olmaz abi.. herkese uyan ortak bir zaman olsun.. motosikletlerle olması şart değil.. herkes söylesin o zaman şu gün bana uyar diye.. mesela pazartesi hava daha iyi olacakmış.. isterseniz pazartesi yapalım.. orhancım olmadı biz cuma gelebilenlerle toplanalım haftayada ortak bir gün bulalım yine toplanalım.. uzun uzun olmasıda şart değil çizkek kahve...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
pazartesi olur, salı olur,çarşamba olur pazartesi olsun süper olur
Ride hard or stay at home
pazartesi havada güneşli sanırım.. bi bakarsınız çok iyi olur motosikletlerle buluşuruz
Korayım bana uyar valla, biz buluşuruz Cuma günü, sonrada diğer arkadaşlara uyan gün (hangi gün olursa farketmez) tekrar buluşuruz hep beraber
Hava pazartesi güneşli evet ama akşam yine çok soğuk olur arkadaşlar motorla gelme fikri güzel ama soğuktan çok fazla etkileniriz şimdiden hatırlatayım dedim
..::.. GO ..::..
o zaman yarın seni alırım ben gadaşım.. sonraki günler için şu linkten bir gün seçelim motosikletlerle buluşalım.. http://www.havadurumu.com.tr/ bide yer ve saat söyle gadaşım..
Tamam kardeşim benim. Beni yine Kozyatağından hani senin motora bakmaya gittiğimizle beni aldığın yer vardıya Kozyatağı carrefourun ordaki otobüs duraklarından alırsan çok sevinirim kardeşim. Telefonlaşırız yine nasılsa
Havalar düzelir düzelmezde motorlarla buluşma ayarlarız
tamam gadaşım.. saat kaçta geleyim ben? demin gönderdiğim linkte hafta içi 18 dereceleri bulacak diyo inşallah iyice ısınır motorlarla buluşuruz..
ayın 7 si iyi gibi geldi bana ama işi olan falan varmı yokmu bilemiyorum tabiki
enjoy your ride and enjoy forever
olur abi 7 side olur.. 7 sinden önce iyi hava yakalarsak daha öncede olur..
Kardeşim ben normalde akşam 18.de çıkıyorum işten, senin için hangi saat uygunsa olur bana da.
Tarkan ayın 7.si cumartesi oluyor bana uymaz sanırım, daha doğrusu söz veremem evlilik hazırlıkları oluyor haftasonları çünkü. Ama hafta içi mesela Cuma'ları güzel bence ertesi gün iş olmadığından rahatça takılabiliriz.
gadaşım ben en erken 6 ya çeyrek kala çıkabilirim buradan.. osaatte trafik olurmu ki.. ne kadar sürer gelmem ?
eğer cuma olursa çok geç saatte gelebilirm ama o saate siz zaten muhabetin kralını yaparsınız bana birşey kalmaz
ama genede birşeyler yaparız. benim aklımda hani cumartesi rahat olur hesaplaması vardı... ama senin işlerin varsa olmaz tabiki hem evlilik arifesi zor tabi valla ben şöyle söyleyeyim cumartesi 7 si bana tam uyar gibi bir aksilik çıkmazsa... cuma derseniz eğer akşam saat 8,30-9 da ancak orda olurum takılırız...
Hiç farketmez kardeşim zaten ay sonu benimde işlerim sarkabilir. Sen ordan 17.45 te çıksan trafikti felan derken 18.20-18.30'u bulur gelmen sanırım.
Ben erkende çıksam beklerim seni sorun değil
Beyler benim için planı bozmayın cumartesi herkese uyarsa ben yetişmeye çalışırım size, ama söz veremiyorum işte.
süper olur
Arkadaşlar merhaba;
Emekkoray, sizlerle tanışmayı canı-gönülden istiyorum.Fakat bebek doğana kadar hafta içi buluşma fikri benim için zor gözüküyor.7 mart benim için uygun bir tarih.İki elim kanda olsada gelirim.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
tamam o zaman 7 sindede buluşalım.. benim cumartesi saat 14 te bitiyor dersim.. 7 sinde motosikletlerle... peki nerede?
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)