Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir takip ettiğim bir site ama yeni üye olabildim ancak.
2 defa Mct 250 sahibi olmuş biriyim. Her defasında bir daha motor almayacağım diyerek sattım motorumu. Ama yine buradayım işte.
Bu sefer gönlümde, bu konu başlığı altında yazmamdan da anlaşılacağı gibi Gv250 var. Mct'den sonra sanırım büyük bir ivme olacak benim için.
Yorumlarınıza çokça baktım ancak bazı sorularımın cevaplarını tam olarak bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- 2.el ve sıfır arasında kaldım ancak gördüm ki, 2. elde de temizlerin fiyatları hiç düşük değil. Üstelik, ekstra donanımlı motorlarda değil. Sıfırların fiyatı 14.500 - 15.000tl ve kredi kartına vadesiz taksit var. Sanırım sıfır alacağım, siz ne dersiniz?
2- Sıfır alırsam lastik değiştiririm sanırım ve artçı için sırtlık, koruma demiri vesaire lazım olacak. Bunlar için öneriniz ve fiyat bilginiz var mı?
3- İstanbul Avrupa yakasında iyi bir servis bilgisi göremedim yazılarınızda. Önerisi olan var mı?
4- Kapalı bir garajım yok, hatta bir garajım bile yok. Mondial'i apartman önüne zincirliyordum. Çalarlarsa kurtulurum diyordum
Siz nasıl güvenlik önlemi alıyorsunuz?
5- Motoru aldığımda, ilk iş şunları yap diyeceğiniz önerileriniz var mı?
6- Son olarak, Gece mavisimi, yoksa siyah mı?
Hepinize kazasız sürüşler
Teşekkürler