Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Şubat 2009, 05:02
Gv 250 için koruma demiri arayan arkadaşlar , aşadaki linki bir kontrol edin.650 için yapan 250 içinde yapar. ama pazarllık yapmak sünnettir. bir kaç kişi birleşirse alınacak rakam düşürülebilinir.
bu firma olurda , yapmazsa topkapıda kendi ustamdan fiyat alacağım sizler için
http://www.ercanmotorcycle.com/koruma_demiri.html
Reklamlar
-
28 Şubat 2009, 11:34
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
28 Şubat 2009, 17:56
Arkadaşlar ön cam olayını nasıl hallettiniz? Tüm web i aradım taradım Hyosung un orijinal camı yok. Nerde nasıl bulunur? Orhan sanırım senin vardı? Nerden aldın nasıl hallettin?
İşte benim demir atım:
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
28 Şubat 2009, 18:08
selçuk bende bakıyorum yok hiçbiryerde.. bir ihtimal istanbulmotor da vardır.. oraya gidip sorucam.. valla harbitürk arkadaş bi ara cam konusunda yazacağını söylemişti ama.. abi fotoları koyduğunuzda ya maşallah deyin yada bi küçük nazar boncuğu ekleyin.. maşşşşaallllaaahhhh......
-
28 Şubat 2009, 18:25
Koraycığım ben İstanbul motora sordum. Orijinali yok GV650 nin orijinal camı var dediler. Ama KAPPA marka chopper motor camı var dediler. 225 YTL diyede eklediler. Ben parasında değilim. Beniim için konforlu olsun ve motosikletime uyumlu olsun. Doğrusu motoruma uyup uymayacağını bilemeden 225 YTL yi havale etmek istemedim. Resim yollarmısınız dedim olur dediler hala yollamadılar. Acil olmamakla beraber Koraycığım İstanbul motor sana uzak mı bilemem ama olur ya önünden gerçeken Kappa camı taktırıp bir denermisin. Genelde şaklamalar oluyor. Şaklamalar olmaz ve rüzgar seni yormaz ise tamamıdır. Ve hemen sipariş eder Antalya daki ustaya taktırırım. Olur mu?
-
28 Şubat 2009, 18:29
-
28 Şubat 2009, 18:29
olur abi ne demek.. şu havalar düzelse bi çıkarabilsem motoru neler yapıcamda.. hatta ayın 7 sindeki buluşmada belki hep beraber gideriz buradakilerle.. yanılmıyorsam sende vardı ama ses yüzünden söktün dimi? harbitürk teşekkür ederiz.. bunu yapabilmek için eski montaj aparatlarının olması gerek degilmi?
-
28 Şubat 2009, 18:39
emekkoray adlı üyeden alıntı
olur abi ne demek.. şu havalar düzelse bi çıkarabilsem motoru neler yapıcamda..
hatta ayın 7 sindeki buluşmada belki hep beraber gideriz buradakilerle.. yanılmıyorsam sende vardı ama ses yüzünden söktün dimi? harbitürk teşekkür ederiz.. bunu yapabilmek için eski montaj aparatlarının olması gerek degilmi?
Montaj aparatı sorun olmaz bi şekilde çözülür dandik camlar var 20-30 liraya satılan onların aparatınıda kullanabılırsınız yada kafanıza göre yaptırabılırsınızde.
Ama şunu söylemekte yarar görüyorum benım kullandığım cam orjinaldı ve 150$ a alınmıştı. Ve üsteli harita gibi oldu çizildi hep.
Şimidi her sezon 2 cam değiştirmeyi düşünüyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
28 Şubat 2009, 19:08
sanırım ben bunu kendi başıma yapamam.. elimden iş gelir gelmesine ama daha orjinal bir öncam bile tam olarak incelemedim.. orhanın ön camı bir incelemek lazım.. harbitürk tekrar teşekkür..
-
28 Şubat 2009, 22:15
mrb arkadaşlar
koray buluşma ne güzel olmuş biraları da çekmişiniz varya nasıl içim gitti anlatamam
bugün gittim benim motor tamircisi arkadaşıma avcılarda. dediki yağını kesin değiştir. bende dedim dur şuna güzel bi bakım yapalım dedim ve olaya giriştik. iyiki de yaptırmışım arkadaşlar. bujileri değiştirdim bujinin ucu neredeyse bitmiş 2 tane bosch buji taktırdım selenia 4t motor yağını önerdi arkadaşım ve bir yarışcı abimiz de vardı 1000rr vardı oda aynı şeyi söyledi ben dedi kendi motorumda bunu kullanıyorum shell vs dedi yağ yakıyor dedi. yağı değiştirdim valla çamıur gibi olmuş yağ iyikide değiştirmişim yağ filtresi de taş gibi olmuş dedim hadi onu da değiştirelim yapacaksak tam yapalım. bide hava filtresine hava tuttuk iş bitti.
ama motor bir çalıştı bir kendine geldi on numara oldu makina valla. birde motoru söktük taktık heryerini görme şansım oldu ve bu ayrıca çok güzel oldu motorumu resmen tanıdım
artık şu ayın 7 si gelsede görüşsek. süper olacak ya hep birlikte valla çok özlem duyduğum birşey bu.
Acaba burak motorunu getirdimi ne oldu acaba???
ruhsatı da aldım bugün herşey tamam yollar bizi beklerrr
enjoy your ride
and enjoy forever
-
28 Şubat 2009, 22:51
-
28 Şubat 2009, 23:31
-
28 Şubat 2009, 23:47
Arkadaşlar merhaba;
HeruNolwea motorsikletin hayırlı olsun.Motorunun bende merak ediyorum.7 marttaki buluşmada umarım görüşürüz.
Motor koruma demiri ile ilgili olarak istanbul Motor 'un linkteki ürününü inceleyen arkadaşım varmı bilmiyorum.Ben arayıp sormayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/hyosung_gv...XQQdisplayitem
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
01 Mart 2009, 00:09
İlker iyi yapmışsın abi yağını, filtreni değiştirmekle motorun gidişi sesi, debriyajı hemen güzelleşiyor
Selçuk benim ön cam eski sahibinden kalma ben daha hiç bişey eklemedim motoruma. Orjinal ön cam değil ama işimi görüyor, memnunum yani. Üstelik motorun cüssesini de iri gösteriyor.
Burak hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın getirmişsin GV ni Artçı koltuksuz, birde tamamen siyah görünce Venox'a benzettim. İnşallah buluşmadan yakından inceleriz senin motoruda.
Korayım tekrar kusura bakma Cuma gelemedim buluşmaya, umarım sonraki buluşmaya gelir arkadaşlar onlarla da tanışma fırsatı buluruz.
-
01 Mart 2009, 00:17
olsun gadaşım görüşürüz nasıl olsa.. 7 sinde hava yağmurlu diyor :( umarım değişir..http://www.havadurumu.com.tr/
-
01 Mart 2009, 00:30
Hiç belli olmaz kardeşim o güne kadar nasılsa değişir tahminler. Bakarsın güzel olur hava. Bu arada nişanlım hava güzel olsa bile soğuk var binme diyor motora, şimdi sözde vermiştim kışın motora binmiycem diye ama içim gidiyor vallahi
-
01 Mart 2009, 00:37
buluşma keyifli gözüküyor.Oratamdaki müzikte kulağıma kadar geldi sayınızın artması dileğiyle...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
01 Mart 2009, 00:39
Tarkan ve Murat GV leriniz hayırlı olsun.. Gerçekten çok iyi tercihler... Tebrikler.. Kazasız sürüşler... Bide Tarkan motoru sökip taktık demişsin.. Hayırıdır.. Yağı anladım, bujiyide anladım filteleride ama motoru niye söküp taktınız anlamadım...
Harbitürk bilgi için teşekkürler de plexi nedir? Nerden bulunur...
Orhan kullandığın ön cam nasıl kaskının etrafında şaklamalar yapmıyor değil mi? Konforlumu hiç ön camsız kullandın mı? Bizlere tavisye edermisin? Yakıtı çok artırır mı?
-
01 Mart 2009, 00:49
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Hiç belli olmaz kardeşim o güne kadar nasılsa değişir tahminler. Bakarsın güzel olur hava. Bu arada nişanlım hava güzel olsa bile soğuk var binme diyor motora, şimdi sözde vermiştim kışın motora binmiycem diye ama içim gidiyor vallahi
düğün arifesi üzme yengeyi gadaşım.. eğer söz verdiysen sen kullanma benim artçım ol ehehehe ne anladık o zaman diyceksin tabi
mrock adlı üyeden alıntı
buluşma keyifli gözüküyor.Oratamdaki müzikte kulağıma kadar geldi
sayınızın artması dileğiyle...
emrah gittiğimiz yer tam senin yerindi zaten.. bayılırdın.. inşallah beraberde gideriz.. arada uğra buraya..
Selka adlı üyeden alıntı
Tarkan ve Murat GV leriniz hayırlı olsun.. Gerçekten çok iyi tercihler... Tebrikler.. Kazasız sürüşler... Bide Tarkan motoru sökip taktık demişsin.. Hayırıdır.. Yağı anladım, bujiyide anladım filteleride ama motoru niye söküp taktınız anlamadım...
Harbitürk bilgi için teşekkürler de plexi nedir? Nerden bulunur...
Orhan kullandığın ön cam nasıl kaskının etrafında şaklamalar yapmıyor değil mi? Konforlumu hiç ön camsız kullandın mı? Bizlere tavisye edermisin? Yakıtı çok artırır mı?
selçuk orhanın öncam gerçekten çok güzel ve görüntüde çok şık.. darısı başımıza.. kızıltoprağa gittiğimde hepsini sorucam..
-
01 Mart 2009, 00:59
Korayım hangi bara gittiniz Teacher'a mı gittiniz yoksa, Kadıköy barlar sokağında Rock çalan bir bardır işleten arkadaşta benim sevdiğim bir ablamın samimi arkadaşıdır.
Selçuk ön camsız sadece Koray'ın motorunu kullandım ama motoru aldığımız ilk gündü ve hava çok felaket yağışlıydı (Korayım bilir ). Pek bişey anlamadım desem yeridir. Buluşmada motorları değiştirirsek farkına bakarım o zaman. Ayrıca şaklamalarda yok denecek kadar az, şöyle ki 100 km.de 1 yada 2 kere yapıyor o da yüksek süratlerde yani 100 km/s hızın üzerinde gittiğinde yapıyor. Aslında ön camsız deneyip farkını görmeyi bende çok istiyorum. Motoru yıkamam lazım o ara indiğimde İlker için çantaları senin içinde ön camın ayrıntılı resimlerini çekerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler