dediğiniz gibi oldu gerçekten.. fırçasız.. sıcak su olması etkili olan sanırım..
dediğiniz gibi oldu gerçekten.. fırçasız.. sıcak su olması etkili olan sanırım..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Merhaba arkadaşlar.
Korayım süper olmuş gıcır gıcır maşallah
İlker hakikaten daha yeni düzeltmiştin interneti yine gidiyosun şimdi. Ama görev bu beklemez elbette.
Korayım kardeşim bu tarafa geldiğinde seni götürürüm Buz motora birlikte baktırırız hatta motorları.
..::.. GO ..::..
Koray sıhhatler olsun motoruna tertemiz olmuş misler gibi parlamış. Bi ara da krom parlatma işine girelim Benim parlatıcı geldi bi ara test etmek lazım
Biz de hava güzel diye aldık siyah incimizi akşam kahvesine çıktık efendim pek güzeldi tadından yenmedi
Ride hard or stay at home
gadaşım valla pırıl pırıl oldu.. maşallah sıfır gibi göründü gözüme.. gidelim abi adamlar muhtemelen tecrübeli adamlardır.. bi baksınlar bakalım bi check up yapsınlar.. burakcım eyvallah sağolasın.. iyi yapmışsınız bende baktım azıcık güneş kurstan sonra çıktım gezdim sonrada ustaya gittim baktırdım sonrada bıcı bıcı.. içim rahatladı.. bi buluşsak biz senin o krom parlatıcın 1 günde nasıl biter gösterirdik..
Bende havalar düzelsin krom parlatıcım hazır. Gerçi vaktim yok hiç biliyorsunuz tüm haftasonlarım dolu dolu geçiyor. Ama bir sabah erkenden kalkıp yıkamadan sonra krom parlatma işine girişicem
Parlatıcı ve üstübü hazır bekliyor
Koray bitsin yahu nolcak gerçi dediklerine göre baya uzun gidiyomuş az kullanılıyomuş
Napsak bi gün toplu parlatma işine mi girişsek ne
Ride hard or stay at home
krom parlatıcı yıkamadan hemen sonra mı yapılmalı? yani mesela ben yarın yapsam olmazmı? garajda duruyor tozda yok.. gerçekten biz bidaha ne zaman buluşucaz abi ?
Yok kardeşim motor temiz olsun yeter herhalde parlatma işi için.
Hakikaten bir gün hep beraber motorlarla buluşup krom parlatma işine girsek hiç fena olmaz arkadaşlar
yörük kardeş, teşekkür ederim, evet bu sefer gerçekten aranızdayım...hemde her daim...dün akşam laptopım formatlandı, öğlen ehliyet için rapor aldım, bu akşam ilk kez yoldada kullandım motorumuzu (bu sefer düşmeden) daha ne isttiiiim Allahtan
ya koray tek sıkıntı gerçekten burakla aynı anda kullanamamak sıkıntımı olacak motoru ne?
olur abi eğer bi aksilik çıkmaz bu yağmurda fırsat verirse haftaya buluşalım.. ama ben saat 3 te gelebilirim en erken.. dersim 2 de bitiyor çünkü cumartesi.. öznur sahibindende çok temiz bir gv 250 gördüm ehehehehehe burak öldürücek beni ehehehehe
koray ufukta bana iş görünüyomu???onada bi baksen sahibindenden filan...yoksa yalan olur
burak ikinci bi emre kadar ikinci motor konusunu evde yasaklıyorumaklından bile geçirme (koray sen daha tanımıyosun burağı, herşey böyle bi cümle ile başlamıştı.)
arkadaşlar motor evliliği öldürüyo
Ben yine söz veremiyorum buluşmaya motorla katılmak için, ilk buluşmada başıma gelenleri az çok anlatmıştım. Ama ikinci buluşmaya mutlaka zaman ayırıp gelirim yanınıza dostlar.
Yaa bu arada ne kadar imreniyorum size Burak ve Öznur. Ne güzel valla ikiteker seven bir çift Allah nazarlardan saklasın, maşallah maşallah
amiiinnnn orhancım ve darısı da isteyenlerin başına...ama kıskançlıklar olmuyor diil arada...
mesela ben burağın kaskını bakarak çatlatabilirmiyim onu deniyorum hala
arkadaşlar ben boya olayları ile ilgili argeye kaçıyorum...bilgisi olan varsa yardıma her zaman açığım.
Amin diyelim o zaman darısı bizim başımıza
ben bişey sorucam burak ; siz ikiniz beraber nasıl çıktınız abi ? koltuk yok... öznur o garajda öyle kullandığına göre normal yolda daha rahat kullanmışsındır sen motoru... orhan inşallah gelebilirsin bu sefer gadaşım...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)