Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bu kadar kısacık ve motosikletsiz böyle keyif veriyorsa buluşma.. siz tahmin edin pırıl pırıl bir hava , toplu sürüş , mangal ve muhabbet ne yapar adama... birde deniz kenarı oldumu....
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    valla haklısınız mangallı motorlu süper olur yemede yanında yat

koray benim resimler pazartesiye kalır abi söylemiştim pc kaplosu bursada pazar gecesi yada p.tesi eklerim
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    tamam tarkancım pazartesi bakarız bizde o fotolar güzel.. bendekiler iyi çıkmamış..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    kıskandım sizleri tayinim istanbula çıkartcam bu gidişle.Sağlam bir ekip oldunuz
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    emrah süper adamlar hepsi.. bende üzülmeye başladım bu senenin sonunda tayinim çıkacak diye.. keşke yakınlarda olsaydınız sizde.. neyse bunun yazı var...

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    tayinin buraya çıksın abi =))) ne kadar bencilim demi abi ya.Hayatını karartacam
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    valla yanlız olsam 2 şer sene 2 şer sene herbirinizin yanına gelirdim tayinle.. hiç sıkılacağımıda sanmıyorum

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Arkadaşlar bugün aranızda olmadığım için kusuruma bakmayın

Ama bugün o kadar çok acayip işler geldi ki başımıza, allahın sevgili kuluymuşuz yol yakınken evden vazgeçtik. İşler çok karışık yazmakla anlatılacak gibi değil, yarın bir başka eve bakıcaz ve büyük ihtimalle tutacağız orayı. Hem eski evden çok çok daha güzel ve daha ucuz. İnşallah hayırlısı olur.

Bu arada sadece 1 tane resim var yahu başka resim çekmediniz mi? Gerçi Tarkandaymış güzel resimler yazılanlara bakınca. Bir sonraki buluşmada mutlaka aranızda bulunmak istiyorum dostlar.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    gadaşım aramamak için zor tuttum tekrar rahatsız etmeyeyim dedim.. canını sıkan kise benim gadaşımın 1000 katı sıkılsın inşallah.. vardır bir hayır ve dediğin gibi allahtan erkenden farkettiniz.. fotoğraflar tarkanda.. pazartesi günü atacak.. inan bana buluşmalar çok keyifli olacak inşallah.. ben yatıyorum sabah ders var.. yarın telefonlaşırız.. bişey lazım olursa lütfen ara hemen..

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gadaşım aramamak için zor tuttum tekrar rahatsız etmeyeyim dedim.. canını sıkan kise benim gadaşımın 1000 katı sıkılsın inşallah.. vardır bir hayır ve dediğin gibi allahtan erkenden farkettiniz.. fotoğraflar tarkanda.. pazartesi günü atacak.. inan bana buluşmalar çok keyifli olacak inşallah.. ben yatıyorum sabah ders var.. yarın telefonlaşırız.. bişey lazım olursa lütfen ara hemen..
    Öyle kardeşim benim. Allahtan erkenden farkettik, bugün boyacıyı ve boyaları alıp eve gittik, allahtan boyaya başlamadan oldu olayda fazla masraf etmeden farkına vardık durumun. Pazartesi depozitomu ve ödediğim aylık kirayı aldım mı, birde emlakçının parasını iade aldım mı bir daha yüzünü görmek istemiyorum zaten o kendine hacı diyen adamın.

Tamam kardeşim benim yat yarın telefonlaşır konuşuruz, ama işler iyi durumda şimdilik dedim ya vardır bir hayır, süper bir ev bulduk yarın bağlamaya gidicez. Otoparklı site içerisinde bir yer, bu hacının yerinde kafam hep motoru nereye koyacağımı düşüncesiyle doluydu. Neyse yat kardeşim, yarın ayrıntılı konuşuruz.

Bu arada buluşmadaki arkadaşlar, bir sonraki buluşmada güzel bir havada motorlarlarımızla toplanırız inşallah
    ..::.. GO ..::..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Orhan ya çok geçmiş olsun neyseki erken farkettiniz ve böyle sorun çıkarıcak bir evsahibi ile evlilik arifesine girmediniz ona çok sevindim gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır bak daha güzel otoparklı bir ev bulmuşsun artık kafan da rahat olur Bir dahaki buluşmada inşallah sen de aramızda olursun Bu arada yakınız bir ihtiyacın olursa ara mutlaka yarın...
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    ilker nicinimi görüyorum altta yoksa artık hasretten halüsünasyonmu görüyorum abi ?

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam arkadaşlar.yada günaydın mı demeliyim ben hallettim sonunda internet olayını.tekrar kaldığım yerden aranızdayım.yaw birkaç gün girmeyince bir bakıyorum 10-15 sayfa ilerlemiş oluyor başlık.neydi o eski günler sürekli emraha yazardım başlık düşmesin diye sonra orhan,koray ve selçuk geldi ve diğer güzel arkadaşlarımız.şimdi cidden gittikçe büyüyen bir aile gibiyiz

orhan kardeşim çanta çıtalarının resimleri için çok teşekkürler.ev içinde hayırlısı olmuş gerçekten.ben de hacıyım diye hava atan elemanlardan oldum olası tedirgin olmuşumdur.

murat ve burak kardeşlerim tekrar motorlarınız hayırlı olsun.şu cumartesi buluşmasına hatuna söyleyip otobüsle gelmeyi bile düşündüm.ama önümde kocaman 20 günlük bir tatbikat var ve nişanlımla görüşemeyeceğim için onunla vakit geçirmek istedim.
    bu arada burak ve öznur size imreniyorum inşallah bende ileride nişanlımla sizin gibi motor sevdalısı olmaya devam ederiz.nişanlımın öznur gibi motora çok sıcak bakmasını o kadar çok istiyorum ki..neyse hayırlısı neyse inşallah yazın ayvalıkta nişanlımda aramızda olacak o zaman hep birlikte ailecek tanışırız.

tarkan yeni konu açmışsın.bende birazdan desteğimi vereceğim.
    selçuk abi sana şimdiden kolay gelsin ve italya için yolun açık olsun.
    2 güne kadar bende 1 haftalığına italya'ya gidecektim bir görev için palermo'ya ama son anda iptal oldu

veee koray abi abi sen bir harikasın ne desem azdır.tabi diğer arkadaşlarımın da harika oldukları konusunda şüphem yok ama koray abi sen biraz farklısın sanki tayin olayına gelince inşallah hayırlısı olur abi.ama bekar olsaydın kütahya-izmir-antalya takılırdın 2 şer sene

emrah sana da kolay gelsin dostum.görüşmek dileğiyle.

bu arada ben bu buluşma konusunda biraz sıkıntı çekiyorum.hep istanbulda yapmayın şu buluşmaları arada ege ve akdeniz'e de kayın bizde görelim antalya'da selçuk abi ve ben misafir ederiz sizi.

motor koruma demiri ve rüzgarlık camı için ben de varım.uygun bişi yapılırsa bende alırım arkadaşlar.

şimdi de karacamın birkaç fotoğrafını koyayım ve takipte kalayım

evet şimdi netin keyfini çıkarmak için buralardayım
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Orko-ye geçmiş olsun.Kötü ev sahibi kadar acı veren başka birşey yoktur kiracılar için.Hayırlısı olsun.Daha eve taşınmadan ev sahibinin gerçek ruh halini anlayabilmen büyük bir şans.Geçmiş olsun.
    Yörük merhaba,,iyi dileklerin için teşekkür ederim.Bakarsın yaza sizin oralara bir gezi düzenlemişiz.Seni ve Selçuğuda almışız.Gelecek bize neler gösterecek belli olmaz.

Koray dostum merhaba.Bahsettiğim anti-virüs programının adı;AVİRA Antivur imiş işine yarar umarım
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    teşekkürler murat umarım dediğin gibi olur ve izmir yada antalya taraflarına da seyir yaparız koray abi ilker dedi sonra kayboldu koray abi geldim ben

Motosikleti
    hyosung-gv 250
    arkadaslar yarın bi terslik olmazsa ön camı yaptırıyorum usta sadece camını 80 90 tutar dedi yani aparatsız bana pahalı geldi yarın en yakın plexiglas satan yere gideceğim önce aradıgım ölcüler camın fiyatı eger 20 30 civarı ise kendim deneyecegim artık kendi el becerime bırakacagım aparatlarıda camı hallettikten sonra yaptırdımmı iş tamam demektir kendinize iyi bakın

Motosikleti
    şimdi geldim dersten.. kafam kazan gibi oldu keman sesinden.. bazen diyorum ki bırakayım bu işi.. ayvalıkta cundada bir bakkal açayım.. arada balığa çıkayım.. yazları müzisyenlik yapayım.. bu stresten kurtarayım kendimi.. ilker hoşgeldin.. nihayet aramızdasın kardeşim.. işte topic şimdi tam oldu..birazcık daha yakın olsaydın keşke buraya.. neyse seneye ben balıkesirde olursam biz sık sık buluşuruz.. murat teşekkür ederim bakalım ne olacak...

Alıntı venom35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yarın bi terslik olmazsa ön camı yaptırıyorum usta sadece camını 80 90 tutar dedi yani aparatsız bana pahalı geldi yarın en yakın plexiglas satan yere gideceğim önce aradıgım ölcüler camın fiyatı eger 20 30 civarı ise kendim deneyecegim artık kendi el becerime bırakacagım aparatlarıda camı hallettikten sonra yaptırdımmı iş tamam demektir kendinize iyi bakın
    venom hadi hayırlı olsun şimdiden.. sonuçları ve fotoğrafları bekliyoruz..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    venom bende merakla bekliyorum nasıl olacağını.eğer memnun kalırsan bizde yaptıralım.ustaya söyle ona göre özene bezene yapsın seninkini referans olacak bu işin falan de

koray abi balıkesir'e gelirsen bir haftasonu sen gelirsin buraya,bir haftasonu ben gelirim oraya artık

şaka bir yana aranızda olmak çok güzel canım arkadaşlarım abilerim..

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Dün yine ön camım kırıldı arkadaşlar. Bu 2 oldu . Bende 2. Kez ön camımı yapma durumundayım

Çizimler nasıl olsa duruyor birine karar verip kestireceğim o kadar.

Ama bu sefer söz foto çekeceğim.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    ilker aynen öyle olacak abi.. bıkıcaksın benden ve planlarımdan harbiturk geçmiş olsun.. fotoğrafları bekliyoruz.. BEYLER ; dün bahsettiğiniz bir film vardı.. adı neydi onun ? 4 motorlu eleman varmış hani o film..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler