koray filmin adı Wild Hougs
süper bi film
Orhan çok geçmiş olsun valla hayırlısı neyse o olsun diye boşuna dememişler. adam ne çıktı iyiki erken gösterdi yüzünü diğer evin şimdiden hayırlısı olsun bak bide ne dicem bahce mahce varmı???
yok yok şaka hayırlısı ile tut evini mutlu yuvanı kur rahat et allah sonunu getirsin inşallah
bu akşam yeğenim bursadan geliyor erken gelirse resimleri bugünden atarım arkadaşlar
beyler ben kaçıyorum maçın ikinci yarısı başlıyor
0-2 fener önde
enjoy your ride and enjoy forever
burak ciddi ciddi bazen aklıma gelmiyor değil.. bi balıkesire gideyim ondan sonra istifayı düşünmüyor değilim.. kendi müzik okulumu açma hayalim var.. ben biraz ön çalışma yapayım sonra alırım sizide yanıma filme bakıcam abi şimdi netten bakalım bulabilecekmiyim... teşekkür ettim.. eğer indirmeyi başarabilirsem getiririm sanada..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Selam dostlar.
İlker hoşgeldin özlemiştik seni, topic tam oldu
İyi niyetleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi hayırlısı oldu gerçekten. Şimdi bulduğum (hatta bugün kaporasını verdiğin) ev hem daha ucuz hemde güvenlikli site içerisinde otoparklı bir ev. İçi çok çok daha güzel ve nişanlımla benim içime çok sindi. Öbür evde arabayı parkedecek yeri bırak motoru bile bırakacak yer yoktu, hep kafamı kurcalıyordu nereye koyarım motorumu diye. Burda ise güvenlik klubesinin yakınına parkedip kitledim mi kafam rahat edecek. Yarın eski evsahibinden depozitomu ve alacaklarımı da alırsam iyice rahat edicem. Ayrıca emlakçıdan da komisyonumu alıp yeni emlakçıya vereceğim. Yeni ev sahibiyle de yarın kontratı imzalıycam kısmetse.
Bu arada sizlerle tanışmayı çok istiyorum, imrendim sizlere geçen buluştuğunuzda. İnşallah tekrarında aranızda olacağım. Sadece İstanbuldaki arkadaşlarla değil, İlker, Selçuk sizlerle de tanışacağız inşallah.
Bugün arabayla Cevizliden Maltepeye minibüs yolunda giden aksesuarsız bir GV 250 önümde gidiyordu, acaba buradaki arkadaşlardan birimiydi? Siyah-gri renkli motordu, montu grili siyahlı kaskı da siyah olan bir arkadaştı. Kartal civarında GV 250 sahibi olan arkadaşlar vardı onlardan biri olabilir mi.
Bu arada Koray kardeşim bugün arayacaktım seni ama kafam inan allak bullaktı gün boyunca.
..::.. GO ..::..
oo görmemişim İlker abi hoşgeldin tekrardan.
Koray abi Cundada bakkal açcakmışssın abi biraz daha bekle niye böyle dedin şimdi.En azından müzikle ilgili süper bir işin var.Hele bu devirde cumhurbaşkanı olmak bile kolay ama sanatkar olmak bambaşka ve ulaşılmaz.Hem benim yarın öbür gün Diyarbakır MT den de yazabilme ihtimalimde var ...daha vahim=))
Şöyle orta yaşı biraz geçtimi ahşap teksas kapılı chopper bar açarız :-) Girişe ışıklandırma tavanada zinicirle 2 chopper sallandırdımı mekan dolar taşar
Harbitürk geçmiş olsun dostum.Cam, kötü bir olay sonucu kırılmamıştır inş. Orjinal camından 1ml. kalın olduğu için esneme yapmadığından kırılmış olabilir mi acaba???
Orhan abi bu mutlu mesut telaşının içinde bu formada yer ayırıyorsun ya tebrik etmek gerekir.Mutluluğunuz daim olsun dileğiyle...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
gadaşım benim.. evin içinize sinmesine çok sevindim.. yine toplanırız inşallah kısa sürede.. biraz önce izledim filmi.. nasıl gaza geldim anlatamam.. wild hogs.. emrah valla iyi fikir.. yaza konuşalım bu konuyu.. var mekan açma fikrim ama biraz zamana ihtiyacım var.. senin tayin durumumu var hayırdır?
Emrah bu forum ve motorum benim için terapi gibi zaten yoksa kafayı nasıl dağıtıcam ben
Kardeşim benim öyle gerçekten içimize sindi çokta iyi oldu bu olay gerçekten. Tam boyaya başlayacağımız günde olması iyi oldu boyaya başlayıp eşyaları koymaya başlasaydık daha kötü olacaktı. Elektrik-su-doğalgazı açtırmıştım şimdi onları kapatmakla da uğraşıcam.
Bu arada şu filmi bende çok duydum ama izleyemedim hala. Korayım şu filmi CD'ye kopyalayabilir misin? Yada havalar düzelince zaten bir haftaiçi akşam görüşürüz o ara flash diski versem bana da kopyalarsan çok sevinirim kardeşim.
8. EMOK festivali bu senede 2-5 temmuz tarihinde Bilecik-Pazar yerinde.İstanbul ve İzmir istikametinde gelecek motorcu arkadaşları çok keyifli yollar bekliyor olacak.2 güzargahtada motor seyahatı yaptım.Virajlar çok zevkli ve kontra tekniği için biçilmiş kaftan. Güzargah üzerinde çok fazla motor konvoyu olacağından bulamama riskiniz yok ve aynı zamanda.Festival gününe özgü EMOK tabelaları konuluyor.Aynı zamanda toplu sürüş kurallarını uygulamak gerekiyor.Yolda bazı çılgın motorcular yanınızdan "vınnn" diye geçebilirler.Aynayla arkayı sürekli kontrol etmede fayda var.Ayrıca motorcu dostlara korna ve el selamı verirken yüzünüzde tebessüm olacaktır.Su içme ve dinlenme molası verdiğinizde diğer motorcular yanınızda yavaşlayarak "bir sorun var mı yardım edelim mi?" şeklindeki yaklaşımlarına şaşıracaksınız.Bu nasıl bir 2 teker bağı hala çözemedim.
Yollar zevkli derken dar virajlı ve gizli mıcırlanmalardanda bahsetmek lazım bilhassa istanbul güzergaından gelenler Bilecik şehir merkezinden sonra erimiş asvaltla karşılaşabilir.Motoru yatırırken 2 kez düşünmekte fayda var!!!
Festival boyunca boşboş oturmak yok sürekli yarışmalar ve konserler var.Bazı çadır önlerinde hareretli teknik ve mekanik sohbetlerine ortak olduk.Ayrıca markaların standatlarında aksesuar alışverişi yapabiliyorsunuz.
En önemliside bölge ilaçlanarak haşerattan ve keneden arındırılmıştır.
asıl baba gruplar gece çıkıyor.Genel rock ağırlıklı efsane sanatçıların parçaları çalınıyor.Eski festivallerde en zevk aldığım grup "Kurtalan Ekspresti".
halat çekme yarışı kazanan gruba.Motor yağı,kask,zincir bakım spreyi,motosiklet sehbası gibi hediyler vardı.
cc katagorisine göre yavaş gitme yarışı...Ayrıca "Toptoplama,Motor üstünde ağızda yumurta taşıma,voleybol ve basketbol turnuvası,göl üstüne kürek çekme" tarzı bol bol hediyeli yarışmalar var.Yiyecek,içecek ve alkol fiyatları çok uygun gerçekten.
Geçen sene Emok a 1000 e yakın motor giriş yaptı.Buda artçılarla beraber 1500 kişiyi geçer anlamına gelir.
Emokun son günü tanıştığınız dostlarla dönüş yolunu paylaşırsınız.Ben Ayvalığa geçtiğim için o güzergahı kullanan onlarca motorla beraber taaa Ayvalık tabelasına kadar beraber gittik.
Sonuç olarak ben ömrümün yettiği sürece bu festivale gitmek istiyorum.Gerçekten ticari amaç gütmeden, 2 teker kardeşliği için yapılmış bir organizasyon.
Bu yazda siz GV ci dostlarımı bu festivalde görmek isterim.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. GV 250 almaya karar vermiştim en son para biriktirme safhasındayım şuanda ama konuştuğum bazı tecrübeli arkadaşlar cruiserda cc fazla önemli değil gaza sonuna kadar yüklenmediğin sürece arkasını atmaz sadece senin motoru taşıyabilmen önemli gibi şeyler söylediler. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İlk motorun olcaksa GV250 alacağın en üst limit olsun.28 bg biraz fazla ama kendini bilen biri için pekte zorlanılacak bir durum değil...
emrah inşallah orada buluşuruz bu sene.. o tarihlerde ekstra birşey çıkmazsa orada olmayı çok istiyorum.. fotoğraflar ağız sulandıran cinsten
Ben bu sene böyle bir festivale gelebileceğimi pek sanmıyorum ama içim gidiyor tabiki. Tabi kısmet bu hiç belli olmaz bakarsın bir kapı açılır, birşey olur katılırım ama ihtimal çok zayıf.
Ama olsun önümüzde daha çok seneler ve festivaller olacak inşallah Emrah mutlaka birinde görüşürüz
Emrah resimler çok hoş inşallah bu sene hepberaber oralarda buluşabiliriz
Orhan umarım yeni evde işler yolunda gider Hem içine siner hem kafan rahat olur
Mamnaris GV 250 eşim ve benim de ilk motorumuz ve bize bir problem çıkarmıyor ilk motor olarak
Koray Wild Hogs dedik dedik ben de burda dayanamadım indiriyorum Akşama seyretmezsem çatlarım. Orhan indirebilirsem bir cd de senin için yazarım
Tarkan pazartesi oldu hani resimler Gerçi işten güçten atamıyosundur ama olsun ben yine de hatırlatıyım
Bi de herzamanki gibi yine yeniden tekrar ediyorum beni bu havalar delirtecek yakında dün motoru çıkardım yağmur başladı bi de bugünkü havaya bakar mısınız
Ride hard or stay at home
burak resimler akşama abi ben işteyim şimdi yeğen de çok geç geldi bursadan ama pc kablosunu getirmiş.
saat 20.30 da resimler sizlerle allah kaza bela vermezse.
dün bende çıkaracaktım ama olmadı hava iyice bozdu valla
bu arada arkadaşlar nisan gezisi şile olacak büyük ihtimalle.
emrah bizi tarihden haberdar et abi. gelmeye çalışırım
enjoy your ride and enjoy forever
Koray ne güzel ya gezmişsin bugün İçim gitti benim bütün sabah ama napalım ekmek parası çıkamadık tabi
Eve gelince çıkma niyetim vardı ama şu an da farkettim ki pestilim çıkmış hatta uyumamak için kendimi zor tutuyorum
benimde birtek bu gün süpriz oldu.. toplantı son anda iptal oldu.. fırsat buldum çıktım 2 saat kadar.. iyi oldu.. nasıl mutlu ediyor insanı.. ve her üstüne oturduğumda daha çok alıştığımı tanıdığımı hissediyorum.. enstruman çalmak gibi.. millet yok hala ortada.. tarkaaaaaannn nerdesin ?
Evet ya zaman olsa ben de alışsam artık ama saatler ileri alınınca daha iyi olucak sanırım o zaman daha bol binebilicez motorlarımıza Hergün binebilirsin inşallah sen de Tarkaaaaan nerdesin gerçkten bak uyudum uyuycam
Havalar güzel ama kazmalar iyice mydanlarda arkadaşlar, sağdan soldan makas atanları mı, tamponunu sana değdirmeye çalışanlar mı, sen virajdan dönerken önüne direksiyon kıranlar mı... Aman dikkat, bazı şeyler dikkatle olmuyorsa da huzursuz olduğunuz yerde fazla kalmayın...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)