Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Evet arkadaşlar bugün güzel havayı kaçırmadım ve Korayla telefonlaşıp buluştuk. Benim bu koşturmaca arasında bu buluşma çok iyi geldi, Murat'da gelecekti Koray'ın da dediği gibi ama yetişemedi.

Herkesle bir gün mutlaka tanışıp yol almak dileğiyle
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide şöyle tam kadro buluşabilsek çok keyifli olacak.. haftaya fuar..
    Peki bi fuar organizasyonu yapcaz heralde di mi Krom parlatmayı sonraya mı bırakıcaz yoksa fuar sonrası krom mu parlatıcaz
    Ride hard or stay at home

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    hava iyi olursa hepsini çıkarırız aradan.. cumartesi anadolu yakasında buluşur beraber geçeriz olmazmı? gerçi benim oraya gelişim 3 ü bulur sanırım..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    -
    Beni affedin dostlar Hani buluşma felan olsa 1-2 saatliğine gelebilirim yanınıza ama bu fuar beni aşar. Cumartesi ve Pazarda buralarda yapılması gereken işler var.

Motosikleti
    olsun gadaşım.. sen şu tatlı telaşını atlat ondan sonra buluşuruz sık sık.. fuar desen her sene var zaten.. daha genciz

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba;

Orko-ye, Koray ne güzel gezmişsiniz beraber.Gelecektim fakat yetişemedim.
    Burak fuar organizasyonuna VARIM DİYORUM.Gününü, saatini belirleyelim arkadaşlar.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni affedin dostlar Hani buluşma felan olsa 1-2 saatliğine gelebilirim yanınıza ama bu fuar beni aşar. Cumartesi ve Pazarda buralarda yapılması gereken işler var.
    Orhan eğer fuar dışı krom falan parlatırsak katıl sen de bizlere Ama Koray'ın da dediği gibi sen bu tatlı telaşlarını atlat fuar çoook hele ki bizlere gezi çok

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Öznur merhaba, senide gördüm galiba.Burak 'mı gelecek fuara senmi.Yazı turamı atacaksınız.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba;

Orko-ye, Koray ne güzel gezmişsiniz beraber.Gelecektim fakat yetişemedim.
    Burak fuar organizasyonuna VARIM DİYORUM.Gününü, saatini belirleyelim arkadaşlar.
    süper diyorum bakalım tam bir adet alalım ona göre planımızı yapalım arkadaşlar Koray'a cumartesi 3'ten sonrası uygundu galiba Tarkan nerelerdesin hiç ses soluk yok senden

Motosikleti
    evet saat ve yer ne olacak? ya beyler bir topic açsak gv 250 cilerin muhabbet sayfası diye olmazmı? modlardanda rica edelim bilgilendirme yazıları haricindeki sohbetleri taşısınlar oraya eğer çok zor değilse.. olmazmı? murat hava kararınca orhan gitmek zorunda kaldı o da çok istiyordu tanışmayı.. evet cumartesi 2 de ders bitiyor.. 2 de yola çıkabilirim..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Öznur merhaba, senide gördüm galiba.Burak 'mı gelecek fuara senmi.Yazı turamı atacaksınız.
    Murat heralde biz ancak arabayla geliriz malum ehliyet yok karşıya geçmek zor ehliyetsiz ya da aranızda bizleri artçı olarak almak isteyen gönüllü arkadaşlarımız olursa o konuda bişey diyemem ben

Motosikleti
    S&T gv 250
    merhaba arkadaşlar,
    ne guzel paylaşımı seven iki insan olarak buluşup gezmişsiniz.

oysa bizde işler pek oyle yürümüyor...her ne kadar bizimki hafta içi elimin altında olsada, tek başıma kullanmak istemediğimden burağı bekliyorum.o ise ilk fırsatı bulunca kendi adına değerlendirmeyi tercih ediyor.
    işte böyle bir paylaşım bizimki, yazı turalara gerek olmayan...kimin geleceğinin belli olduğu Muratcım

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Koray sağlık olsun.Bir sonrakinde siz bana İzmit 'e gelirsiniz.Bende size mangal yaparım.Koray saat 2 den sonra dönüş için karanlığa kalabilirsin.Karanlıkta dönebilirmisin??
    Burak ben bir artçı alabilirim.Bir kişi daha bulursanız arabayla gitmek zorunda kalmazsınız.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı ozzone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    ne guzel paylaşımı seven iki insan olarak buluşup gezmişsiniz.

oysa bizde işler pek oyle yürümüyor...her ne kadar bizimki hafta içi elimin altında olsada, tek başıma kullanmak istemediğimden burağı bekliyorum.o ise ilk fırsatı bulunca kendi adına değerlendirmeyi tercih ediyor.
    işte böyle bir paylaşım bizimki, yazı turalara gerek olmayan...kimin geleceğinin belli olduğu Muratcım

ben hiç böyle bilmiyordum durumu geçen akşam yaptık gerçi antreman
    yola çıkmaya başladı öznur da yavaş yavaş bu hafta da gelişcek inşallah
    Dediğim gibi biz arabayla geliriz büyük bir ihtimalle iki kişi olarak

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar fuar zamanı havanın durumu nasıl olur bilmem ama ilk defa E5'e çıkacaklar (mesela Koray) çok dikkatli olmalısınız. Çünkü gerçekten en tehlikeli yol bence E5. O yüzden motorla giderseniz lütfen çok dikkat edin.

Murat evet bu seferde kısmet olmadı, kısmet artık bakarsın bir sonraki sefere İzmit'e geliriz hep beraber

Motosikleti
    S&T gv 250
    arkadaşlar bu arada koray ikidir aynı şeyi teklif ediyor, forumda sosyal paylaşımla teknik paylaşımı ayıralımmı diye...
    teknik konuların bir yerde toplanması sonraki araştırmalarda da faydalı olacaktır kanısındayım. nasıl bir adım atılması lazım koray?

Motosikleti
    beraber gitmeyecekmiyiz? beraberde döneriz.. eğer hava iyi olursa hava 7 gibi kararıyor.. oradan 6 gibi çıksak çokmu erken olmuş olur? daha önce bmw ile ağvadan döndüm gece ama e5 ten çekiniyorum açıkçası.. artçılıda kullandım ama istanbul oluca konu tedirgin olurum.. yinede yavaş yavaş gideriz derseniz bir kişide ben alırım bu arada öznurun da dediği gibi 2 dir söylüyorum ayıralımmı sohbet sayfasını.. sanırım 1 topic açmak yeterli olacaktır.. sonra oradan devam edicez.. teknik konularda oraya yazılacak..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Koray sağlık olsun.Bir sonrakinde siz bana İzmit 'e gelirsiniz.Bende size mangal yaparım.Koray saat 2 den sonra dönüş için karanlığa kalabilirsin.Karanlıkta dönebilirmisin??
    Burak ben bir artçı alabilirim.Bir kişi daha bulursanız arabayla gitmek zorunda kalmazsınız.
    Murat sağolasın Şu meşhur mangalını görmeye bi İzmite geliriz
    Hava durumuna göre veya hiç riske girmeden karanlık falan da var dediğin gibi Orhan'ın da dediği gibi E5 olayı da var arabayla mı gitsek direk?

Motosikleti
    -
    Evet arkadaşlar E5'ten çekinin bence de özellikle benim gibi yeni motora başlayan arkadaşlar.

Öznur bugün Korayla konuştuk o meseleyi. Demek istediği çok yerinde bence. Çünkü GV 250 almak isteyen biri bizim topici okuyor ve bizim geyik muhabbetlerimiz arasında bilgi almaya çalışıyor.

Yeni topic açarız sohbet için ama eskilerinin o topice taşınması durumu olabilir mi bilemiyorum.

Motosikleti
    S&T gv 250
    aslında teknik konuları yeni açacağımız yere taşımak ve oradan devam etmek daha rahat olur.nasıl yapılacağını bilen birinin topiği açmasında fayda var diyoruz değilmi...herkes okumuştur herhalde...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler