Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung-gv 250
    tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama birazcık dil dökücez artık ne yapalım

bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    orhan araştırıyor zincir olayını onunda niyeti vardı..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı venom35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama birazcık dil dökücez artık ne yapalım

bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler
    Venom, benimde zinciri değiştirmem gerekiyor aynı senin gibi gerecek yer kalmadı artık Altın sarısı olan o-ring zincir, yanlız fiyatı konusunda tam bişey söyleyemeyeceğim. Zira Çekostavak malı zincirlerin ucuz olduğunu biliyorum ama D.I.D markası çok kaliteli, bir o kadar da maliyeti fazla elbette. Bende karar veremedim daha doğrusu evlilik hazırlıklarından ne motora binebiliyorum ne de ilgilenebiliyorum. Zinciri taktırdığında izlenimlerini merak ediyorum, memnun kalırsan bende aynısından taktırabilirim. Taktırırken markasına bakıp bana da bildirirsen çok memnun olurum markasını aynısından bende bakarım buralarda. Koruma demirini de İzmirdeki o ustana sorup bizim içinde fiyat alabilirsen inan çok seviniriz.

Evet arkadaşlar Cumartesi günü buluşmamızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sanırım. Koray kardeşimin dersi 2.de bitiyormuş ordan buluşmaya gelmesi 3.ü bulur. Ben derim ki saat 12 uygun gibi (hava yağmazsa elbette ki inşallah yağmaz). Herkes fikrini söylesin saat konusunda ortak bir saatte buluşalım
    ..::.. GO ..::..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhaba arkadaşlar

hava güzel olduğu taktirde saat 12-12,30 gibi buluşalım orhanın dediği gibi. Koray da bize yetişir artık
    şimdi buluşma yerimiz bostancı deniz otobüsü önü olarak sabitledikmi yoksa daha farklı bir yermi var aklınızda ( kadıköy filan gibi )
    bostancı iyi gibi bence ama herkez bence fikrini söylesin artık.
    bu arada galiba bayağı kalabalık olacağız sanırım.

gelecek olanlar bi kendini tam gösterse
    orhan
    koray
    tarkan
    burak
    murat
    emrah
    aceofspades ?
    draggy ?

atladığım varmı?
    enjoy your ride and enjoy forever

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak sıra sende abi.. en kısa zamanda buluşalım.. daha ilker var selçuk var tarkan var draggy var mitmuallim hocam var venom var kocaadam abimiz var viceroy hocamız var typhoon26 var naklov var accilis var.. inşallah ayvalıkta biraraya gelicez ya orada herkes olur.. şu ayın 7 sinde hava bi kıyak yaparsa çok güzel olacak.. ya zaten o kadar acayip oluyorki sanki çocukluk arkadaşıymışız da uzun süredir görüşmüyormuşuz gibi oluyor.. yabancılık yok.. kendini kasmak yok.. yeni tanışıyormuşsun gibi olmuyor.. bide acayip çok konuşuyorsun çünkü burada yazmaya üşendiğin şeyler birikiyor ve anlat allah anlat.. ehehehehee
    Gelmeyi çok istiyordum ama sevgilimle Edirne'ye annemin elini öpmeye gittik Bu arada bana motor zevkini aşılayan Kont Ümit abide bir Hana cBX 750 gördüm, eski polis motorlarından galiba sesine görünüşüne bittim yahu fotosunu çekemedim netten bulun idare edin 5 milyara almış ama çok temiz ve pırıl pırıl bir makinaydı...

Bu arada ayın 7 sinde bende varım

Motosikleti
    draggy hoşgeldin diğer buluşmada olursun inşallah.. hava yağmazsa cumartesi buluşuyoruz.. eski motorlar çok güzel tadı başka sesi başka.. bu bizdeki bmw nin egzostunda honda yazıyordu .. allah allah nerdenki diyordum .. resimdeki motorun egzostuyla aynı..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Draggy çok hoşmuş motor gerçekten keşke çekebilseydin resmini.
    Koray hava yağarsa da buluşsaydık cumartesi
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    abi bende pantolon yok.. motobot yok.. kedi yavrusu gibi olmayalım sonra .. hıı küçük bir ayrıntıyı atladım yağmur ve e 5 tecrübesi yok... ama denerim herşeyin bir ilki var tabi.. yıvaş yıvaş gelirim..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    o dediklerinin hiçbirinden bende de yok Motorları evde bırakır bizler buluşurduk yağmur durumunda Tabii ki en büyük dileğimiz havanın dünkü gibi olması

Motosikleti
    ehehehe burak iyi güldürdün abi beni.. tamam olur.. nasıl şartladıysam motora kendimi yağmur yağarsa da buluşuyoruz fikrine VARIM DİYORUM ... ( saçma sapan bir toplantı var okulda ona katılıp geliyorum gitmeyin biyere )

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Ya arkadaşlar, buluşma planlarını okudukça içim gitti. Ben motoru aldığımdan beri motor Istanbul da kapalı alanda, ben de Çorlu dayım. Rahat rahat kullanma fırsatım bir türlü olmadı. Sissybar, dikiz aynası, ayaklık taktırmayı planlıyorum o yüzden motoru Istanbul da bıraktım ama aksesuar fiyatları da malumunuz üzere oldukça fazla. Bir an önce yaptırıp motorumu yanıma almak istiyorum. Bildiğiniz, önerebileceğiniz yer var mı?
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    umarım tez zamanda yanına alırsın kuzunu sende.. aksesuar olayı bizimde gündemde koruma demiri öncam için haber bekliyoruz.. sanırım bizim motorlar için orjinal parçaları istanbulmotor sağlıyor.. buluşma o taraflarda olur sanırım.. biz gider bakarız cumartesi akşam haber veririz buradan.. diğer arkadaşlarda cevaplar gördüklerinde..

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    ya bende sissy bar alıcan sanırım. sisibarsız çok yorucu artçı için. bunu şart olarak koşuyorum kendime. sadece kendi zevkimizi değil artçımızda düşünüyoruz öyle değilmi

Motosikleti
    nereden bulunur bilmiyorum ama uzun sisibar öneriyorum.. dediğin doğru hatta belkide kendimizden çok onu düşünmek gerekir.. yok abi bu yağmur temmuza kadar yağar ben söyleyeyim...

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    http://www.hyosung.co.uk/accessories.php

Ya burda bir site buldum ama bi bakın isterseniz

Sissibar şart abi bunu anladım arkadaki rahat ve biraz daha güvende olur.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Sisy bar için tabii benim öncelikle bir artçı koltuğu temin etmem lazım

Motosikleti
    burak hakkatten onu bulabileceğin biryer varmı? yani vardır tabi de araştırdınmı? olmadı direk goldwing arka koltuğu yaptırırız abi

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    koray var aldığım yerde söylediler hatta kendileri S&T servisi istersen getirtelim dediler 130 liraymış fiyatı biz de şimdilik bekleyelim dedik ne de olsa 2 kişi binemiyoruz acemiliği atlatana kadar hem sonra sisy barla beraber taktırcaz heralde ama hani fena fikir de değil goldwing koltuğu

Motosikleti
    iyi abi varsa sorun yok.. hem böylede tatlı durmuş.. içimden geçmedi değil bende bi ara sökerek kullanabilirim.. hakkatten güzel duruyor.. yavaş yavaş hallolur abi hepsi.. gv lerimize kavuştuk ya gerisi önemli değil.. huzurlu huzurlu kullanırız hepimiz inşallah..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    draggy hoşgeldin diğer buluşmada olursun inşallah.. hava yağmazsa cumartesi buluşuyoruz.. eski motorlar çok güzel tadı başka sesi başka.. bu bizdeki bmw nin egzostunda honda yazıyordu .. allah allah nerdenki diyordum .. resimdeki motorun egzostuyla aynı..

Çok iyi ya Yağmurda E-5 te kullanıyorum ama sağnak yağışta tavsiye etmem arkadaşlar, ne kadar korumlaı olursanız olun birincisi sırıl sıklam, ikincisi çamur sıçratan arabalar yüzünden çamura bulanmış oluyorsunuz.

Yağmur için çok basit bir önerim var Av malzemeleri satan yerlerde 10-15 YTL ye yağmurluklar var, pantalon ve ceket olarak, altta normal kıyafetler üstte bu yağmurluk çok rahat oluyor ıslanmamak adına ;)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)

Bu Konudaki Etiketler