Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Mart 2009, 18:49
R_E_B_E_L teşekkürler paylaşım için.
air brush olayı daha öncede söylediğim gibi sabır isteyen bir iş. dün ingilterede bir kurs buldum. ayarlayabilirsem nisan da ona gitmeyi düşünüyorum...sertifika programına yetişemiyorum tarih olarak ama en azından ekipman kullanımı ile ilgili faydası olur...gerisi çalışmaya kalıyor...
Reklamlar
-
13 Mart 2009, 19:05
-
13 Mart 2009, 19:28
1 lt yağ için 19 TL pahalı geldi bana, o fiyata motul alırsın ayrıca ucuz bulduğunuzda yağ filtresi, hava filtresi ve değiştirdin mi bilmiyorum hava filtre ve yağ filtre contası yedekleyin; gasket contası, yedek lambalar, yedek sigortalar ve debriyaj, gaz teli yedekleyin; başıma geldiğinden biliyorum acil ihtiyaç duyduğunuzda hemen bulamıyabiliyorsunuz
-
13 Mart 2009, 19:37
koray ve draggy merhaba,
koray ödemeyi kredi kartı ile yaptım (internetten alışveriş için güvenli k.k.ım var).Ödemeyi yaparken ürünleri teslim alacağın bayiyide işaretliyorsun.Ürünler sana değil bayiye geliyor ve oradan alıyorsun.0,5 litre ölçmek için, önce bir litrelik yağın birini motora boşalttım dolu olanı boş olana ölçerek (ölçü çizgileri yardımıyla) döktüm böylece tam 0,5 lt ölçebildim.Abi son soruya çalışamadım.Evde elektrikler kesikti.
Draggy fiyat yağın fiyatı konusunda bende emin değilim.Fakat İzmit 'te bulabildiğim en iyi seçenek bu idi.Bunda sonrakilerde yağın teminini sağlamak için senin tavsiyelerine ihtiyacım olabilir.
Hava filtresinide değiştirdim.Yağ pompası filtresi kapak contası sanırım kastettiğin.Durumu iyi idi.Değiştirmedim.
Gasget contası nedir?Anlayamadım.Tarif edermisin lütfen
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
13 Mart 2009, 20:19
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
koray ve draggy merhaba,
koray ödemeyi kredi kartı ile yaptım (internetten alışveriş için güvenli k.k.ım var).Ödemeyi yaparken ürünleri teslim alacağın bayiyide işaretliyorsun.Ürünler sana değil bayiye geliyor ve oradan alıyorsun.0,5 litre ölçmek için, önce bir litrelik yağın birini motora boşalttım dolu olanı boş olana ölçerek (ölçü çizgileri yardımıyla) döktüm böylece tam 0,5 lt ölçebildim.Abi son soruya çalışamadım.Evde elektrikler kesikti.
Draggy fiyat yağın fiyatı konusunda bende emin değilim.Fakat İzmit 'te bulabildiğim en iyi seçenek bu idi.Bunda sonrakilerde yağın teminini sağlamak için senin tavsiyelerine ihtiyacım olabilir.
Hava filtresinide değiştirdim.Yağ pompası filtresi kapak contası sanırım kastettiğin.Durumu iyi idi.Değiştirmedim.
Gasget contası nedir?Anlayamadım.Tarif edermisin lütfen
Motor bloğunun contası, debriyaj balatalarının değişmesi gerektiğinde yan taraf açılır komple, açılıktan sonra gasket contasının mutlaka değişmesi gerekir, gasket contası yüzünden 1 hafta yatmıştı motorum, sanayide de kestirilebilir ama tavsitye etmiyorum çok zorunlu kalmadıkça. Aşağıda resmi var sizin motorunuz için olanının :
GV 250 parça kataloğu :
http://www.nsis.com.br/jovi/motoscus...arts_Pecas.pdf
Buda gasket kırmızı daire içine aldım :
-
13 Mart 2009, 20:46
Rebel , bu ve bunun gibi paylaşımlar teknik olarak işten anlamayanlar ve birazda kurcalamaya korkanlar için cesaret ve bilgilendirici oluyor .
resimler büyük boyu ta çıksa idi daha güzel olurdu ama neyse
bilgi paylaşımın için teşekkürelrr tecrüberi takip etmeye devam edeceğiz...
-
13 Mart 2009, 21:45
Draggy verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Yedeklemenin önemini bugüne kadar düşünmemiştim ama şimdi öğrenince kritik bir konu olduğunu anladım.Seninde tavsiyelerinle kendime yedek malzeme stoğu yapacağım (abartmadan).
Mitmuallim; güzel sözlerin için teşekkür ederim.Motosiklete her yaptığım işi burada paylaşacağım.Resimlerin üzerinde tıklarsan büyük hali açılıyor.Ama bundan sonra büyük resimler koymaya çalışacağım.
-
13 Mart 2009, 23:06
merhaba arkadaşlar
murat süper anlatmışsın ellerine sağlık. bu arada hava filtresi ne öyle yaa çok kirlenmiş yarın bende değiştireceğim bu arada hava filtresi fiyatı ne?
enjoy your ride
and enjoy forever
-
13 Mart 2009, 23:20
herkeslere merhaba.. yeni geldim dersten.. ya bi fikrim var ama ne dersiniz? muhabbet için ayrı topic açsak.. bilgilendirme yazıları burada olsun biz diğer topicte muhabbet edelim olmazmı ?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
13 Mart 2009, 23:22
Tarkan merhaba;
Hava filtresini 35 TL 'ye aldım.Bu arada programını yaptığım motorla ilgili başka işlerde var onlarıda burada paylaşacağım.
Koray hoşgeldin.Tekrar ne zaman buluşacağız.Özledim valla .
-
13 Mart 2009, 23:31
murat hava güzel olsaydı buluşurduk yarın.. benim ders 2 de bitiyor bende özledim abi valla.. tarkanla burakların işi olmasaydı buluşurduk bu hafta yine...
-
13 Mart 2009, 23:33
Yağmur yağmazsa görüşelim o zaman.Haberleşiriz yarın.
-
13 Mart 2009, 23:39
havalar müsade etmiyor arkadaşlar bir türlü bu nasıl olacak ya ne zaman güneş yüzü göreceğiz
bu arada barajların %90 dolmuş arkadaşlar bu da güzel birşey aslında
enjoy your ride
and enjoy forever
-
13 Mart 2009, 23:45
-
14 Mart 2009, 00:33
-
14 Mart 2009, 00:40
haftaya buluşabilirsek süper olur motorlarla.. umarım çıkar bu kararmalar.. çıkmasada sırf meraktan taktırıcam..
-
14 Mart 2009, 01:23
Selam dostlar...
Murat ve draggy verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Güzel paylaşım oldu
Korayım kardeşim, demek gürültülü egzosları taktırmayı düşünüyorsun artık. Taktır kardeşim taktırda bakalım sesine
-
14 Mart 2009, 01:28
gadaşım deneyeceğim bakalım nasıl olacak.. çok abartılı olursa anında çıkarıcam..
-
14 Mart 2009, 01:35
emekkoray adlı üyeden alıntı
gadaşım deneyeceğim bakalım nasıl olacak.. çok abartılı olursa anında çıkarıcam..
Dene bakalım kardeşim. Tahmin ediyorum, öyle çok gürültülü olursa sevmezsin sanırım
-
14 Mart 2009, 14:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler