Başka bir konudada yazdım burdada yazıyım
2018 için benzin fiyatları 6-7 tl gibi rakamlar telaffuz ediliyor.. yüksek hacimdeki pek çok insan bile bu yakıt fiyatlarında 250cc gibi küçük hacimlere dönücekler yada tercih ediceklerdir.. çünkü yüksek hacimli 600cc ve üstü motorlar dizel arabalar kadar yakıyor 5 litre ve üstü..
Bu bağlamda gv 250 yada daystar gibi motorlar piyasada çok daha değere binicekdir çünkü bu segmentte şahsına münhasır cruiserlar .. başka düşünseniz iyi bir şey yok cruiser segmentinde 250cc de..
japonlar zaten üretmiyor ..
neticede mecbur tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürükçü dükkanı hesabı gv250 yada daysatar olucakdır..
ikinci eldede çok değere bindiricekdir bu talep bu tip motorları.
bu notuda buraya düşiyim 2018 de alıntı yapar ben demişdim derim .. )
Artık mevzu giriş sınıfı falan motor değil mevzu giderlerini karşılayabiliceğiniz randımanlı yol yapabiliceğiniz maddi olarak sizi yormayan motorlar.. yoksa uzun yolda bir dizel arabanın yakıtı kadar aynı parayı verdinizmi motor keyfi tadı tuzuda bir yere kadar.. bir yerde maddi bütçede var..
Eğlenceli samimi bir video olmuş .. Yalnız Belirtiyim Videoda arkadaş samimi içden falan derken inceden küfür falanda ediyor ona göre beğenmeyen izlemesin ..
https://www.youtube.com/watch?v=2fxxisefYIY