettiği konular çerçevesinde gördüklerimi aktarabilirim.
şimdilik bende çıkıyorum. iyi geceler.
-
16 Mart 2009, 01:39
sağol abi yavaş yavaş bakmaya başladım çok az eksiğim var ama güzel bir satılık denk gelirse az bir borç alıp direk almaya girişebilirim.Umarım hayırlısı olur.
-
16 Mart 2009, 06:02
Sahibinden.com da şu ilana denk geldim. Koruma demiri isteyenler için görüşülebilinir.toplu yapım için fiyat alınabilinir.
http://www.sahibinden.com/her_turlu_...XQQdisplayitem
-
16 Mart 2009, 09:33
-
16 Mart 2009, 11:07
-
16 Mart 2009, 15:24
ORHANIM ; senin makinanın netliğine hayranım.. bence o fotoğraf makinasıymış sonradan telefon özelliği eklenmiş.. TARKAN;Allah kolaylık versin.. fuar için biraz daha bekleyelim çünkü havanın ne yapacağı belli değil.. eğer yağış olursa muratla biz atlar arabaya geliriz.. cruiser topicini ne yaptın ?
-
16 Mart 2009, 16:10
ya sanırım topicden vazgeçeceğim biraz unutuldu zaten. neyse ilk denemeydi zaten biraz daha pişmem gerek yanlışlardan ders çıkardık biraz hem erken oldu hemde tam netlik kazanmadan hop diye atladım sazan gibi. biz buluşuruz abi daha güzel olur o zaman. ama 12-13.04 de sanırım bir gezi daha var duyurulara bakın isterseniz olmazsa ona katılalım hem deneyim olur hepimiz için. güzel bir ortama benziyor gibi...hem gene beraber olmuş oluruz.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
16 Mart 2009, 16:39
nightshift adlı üyeden alıntı
ya sanırım topicden vazgeçeceğim biraz unutuldu zaten. neyse ilk denemeydi zaten biraz daha pişmem gerek yanlışlardan ders çıkardık biraz hem erken oldu hemde tam netlik kazanmadan hop diye atladım sazan gibi. biz buluşuruz abi daha güzel olur o zaman. ama 12-13.04 de sanırım bir gezi daha var duyurulara bakın isterseniz olmazsa ona katılalım hem deneyim olur hepimiz için. güzel bir ortama benziyor gibi...hem gene beraber olmuş oluruz.
Onu canlandırırız merak etme Ben de yoğunum hele dün tesyev bağış kampanyası vardı, öldüm bittim yorgunluktan, havalar ısınsın o kadar kalabalık olmadsa da olur, en fazla 10-11 motor diğerlerini kontrol etmek zorlaşır çünkü
-
16 Mart 2009, 16:44
evet dediğin gibi draggy 10 motosiklet yeter.. bu arada bugün bir arkadaşımla konuştum vstromcu cumada gidelim dedik.. benim cuma 3 ders var sonra boş.. inşallah hava iyi olursa hem cuma hem cumartesi orada olacağım draggy sen gelebilecekmisin cumartesi?
-
16 Mart 2009, 16:46
emekkoray adlı üyeden alıntı
evet dediğin gibi draggy 10 motosiklet yeter.. bu arada bugün bir arkadaşımla konuştum vstromcu cumada gidelim dedik.. benim cuma 3 ders var sonra boş.. inşallah hava iyi olursa hem cuma hem cumartesi orada olacağım
draggy sen gelebilecekmisin cumartesi?
Motoshow ne olacak isterseniz motoshowa gidelim
-
16 Mart 2009, 16:49
eheheh ben yukarıda fuar demeyi unutmuşum.. işte onu diyorum fuara geliyorsun o zaman
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler