Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gv 250 için koruma demiri arayan arkadaşlar , aşadaki linki bir kontrol edin.650 için yapan 250 içinde yapar. ama pazarllık yapmak sünnettir. bir kaç kişi birleşirse alınacak rakam düşürülebilinir.

bu firma olurda , yapmazsa topkapıda kendi ustamdan fiyat alacağım sizler için

http://www.ercanmotorcycle.com/koruma_demiri.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gv 250 için koruma demiri arayan arkadaşlar , aşadaki linki bir kontrol edin.650 için yapan 250 içinde yapar. ama pazarllık yapmak sünnettir. bir kaç kişi birleşirse alınacak rakam düşürülebilinir.

bu firma olurda , yapmazsa topkapıda kendi ustamdan fiyat alacağım sizler için

http://www.ercanmotorcycle.com/koruma_demiri.html
    teşekkür ederiz deliçerkes.. inan bu topicteki herkesin kafasındaki ilk şey koruma demiri.. haber bekliyoruz.....................sevgili gv ci arkadaşlar, ben ne zaman nette olmasam herkes burada anlaşıyormusunuz nedir ilker var selçuk var emrah var... kayıpların hepsi ben yokken gelmiş.. şaka bir yana özlüyoruz abi.. bide zaten hepimiz tazeyiz arada gelin bi bakın naaptı bu çocuklar diye...
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar ön cam olayını nasıl hallettiniz? Tüm web i aradım taradım Hyosung un orijinal camı yok. Nerde nasıl bulunur? Orhan sanırım senin vardı? Nerden aldın nasıl hallettin?

İşte benim demir atım:

SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    selçuk bende bakıyorum yok hiçbiryerde.. bir ihtimal istanbulmotor da vardır.. oraya gidip sorucam.. valla harbitürk arkadaş bi ara cam konusunda yazacağını söylemişti ama.. abi fotoları koyduğunuzda ya maşallah deyin yada bi küçük nazar boncuğu ekleyin.. maşşşşaallllaaahhhh......

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Koraycığım ben İstanbul motora sordum. Orijinali yok GV650 nin orijinal camı var dediler. Ama KAPPA marka chopper motor camı var dediler. 225 YTL diyede eklediler. Ben parasında değilim. Beniim için konforlu olsun ve motosikletime uyumlu olsun. Doğrusu motoruma uyup uymayacağını bilemeden 225 YTL yi havale etmek istemedim. Resim yollarmısınız dedim olur dediler hala yollamadılar. Acil olmamakla beraber Koraycığım İstanbul motor sana uzak mı bilemem ama olur ya önünden gerçeken Kappa camı taktırıp bir denermisin. Genelde şaklamalar oluyor. Şaklamalar olmaz ve rüzgar seni yormaz ise tamamıdır. Ve hemen sipariş eder Antalya daki ustaya taktırırım. Olur mu?

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben bu cam meselesini nasıl çözdüğümü anlatan bir yazı hazırlayamadım size kusura bakmayın vaktim olmadı ayrıca fotoda eklemem lazım o da denk gelmedi.

Ama kabaca anlatayım onumuzdekı gunlerde detaylandırırım. ( inşallah )

Benım motorun ön camı Ağaç dallarını kesen kestiği dalın nereye duştuğunu umursamayan belediyecilerin düşürdüğü dal tarafından kırıldı.

Adam yerine koyup zararımı istemedim bile.

Neyse laf uzamasın Ofisime geçip Autocad ( çizim programı ) ile kendime 3 değişik cam modeli çizdim bu çizimleri bastırdım 1 ytl.

1:1 ölçekli olan çizimi bir güzel kestirdim.

Ordan perşembe pazarına indim 13 ytl karşılığında plexi satınaldım ayrıca orjinali 2 mm olan camı 3mm olarak tasarladım ruzgarda eğilmemesi için.

5 ytl de ustaya vererek camı hazırladığım çizimi üzerine koyark kestirdim.

Sıfır numara su zımparası ile ( o da 1 ytl ) Cam kenarlarını zımparaladım.

Toplam 20 ytl.

Sıcak hava tabancası ilede bir güzel ısıtıp bombesini verdim montaj deliklerini açtım ve eski montaj demirlerini kullanarak taktım. Gayette güzel oldu.

Ayrıca kullandığım malzemenın çeşitli renkleri olduğunuda belirtmek isterim.

İsteyen olursa çizimler duruyor. Bakayım yapabilirsem buraya jpg olarak atacağım
    mac555 bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    olur abi ne demek.. şu havalar düzelse bi çıkarabilsem motoru neler yapıcamda.. hatta ayın 7 sindeki buluşmada belki hep beraber gideriz buradakilerle.. yanılmıyorsam sende vardı ama ses yüzünden söktün dimi? harbitürk teşekkür ederiz.. bunu yapabilmek için eski montaj aparatlarının olması gerek degilmi?

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur abi ne demek.. şu havalar düzelse bi çıkarabilsem motoru neler yapıcamda.. hatta ayın 7 sindeki buluşmada belki hep beraber gideriz buradakilerle.. yanılmıyorsam sende vardı ama ses yüzünden söktün dimi? harbitürk teşekkür ederiz.. bunu yapabilmek için eski montaj aparatlarının olması gerek degilmi?
    Montaj aparatı sorun olmaz bi şekilde çözülür dandik camlar var 20-30 liraya satılan onların aparatınıda kullanabılırsınız yada kafanıza göre yaptırabılırsınızde.

Ama şunu söylemekte yarar görüyorum benım kullandığım cam orjinaldı ve 150$ a alınmıştı. Ve üsteli harita gibi oldu çizildi hep.

Şimidi her sezon 2 cam değiştirmeyi düşünüyorum.

Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    sanırım ben bunu kendi başıma yapamam.. elimden iş gelir gelmesine ama daha orjinal bir öncam bile tam olarak incelemedim.. orhanın ön camı bir incelemek lazım.. harbitürk tekrar teşekkür..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    mrb arkadaşlar
    koray buluşma ne güzel olmuş biraları da çekmişiniz varya nasıl içim gitti anlatamam
    bugün gittim benim motor tamircisi arkadaşıma avcılarda. dediki yağını kesin değiştir. bende dedim dur şuna güzel bi bakım yapalım dedim ve olaya giriştik. iyiki de yaptırmışım arkadaşlar. bujileri değiştirdim bujinin ucu neredeyse bitmiş 2 tane bosch buji taktırdım selenia 4t motor yağını önerdi arkadaşım ve bir yarışcı abimiz de vardı 1000rr vardı oda aynı şeyi söyledi ben dedi kendi motorumda bunu kullanıyorum shell vs dedi yağ yakıyor dedi. yağı değiştirdim valla çamıur gibi olmuş yağ iyikide değiştirmişim yağ filtresi de taş gibi olmuş dedim hadi onu da değiştirelim yapacaksak tam yapalım. bide hava filtresine hava tuttuk iş bitti.
    ama motor bir çalıştı bir kendine geldi on numara oldu makina valla. birde motoru söktük taktık heryerini görme şansım oldu ve bu ayrıca çok güzel oldu motorumu resmen tanıdım

artık şu ayın 7 si gelsede görüşsek. süper olacak ya hep birlikte valla çok özlem duyduğum birşey bu.

Acaba burak motorunu getirdimi ne oldu acaba???
    ruhsatı da aldım bugün herşey tamam yollar bizi beklerrr
    enjoy your ride and enjoy forever

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Evet evet getirdik sonunda yağmur çamur bugün de başladı ama gözümüzü karaya buladık yola çıktık ve bayiye gittiğimizde yağmur kesildi şansımıza sonra da getirdik evin orda bir sürü turladık Resimler çok yakında
    Evet bu da ilk resmimiz eşim ben ve motorumuz
    Tarkan bu arada ruhsatın hayırlı olsun

Ride hard or stay at home

Motosikleti
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar
    koray buluşma ne güzel olmuş biraları da çekmişiniz varya nasıl içim gitti anlatamam
    bugün gittim benim motor tamircisi arkadaşıma avcılarda. dediki yağını kesin değiştir. bende dedim dur şuna güzel bi bakım yapalım dedim ve olaya giriştik. iyiki de yaptırmışım arkadaşlar. bujileri değiştirdim bujinin ucu neredeyse bitmiş 2 tane bosch buji taktırdım selenia 4t motor yağını önerdi arkadaşım ve bir yarışcı abimiz de vardı 1000rr vardı oda aynı şeyi söyledi ben dedi kendi motorumda bunu kullanıyorum shell vs dedi yağ yakıyor dedi. yağı değiştirdim valla çamıur gibi olmuş yağ iyikide değiştirmişim yağ filtresi de taş gibi olmuş dedim hadi onu da değiştirelim yapacaksak tam yapalım. bide hava filtresine hava tuttuk iş bitti.
    ama motor bir çalıştı bir kendine geldi on numara oldu makina valla. birde motoru söktük taktık heryerini görme şansım oldu ve bu ayrıca çok güzel oldu motorumu resmen tanıdım

artık şu ayın 7 si gelsede görüşsek. süper olacak ya hep birlikte valla çok özlem duyduğum birşey bu.

Acaba burak motorunu getirdimi ne oldu acaba???
    ruhsatı da aldım bugün herşey tamam yollar bizi beklerrr
    tarkan dediğin gibi çok keyifli idi buluşma.. çok iyi insanlar.. muhabbetleri güzel.. inşallah 7 sindeki buluşmayada katılmaya çalışacaklar.. motorun iyi bir duş yapmış sıhhatler olsun güle güle kullan.. yaptıklarına ne kadar harcadın tarkan.. ? ne ne kadar tuttu? yazabilirsen sevinirim..

Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet evet getirdik sonunda yağmur çamur bugün de başladı ama gözümüzü karaya buladık yola çıktık ve bayiye gittiğimizde yağmur kesildi şansımıza sonra da getirdik evin orda bir sürü turladık Resimler çok yakında
    Evet bu da ilk resmimiz eşim ben ve motorumuz
    Tarkan bu arada ruhsatın hayırlı olsun

burak maşşşallahhh diyorum başkada bişey demiyorum.. çok güzel duruyor.. artçı koltuğu yokken farklı durmuş.. güle güle kullan kardeşim.. inşallah 7 sinde yakından inceleriz kendisini siyah incini.. artık rahat rahat uyu.... daha çok fotoğraf istiyoruz ama yetmedi bu

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba;

HeruNolwea motorsikletin hayırlı olsun.Motorunun bende merak ediyorum.7 marttaki buluşmada umarım görüşürüz.

Motor koruma demiri ile ilgili olarak istanbul Motor 'un linkteki ürününü inceleyen arkadaşım varmı bilmiyorum.Ben arayıp sormayı düşünüyorum.
    http://www.sahibinden.com/hyosung_gv...XQQdisplayitem
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    İlker iyi yapmışsın abi yağını, filtreni değiştirmekle motorun gidişi sesi, debriyajı hemen güzelleşiyor

Selçuk benim ön cam eski sahibinden kalma ben daha hiç bişey eklemedim motoruma. Orjinal ön cam değil ama işimi görüyor, memnunum yani. Üstelik motorun cüssesini de iri gösteriyor.

Burak hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın getirmişsin GV ni Artçı koltuksuz, birde tamamen siyah görünce Venox'a benzettim. İnşallah buluşmadan yakından inceleriz senin motoruda.

Korayım tekrar kusura bakma Cuma gelemedim buluşmaya, umarım sonraki buluşmaya gelir arkadaşlar onlarla da tanışma fırsatı buluruz.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    olsun gadaşım görüşürüz nasıl olsa.. 7 sinde hava yağmurlu diyor :( umarım değişir..http://www.havadurumu.com.tr/

Motosikleti
    -
    Hiç belli olmaz kardeşim o güne kadar nasılsa değişir tahminler. Bakarsın güzel olur hava. Bu arada nişanlım hava güzel olsa bile soğuk var binme diyor motora, şimdi sözde vermiştim kışın motora binmiycem diye ama içim gidiyor vallahi

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    buluşma keyifli gözüküyor.Oratamdaki müzikte kulağıma kadar geldi sayınızın artması dileğiyle...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Tarkan ve Murat GV leriniz hayırlı olsun.. Gerçekten çok iyi tercihler... Tebrikler.. Kazasız sürüşler... Bide Tarkan motoru sökip taktık demişsin.. Hayırıdır.. Yağı anladım, bujiyide anladım filteleride ama motoru niye söküp taktınız anlamadım...
    Harbitürk bilgi için teşekkürler de plexi nedir? Nerden bulunur...
    Orhan kullandığın ön cam nasıl kaskının etrafında şaklamalar yapmıyor değil mi? Konforlumu hiç ön camsız kullandın mı? Bizlere tavisye edermisin? Yakıtı çok artırır mı?

Motosikleti
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç belli olmaz kardeşim o güne kadar nasılsa değişir tahminler. Bakarsın güzel olur hava. Bu arada nişanlım hava güzel olsa bile soğuk var binme diyor motora, şimdi sözde vermiştim kışın motora binmiycem diye ama içim gidiyor vallahi
    düğün arifesi üzme yengeyi gadaşım.. eğer söz verdiysen sen kullanma benim artçım ol ehehehe ne anladık o zaman diyceksin tabi

Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buluşma keyifli gözüküyor.Oratamdaki müzikte kulağıma kadar geldi sayınızın artması dileğiyle...
    emrah gittiğimiz yer tam senin yerindi zaten.. bayılırdın.. inşallah beraberde gideriz.. arada uğra buraya..

Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tarkan ve Murat GV leriniz hayırlı olsun.. Gerçekten çok iyi tercihler... Tebrikler.. Kazasız sürüşler... Bide Tarkan motoru sökip taktık demişsin.. Hayırıdır.. Yağı anladım, bujiyide anladım filteleride ama motoru niye söküp taktınız anlamadım...
    Harbitürk bilgi için teşekkürler de plexi nedir? Nerden bulunur...
    Orhan kullandığın ön cam nasıl kaskının etrafında şaklamalar yapmıyor değil mi? Konforlumu hiç ön camsız kullandın mı? Bizlere tavisye edermisin? Yakıtı çok artırır mı?
    selçuk orhanın öncam gerçekten çok güzel ve görüntüde çok şık.. darısı başımıza.. kızıltoprağa gittiğimde hepsini sorucam..

Motosikleti
    -
    Korayım hangi bara gittiniz Teacher'a mı gittiniz yoksa, Kadıköy barlar sokağında Rock çalan bir bardır işleten arkadaşta benim sevdiğim bir ablamın samimi arkadaşıdır.

Selçuk ön camsız sadece Koray'ın motorunu kullandım ama motoru aldığımız ilk gündü ve hava çok felaket yağışlıydı (Korayım bilir ). Pek bişey anlamadım desem yeridir. Buluşmada motorları değiştirirsek farkına bakarım o zaman. Ayrıca şaklamalarda yok denecek kadar az, şöyle ki 100 km.de 1 yada 2 kere yapıyor o da yüksek süratlerde yani 100 km/s hızın üzerinde gittiğinde yapıyor. Aslında ön camsız deneyip farkını görmeyi bende çok istiyorum. Motoru yıkamam lazım o ara indiğimde İlker için çantaları senin içinde ön camın ayrıntılı resimlerini çekerim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler