ben gerçi hala anlamış değilim nereye monte ediliyor ve nasıl düşmelerde sağlam kalıyor? sonuçta orjinal takılabilecek biryeri yok delikmi açıyorlar biryere? dragstarın koruma demiri uyarmıki bizimkilere? eğer olabilecek gibiyse ve başka dragstarlı arkadaşlar yoksa verebileceğin ,deneyebiliriz aslında.. belki 2 tane çıkar
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
2 tane çıkmaz maalesef tek parça oluyorlar kendileri, işaretlediğim yerde sürtünmeden dolayı eziklik var. Eğer senin motorun demir kısmı için altta delik varsa takılabilecek, o kısımdan kesilir ve bağlantı parçası kaynak yapılır ve motora uydurulabilir. Hiç olmazsa orjinal giwi usta imalatından inan daha sağlam olacaktır. Eğer uyacaksa al senin olsun, balkonda atılmayı bekliyor kendileri
ben canlandıramadım gözümde ama sonuçta bizim alacaklarımızda buna benziyordur sanırım.. o zaman buluşmaya geldiğimizde ben alırım onu deneriz en azından.. sende bakarsın uyar veya uymaz dersin.. ben anlamam çünkü eğer uymazsada teklif ettiğin için çok teşekkür ederim draggy mutlu ettin beni abi..
sabah 7 de ders var ben kaçtım.. bu gecenin rüya konusu belli oldu ; koruma demiri gv 250 ye nasıl takılır... iyi geceler..
Orhan süper biz de orda evlendik eşimle 1 Kasım'da. Çok iyi bir tercih yapmışsın gelen herkes çok memnun oldu kimseler seni rahatsız etmiyo buluşmamızda sana daha detaylı tiyolar veririm artık
Şimdi evlilikten gelelim motorlara benim yeni motor (ki inşallah akşama resimlerini görürsünüz kara kuzunun ) aksesuarsız. Yani ben de artık sizler gibi koruma demiri arama tarama bulma ve bilgilendirme konseyi kervanındayım Onun dışında çantalarınızı nerden aldığınız, memnun musunuz ve bir de sisy bar için de bilgi verirseniz çok sevinirim
Ride hard or stay at home
burak heyecanla beklyorum fotoları.. aksesuar konusundada orhanın çantalar çok güzel duruyor.. çok kalıplı.. aslında bende istiyorum onlardan ama egzosta değmemesi için demir yaptırmak gerek sanırım onu gözüm almıyor.. daha doğrusu buralarda yapacak usta bulabilirmiyim bilmiyorum.. ama çantalar güzel.. sisibar konusundada orjinali olmasada olur dersen uzun sisibarlar hem daha rahat hemde daha gösterişli.. sisibar çantasınıda güzel taşıyor.. orhanında uzun benimde uzun.. ama nerden alınır bilmiyorum..
bu benim sisibar
bu orhan gadaşımın
bu da ilker kardeşimin sisibar (orjinal)
koray walla hepsi birbirinden güzel ama uzun dediğin gibi daha rahat olucak artçı için bakalım araştırmalara başlıycam biraz kendimizi toparladıktan sonra hepinizin motorları çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah benimki kapkara kalıcak sizin motorların yanında azcık çirkin ördek yavrusu gibi eheheh
siyah inci abi ne çirkin ördek yavrusu.... ikitekerin çirkinimi olur.. ayrıca o bizim tek st miz canımız ciğerimiz st miz birlikte güzel güzel geziler yapıcaz inşallah.. o zaman daha güzel olucak.. yavaş yavaş hallederiz eksikleri.. hepsi aynı anda olsa bu kadar tadı olmazdı zaten..
Burak süper valla sevindim deneyimli biri olarak tavsiyelerini alırım artık evlendirme dairesiyle ilgili
Sissy bar konusunda bende Koray kardeşim gibi uzun olanları seviyorum, gerçi ben alırken tamamen kısmet işte eski sahibi uzun yaptırmış sağolsun. Çantalar konusunda da benim çantalar çok büyük ve motoru kalıplı gösteriyor, ayrıca kullanışlıda, egzosa değmiyor zaten ama eski sahibi L demir yaptırmış ne olur ne olmaz diye. Nerden aldığını bilmiyorum ama markası Armode, buluruz bir şekilde İstanbul'da yaşıyoruz ne de olsa, hele havalar düzelsin bende şu yoğunluğu atlatayım
Ayrıca ne öyle çirkin ördek yavrusu felan, sen bizim ST'miz Kanunimizsin. Forumdaki tek ST sende oldu şimdi yanlış bilmiyorsam
Kardeşim benim motorun resmini koymuşsun, tanıştığımız ilk gün geldi aklıma Ne sevinmiştin motorun brandayı kaldırıp üzerine oturduğunda
..::.. GO ..::..
orhan hiç unutmayacağım abi o günleri.. başkası olsa ne kullandırtırdı ne üstüne oturturdu.. hiç tanımadığı bir adama.. evin önünde kullanışımı hatırlıyormusun.. çok aşık olmuştum kullanınca... yoksa hiç kullanmadan sesini duymadan alacaktım.. bu arada gadaşım demirler olmasa çantalar yinede egzosta deymiyormu? o zaman bende istiyorum onlardan.. bide öncam vardı 20 lira olan... unuttu bizi...
Koray, Orhan süpersiniz valla ne diyim size güzel güzel gezicez bol bol merak etmeyin hiç
Orhan dediğin gibi şu havalar bi düzelsin zaten beni bu kötü havalar mahfetti bugün de alamıyoruz motoru bir gün daha yatıcak bayiide
Evet yaa ağzın kulaklarına varmıştı evin önünde turlarken kardeşim benim
Yok değmiyor Korayım, ama yine de L demir yaptırmış adam, o demir çok basit bir şey demircinin 10 dk.lık işi. Zaten toplanalım ayrıntılı inceleriz makinalarımızı
..::.. GO ..::..
olsun abi.. senin olduğunu biliyorsun.. artık kendine ait , istediğin bir motosiklete sahip oldun... vardır bir hayır.. biliyorum söylemesi kolay diyosun ama.... valla bende sabırsızlanıyorum.. çok fotoğraf çek olurmu abii.... bide sen ver makinayı başkası çeksin.. gözlerdeki ışıltıyı görelim..
Orhan hayırdır diyoruz teselli olarak yapcak bişeyimiz yok şimdilik
Koray merak etme sen bol bol çekicem foto her açıdan hele kendim üstündeyken çektirmez miyim ne diyosun sen
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)