Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Mart 2009, 02:44
tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama birazcık dil dökücez artık ne yapalım
bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler
Reklamlar
-
02 Mart 2009, 02:58
orhan araştırıyor zincir olayını onunda niyeti vardı..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
02 Mart 2009, 09:23
venom35 adlı üyeden alıntı
tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama
birazcık dil dökücez artık ne yapalım
bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık
burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler
Venom, benimde zinciri değiştirmem gerekiyor aynı senin gibi gerecek yer kalmadı artık Altın sarısı olan o-ring zincir, yanlız fiyatı konusunda tam bişey söyleyemeyeceğim. Zira Çekostavak malı zincirlerin ucuz olduğunu biliyorum ama D.I.D markası çok kaliteli, bir o kadar da maliyeti fazla elbette. Bende karar veremedim daha doğrusu evlilik hazırlıklarından ne motora binebiliyorum ne de ilgilenebiliyorum. Zinciri taktırdığında izlenimlerini merak ediyorum, memnun kalırsan bende aynısından taktırabilirim. Taktırırken markasına bakıp bana da bildirirsen çok memnun olurum markasını aynısından bende bakarım buralarda. Koruma demirini de İzmirdeki o ustana sorup bizim içinde fiyat alabilirsen inan çok seviniriz.
Evet arkadaşlar Cumartesi günü buluşmamızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sanırım. Koray kardeşimin dersi 2.de bitiyormuş ordan buluşmaya gelmesi 3.ü bulur. Ben derim ki saat 12 uygun gibi (hava yağmazsa elbette ki inşallah yağmaz). Herkes fikrini söylesin saat konusunda ortak bir saatte buluşalım
-
02 Mart 2009, 11:01
merhaba arkadaşlar
hava güzel olduğu taktirde saat 12-12,30 gibi buluşalım orhanın dediği gibi. Koray da bize yetişir artık
şimdi buluşma yerimiz bostancı deniz otobüsü önü olarak sabitledikmi yoksa daha farklı bir yermi var aklınızda ( kadıköy filan gibi )
bostancı iyi gibi bence ama herkez bence fikrini söylesin artık.
bu arada galiba bayağı kalabalık olacağız sanırım.
gelecek olanlar bi kendini tam gösterse
orhan
koray
tarkan
burak
murat
emrah
aceofspades ?
draggy ?
atladığım varmı?
enjoy your ride
and enjoy forever
-
02 Mart 2009, 14:20
-
02 Mart 2009, 14:26
-
02 Mart 2009, 14:32
Draggy çok hoşmuş motor gerçekten keşke çekebilseydin resmini.
Koray hava yağarsa da buluşsaydık cumartesi
Ride hard or stay at home
-
02 Mart 2009, 14:41
-
02 Mart 2009, 14:46
-
02 Mart 2009, 14:48
-
02 Mart 2009, 15:53
Ya arkadaşlar, buluşma planlarını okudukça içim gitti. Ben motoru aldığımdan beri motor Istanbul da kapalı alanda, ben de Çorlu dayım. Rahat rahat kullanma fırsatım bir türlü olmadı. Sissybar, dikiz aynası, ayaklık taktırmayı planlıyorum o yüzden motoru Istanbul da bıraktım ama aksesuar fiyatları da malumunuz üzere oldukça fazla. Bir an önce yaptırıp motorumu yanıma almak istiyorum. Bildiğiniz, önerebileceğiniz yer var mı?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
02 Mart 2009, 16:28
umarım tez zamanda yanına alırsın kuzunu sende.. aksesuar olayı bizimde gündemde koruma demiri öncam için haber bekliyoruz.. sanırım bizim motorlar için orjinal parçaları istanbulmotor sağlıyor.. buluşma o taraflarda olur sanırım.. biz gider bakarız cumartesi akşam haber veririz buradan.. diğer arkadaşlarda cevaplar gördüklerinde..
-
02 Mart 2009, 17:48
ya bende sissy bar alıcan sanırım. sisibarsız çok yorucu artçı için. bunu şart olarak koşuyorum kendime. sadece kendi zevkimizi değil artçımızda düşünüyoruz öyle değilmi
enjoy your ride
and enjoy forever
-
02 Mart 2009, 17:53
nereden bulunur bilmiyorum ama uzun sisibar öneriyorum.. dediğin doğru hatta belkide kendimizden çok onu düşünmek gerekir.. yok abi bu yağmur temmuza kadar yağar ben söyleyeyim...
-
02 Mart 2009, 18:04
http://www.hyosung.co.uk/accessories.php
Ya burda bir site buldum ama bi bakın isterseniz
Sissibar şart abi bunu anladım arkadaki rahat ve biraz daha güvende olur.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
02 Mart 2009, 18:24
Sisy bar için tabii benim öncelikle bir artçı koltuğu temin etmem lazım
Ride hard or stay at home
-
02 Mart 2009, 18:26
-
02 Mart 2009, 18:36
-
02 Mart 2009, 19:01
iyi abi varsa sorun yok.. hem böylede tatlı durmuş.. içimden geçmedi değil bende bi ara sökerek kullanabilirim.. hakkatten güzel duruyor.. yavaş yavaş hallolur abi hepsi.. gv lerimize kavuştuk ya gerisi önemli değil.. huzurlu huzurlu kullanırız hepimiz inşallah..
-
02 Mart 2009, 20:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler