heyecanlandım valla bak şimdi.. acısını hiç düşünmüyorum.. iyi çizilsin yeter.. kolun o kısmı çokmu acır ki ehehehe
heyecanlandım valla bak şimdi.. acısını hiç düşünmüyorum.. iyi çizilsin yeter.. kolun o kısmı çokmu acır ki ehehehe
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Herkes dövmeye takmış kafayı
Hayırdır arkadaşlar nerden çıktı şimdi bu dövme işi?
..::.. GO ..::..
arkadaşlar ince derinin olduğu yerler biraz sıkıntılıdır acır ama dayanılmayacak birşey değil. zaten alışınca daha çok yapacaksın
ya bu arada katılımcı listesi nasıl açılır arkadaşlar yaaa ben şimdi yine yanlış birşey açmayayım???
burak gidelim beraber hemde birer bira çakarız asmalıda ya da neizadede
özledim oralarıda şimdi nasıl canım çekti üffff
enjoy your ride and enjoy forever
Gidelim Tarkan en yakın zamanda ben de uzun zamandır gitmedim Taksim'e çok hoş olur gerçekten. Koray gerçi Mayıs gibi gidelim diyodu ama daha önce gidip bi fikir ve fiyat falan almak da hoş olabilir ne dersin Koray? Gerçi bu haftasonu için beni mazur görün arkadaşlar şimdiden söyliyim şehirlerarası misafirlerimiz geliyor
Orhan benle Tarkan'da var birer tane var dövme bu meret hastalık gibi mutlaka ikinciyi istiyorsun Koray da yaptırmak istiyomuş dövme onu da kattık aramıza Sen de mi düşünüyosun yoksaaaaa
Orhan bu arada İstanbul Motor'u aradım ellerinde arka sele yokmuş gerçi S&T'de var pek sorun olmaz bulunur demişlerdi. Sisybar için senin verdiğin numarayı aradım 200-250 arası malolur dedi usta sen istediğin şekli çiz biz yaparız dedi. Telefonda güven verdi bana ama gidip bakmak lazım tabi
Tarkan sen bakmaya gidicek misin ? Gidersen senden bilgileri bekliyoruz
Ride hard or stay at home
burakcım ben gideceğim ama eğer hava güzel olursa motorla gideceğim eğer kötü olursa belki gidemeyebilirim ama kesin gideceğim mutlaka bilgi veririm.
dövme yaptırmak şart değil abi hemen gider gezeriz beyeniriz sonra yaptırırız önemli olan taksimde bi iki tek atmak
enjoy your ride and enjoy forever
Maşallah pırıl pırıl olmuş , peki pas akması işi ne oldu?
iyi akamlar arkadaşlar.
yav harbiden millet dövme yaptırmaya başlamış?nerden çıktı dövme işi?hayırdır?
ne yapcanız kendinizi dövdürüp arkadaşlar?
orhancım nasıl gidiyo?hallettin mi elektrik ve su işini?
koray abi maşallah tertemiz olmuş makina bende tam rulman olayını soracaktım ama halletmişin galiba.
bu arada arkadaşlar ben bir saat kadar sonra gidiyorum.eğer arada birer gün izin vermezlerse 20 gün kadar yokum.neyse hayırlısı artık
ozzone hoşgeldin bu arada.yani resmi olarak hoşgeldin artık
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
teşekkür ederim draggy.. söktü rulmanı, baktı bir demir çubuğa takıp döndürdü tekerlekle beraber defalarca..ne ses var ne pas.. anlamadım.. sonra sprey yağlarla yağladı.. balataları zımparaladı.. içinde pas falan yoktu.. yıkamadan sonrada baktım pas falan akmadı.. acaba benim orada gördüğüm şey pas değilmiydi diyorum.. kırmızı tozlu toprak yola girmiştim o akmış olabilirmi diyorum kendi kendime.. İLKER ; zaten yeni geldin nereye gidiyosun yaaa.... umarım telefonu yanında götürüyorsundur arada telefonlaşırız hiç değilse.. kolay gelsin..
yaw bu arada son resimde seleler sökülmüş.selenin altında cdi denilen beyin kısmı var.ona su kaçmıyormu yıkanırken?
ilker artçı koltuğunu çıkardım çantaları çıkarmak için.. sürücü koltuğunu çıkardım üzerini kuru havlu ile kapattım cdı nin.. sonra koltuğu geri kapattım ve oraya fazla su tutturtmadım.. yıkama ve kurulama işlemi bittikten sonra koltuğu çıkarttım ve her ihtimale karşı heryere hava tutturttum.. yani yıkanırken koltuk üstündeydi..
hımm tamam o zaman koray abi
olabilir ben o zamanlarda bayramoğlu tarafında bir yola girdim toprağın rengi resmen kırmızı idi.. gerçi bana kalsa ben değiştirelim dedim boşu boşuna değiştirilirmi hocam dedi ama yinede şu havalar düzeldiğinde senin istanbuldaki servise gidelim draggy.. hani hasta olduğun zaman bi doktora daha gösterelim durumu vardır ya.. bide orası görsün
ya bişi soracam.bu normal araba yıkayan yıkamacı yağlamacı elemanlar motoru yıkarken nelere dikkat edilir anlarlar mı?yani motoru yıkamacı yağlamacıya yıkatmakta sorun olurmu?koray abi sen nerde yıkattın?normal bir yıkamacı da mı?
aynısını ben emraha sormuştum o da alışkanlık yapmamak lazım demişti.. bende kendim yıkayacaktım ama arka canttaki kirler öyle sabitlemişki kendini ilaçla ve sıcak suyla buharla temizlenmeden geçecek gibi görünmüyordu.. gerçektende öyle oldu buhara rağmen zor çıktı.. ilker başında dur yıkatırken ve cdı yi koruduktan sonra bişey olacağını sanmıyorum.. ha bide koltuklara su sıkılırken fazla yakından tutmasınlar çünkü basınç çak güçlü deriyi yırtabilir.. bide hava tuttularmı tamamdır..
tamam koray abi.öyle yapmak lazım.başında durmak şart.
neyse ben gidiyorum arkadaşlar.hepinize iyi akşamlar.en yakın zamanda tekrar sizlerle yazışmak ve haberleşmek dileğiyle.iyi günler.iyi geceler.
Yıkama mevzusu açılmışken bahsedeyim dedim.
Kışın da kullanıyorum motoru ve yıkamak işkence oluyor diye ( ellerim donuyor ) ve de yıkamacılarla uğraşmamak adına basınçlı yıkama makinası aldım. Sungersiz fırçasız yıkama şampuanı aldım bi yıkamacıdan 1 lıtre kadar. Sonrada bi güzel yıkadım sonuç süper . Tek yaptığım kurulamak oldu o da 3- dakika boylelikle motorumu yıkamacıda olsa kimseye elletmemeyi başardım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)