Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Mart 2009, 13:21
gadaşım hanımda hasta zaten.. onunda ses gitti konuşamıyor bile..sizinkilerede geçmiş olsun gadaşım.. 1 saat sonra sevkimizi alıp gidicez hastaneye.. akşamları daha zor oluyor nefes alamıyorsun ya en gıcık şey o.. neyse sıkı bir bakımla cumartesiye yetiştirmeye çalışıcam kendimi.. burak ben bi kere yakalandım.. o eski bmw ile ağvadan dönerken jandarma çevirdi.. benim ehliyet dosya halinde idi o zaman.. kasklar kafada ( nazi kaskı ) ehliyet varmı dedi bana .. bende nasıl oldu bilmiyorum o an var dedim.. hangi sınıf ehliyet kullanır bunu dedi bende a 2 dedim .. afferin dedi bana ehehehehehe yemin ederim sözlüye kaldırmış gibi.. bi yandan gıcık oluyorum bi yandan da korkuyorum bakayım diyecek diye.. neyse saçma sapan bir dizi sözlü sorusundan sonra bıraktı gittik.. şans.. başka birşey değil...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
03 Mart 2009, 13:31
Yengeye de geçmiş olsun kardeşim. Tez vakitte iyileşirsiniz inşallah.
Cumartesi buluşması içinde biliyorsunuz durumumu, motorla gelemesemde nişanlımla koşturmaca arasında mutlaka gelip tanışmak istiyorum hepinizle. Sanırım o gün için kardeşimin arabayı rezerve edicem kendime Motorsuz keyfi olmuyor ama napalım.
Bende bu perşembe cuma işyerinden izinliyim, bu 2 günde yapacak bi sürü işim var, elektrik-su-doğalgazı kendi üzerime alıp açtırmam lazım, boyacı ve tesisatçı bulup evi göstermem lazım. Ayrıca kapının kilidinin değişmesi lazım. Eğer hava güzel olursa (inşallah) bu koşturmacaları motorla yapmayı düşünüyorum. Özledim valla gidon tutmayı
-
03 Mart 2009, 13:45
tatlı teleşlar gadaşım bitipte yerleşince yuvana tadını çıkaracaksın inşallah.. alah mutlu mesut huzurlu oturmayı nasip etsin.. daha birsürü zamanımız var nasıl olsa üzme kendini sıkıştırma.. bu arada benimde yapabileceğim şeyler olursa yada ne bileyim arabaya falan ihtiyaç olursa benim arabam senin arabandır gadaşım.. bir telefonla getirir bırakırım..
-
03 Mart 2009, 13:54
emekkoray adlı üyeden alıntı
tatlı teleşlar gadaşım
bitipte yerleşince yuvana tadını çıkaracaksın inşallah.. alah mutlu mesut huzurlu oturmayı nasip etsin.. daha birsürü zamanımız var nasıl olsa üzme kendini sıkıştırma.. bu arada benimde yapabileceğim şeyler olursa yada ne bileyim arabaya falan ihtiyaç olursa benim arabam senin arabandır gadaşım.. bir telefonla getirir bırakırım..
Eyvallah kardeşim benim. Amin hayırlısıyla bitirip içine oturalımda ondan sonra misafirimizsiniz zaten. Keyfini hep birlikte çıkarırız.
Bu arada yaza doğru (tayininiz çıkmazsa tabiki) bir büyük rakı alıp gelirim eşimle sizin balkonda içmeye, balıklar senden rakı benden
-
03 Mart 2009, 14:19
Ride hard or stay at home
-
03 Mart 2009, 14:31
-
03 Mart 2009, 14:44
Arkadaşlar merhaba, bu topic ne kadar hızlı işliyor hızınıza yetişemiyorum.Koray geçmiş olsun.Benim yüzümden hasta olmadın umarım.Yav bi gün geldik görüştük ertesi gün koray hasta.Orko-ye zor işlerle uğraşıyorsun.Evlilik hazırlıkları yorar insanı ama neticesi muhteşemdir.
Arkadaşlar, mangal konusunda mütevazi olamayacağım, marmara bölgesinde bende iyi mangalcı bulamazsınız......Yaşadığım yerde bu işe çok müsait. Tanışmadan sonraki ilk buluşma için hepinizi ben davet ediyorum, herkesi bekliyorum.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
03 Mart 2009, 14:49
-
03 Mart 2009, 14:57
-
03 Mart 2009, 14:57
-
03 Mart 2009, 15:03
işte abi tek beklenen şu 2 buçuk aydır yağan havanın durması.. :( burak toprak olsunda gerisi önemli değil.. bakalım balıkesirdede böyle bahçeli ev bulabilecekmiyim.. gadaşım gönlümüz hep yan yana.. hakkın ödenmez..( murata bahsettim o günden )
-
03 Mart 2009, 15:11
koray bahçe süpermiş...
o zaman yaza doğru yazlığa beklerim silivriden 10km ileride hem sakin havuz var deniz var. ordan buraya zevkli bir sürüş de var.
et var mangal var...rakı desen zaten tekirdağ tarafındayız
mutlaka beklerim kapım sonuna kadar açık. oldukça sakin ama bir o kadar da güzeldir.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
03 Mart 2009, 15:15
tarkan süper.. her hafta biyerdeyiz o zaman.. şu havalar bir düzelsinde yaparız inşallah düşündüklerimizi.. buluşma nasıl olur görsün millet biz eşimle hastaneye gidip geliyoruz..
-
03 Mart 2009, 15:20
Oyyy oyyy oyyy... Herkeste bi güzel yer varmış ne güzel, bende bir tek betondan ev var maalesef o da daha tamamlanmadı, koşturuyoruz işte yapmak için Tamam Tarkan sana da geliriz, Kumburgaza kadar gitmiştik arabayla ama motorla hiç nasip olmadı. Yaza orayada gideriz inşallah.
Korayım kardeşim ne demek dostum önemli bişey yapmadık ki
Hadi git-gel bakalım ne diyecek doktor, ilaç ve rapor verip gönderecek büyük ihtimalle ilaçlarını kullan aksatma da bir an önce iyileş kardeş
-
03 Mart 2009, 15:41
Buluşma günü yaklaştıkça hevesim artmaya başladı.Koray'ın da bahsettiği gibi, pazar günü Koray 'la ilk karşılaştığımızda sanki kırk yıllık dostmuşuz gibi hissettim ve hiç susmadan bişeyler anlattık birbirimize.Eminim ki diğer arkadaşlarımla görüşüncede aynı duyguları hissedeceğim.
Orko_ye davetim hepinize ve iş olsun diye yapılmış bir davet değil.Mangaldan sonra da gezeriz.İzmit güzel yerdir.Hatta Karadeniz kıyısındaki Kefken , Kerpe bile 40-50 dk. sürer ki bilmeyenler için tavsiye ederim.
-
03 Mart 2009, 16:18
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Buluşma günü yaklaştıkça hevesim artmaya başladı.Koray'ın da bahsettiği gibi, pazar günü Koray 'la ilk karşılaştığımızda sanki kırk yıllık dostmuşuz gibi hissettim ve hiç susmadan bişeyler anlattık birbirimize.Eminim ki diğer arkadaşlarımla görüşüncede aynı duyguları hissedeceğim.
Orko_ye davetim hepinize ve iş olsun diye yapılmış bir davet değil.Mangaldan sonra da gezeriz.İzmit güzel yerdir.Hatta Karadeniz kıyısındaki Kefken , Kerpe bile 40-50 dk. sürer ki bilmeyenler için tavsiye ederim.
Murat tahmin edebiliyorum dostum. Korayla bende ilk buluştuğumuzda aynı dediğin gibi çok eski dostmuşuz gibi hissettik kendimizi.
Davetin içinde sağolasın. İzmiti bilmem mi ben, hemde çok severim. 2 sene kaldım ben Kullarda üniversite zamanı, bilirsin Yuvacık'a giderken. Ayrıca Kerpe-Kefken'i de iyi bilirim çok güzel yerler. Motorla gezmeye birebir güzergah. Hatta dönüş akşama kalmazsa kefken-ağva arası müthiş virajlı bir yol var ağaçların içinde. Motor keyfi için süper bir yol. Ben akşam geçtim o yolu ama gündüz çok daha keyifli olur.
-
03 Mart 2009, 16:25
Orko_ye bilirim elbette kullardaki okulu 1994-1998 yılları arasında oradaydım.Sen hangi zaman aralığında Kullar 'da bulundun.Sence birbirimizi tanırmıyız.
-
03 Mart 2009, 16:35
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Orko_ye bilirim elbette kullardaki okulu 1994-1998 yılları arasında oradaydım.Sen hangi zaman aralığında Kullar 'da bulundun.Sence birbirimizi tanırmıyız.
Ben 1999-2001 arası ordaydım Muhasebe bölümünde. Maalesef aynı dönem değilmişiz. 1 ay kadar önce eski üniversite arkadaşlarıyla Kartepeye gittik otobüsle, o ara Kullar'a da uğradık eski günleri andık. Ara ara iyi geliyor insana.
-
03 Mart 2009, 16:47
-
03 Mart 2009, 16:47
akraba çıkacaksınız biraz daha konuşursanız.. geldik hastaneden.. aldık ilaçları başladık kullanmaya.. biraz dinlenir dikkat edersem cumartesiye bişeyim kalmaz.. bu arada cumartesi günü olan derslerin saatlerini biraz daha erkene almaya çalışıcam.. eğer olursa bende tam saatinde orada olabilirim.. tarkan hergün değişiyor hava durumu.. inşallah açar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler