piyasada uyan paletler varsa onu taktırabilirsiniz ben koreden getirtmiştim. yanlış hatırlamıyorsam delta motor'da bunun palet basamakları olacaktı ama hala varmı bilmiyorum.
kore link'ide bu lakin bu kurla çok para daha 20-30$ nakliye biner fiyata.
http://koreanbikeparts.com/index.php/hyosung-bikes/gv125-mirage-aquila/footboards-gv250-aftermarket.html
Hyosung gv 250 icin facebook grubu var mi aktif olarak kullanilan?
Merhaba arkadaşlar kısa bi süre önce gv 250 sahibi oldum motoru yıkmayı düşünüyorum ancak zincir yağı konusunda biraz araştırınca kafam biraz karştı motul c2 motor yağı almayı düşünüyorum ancak oring zring xring zincirlerde kullanılabileceğiyle iligili bi ibare var gv 250nin zinciri nedir bu konuyla ilgili bilginiz var mı
orijinal zinciri o-ringli diye biliyorum. zincir yağlamadan önce gazyağı veya mazotla temizleyin zinciri. c2 kullanabilirsiniz rahatlıkla
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
var hyosung gv250 ismiyle, başvurun bir süre sonra kabul ederler
Merhaba arkadaşlar , 2008 model GV 250 sahibiyim. 2.el aldığım motorumda yakıt göstergesinin çalışmamasından dolayı yeni gösterge aldım fakat göstegeyi bağladığımda ibrenin devamlı hareket ettiğini, yan ayakta dururken çeyrek depoya indiğini , dik konuma getirince full pozisyonuna yaklaştığını gördüm. Hareket halindeyken de devamlı hareket halinde olup benzin almama rağmen bir değişiklik göstermemiştir. Şamandırayı söküp elimle hareket ettirdiğimde normal bir şekilde hareketi algılamakta ve görevini yapmaktadır. Fakat depoya takınca tekrardan ibrenin hareketli ve yanlış pozisyonda durması devam etmektedir. Şamandıranın arızalı olduğunu düşünüyorum. Şamandıra aradım fakat İzmir'de bulamadım. Bizim motorlarda kullanılabilecek başka markaların şamandırasını veya başka bir çözüm önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Selamlar
Hız göstergesi lambası gaz verince sönüyor ve kadran 0 da takılı kalıyor
Devir göstergesinde sorun yok.
Yıkayınca oldu
Hareket ederken de saliselik yanıp sönüyor
Fikir lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Düzeltiyorum,gaz verince değil marş basınca ışıkları sönüyor ama kırmızı switch off konuma alınca yanıyor
Düzeldi
Üst üste selektör yapınca gösterge ışıkları yandığını farkettim
Nasıl düzelttiğimi bilmiyorum soketlerle oynadım paneli söktüm temizledim
Farın arka bağlantısında bir kanca gibi çıkıntı farkettim şase almasını sağlayabilir diye düşündüm, boştaydı, sıkıştırdım bi yere ve düzeldi.
Benzin E göstergesi yanıp sönmeye başladıkan sonra, aşağı yukarı kaç km gidebiliyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
[/COLOR]E yanıp söndükten sonra , 2 lt kalınca da benzin ışığı yanıyor değilmi ? Yolda kalmayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Kitapçığında, E yanıp sönmeye başlayınca benzininiz azaldığı anlamına gelir diyor, benzim göstergesi ışığı yanarsa 2 lt kalmış demektir diyor. E işaretinden sonra daha da azalında benzin göstergesinde ışık yanıyor mu yanmıyor mu emin olamadım. Neyse yolda kalınca anlarım herhalde
Evet kitapcikta 2 litre kaliyor diyor ama ben ölçtüm 4 litre kaliyor
Benzin sıfırlanana kadarda yanıp sönmeye devam eder. İsterseniz emin olmak icin sizde yanip sönmeye baslayinca depoyu fulleyin 10 litre benzin aldigini goreceksiniz.
Peki benim merak ettiğim, E yanıp söndükten sonra benzin daha da azalınca herhangi bir ışık daha yanıyor mu ekran da ? Kitapta E yanıp söndükten sonra kullanmaya devam edip 2 lt nin altına inince , birde bu klasik benzin gösterge ışığı yanıyor diyor. Orası kafamı karıştırdı.
Yok, düzelmedi
Bazen gidiyo bazen geliyo hız göstergesi
Selektö basılı tutunca fasılalı yanmaya başlıyo sonra sürekli yanıyo
Selektörü bırakınca gidiyo
Uzunlarda düzelmiyo
Park lambalarında düzelmiyo
Sadece selektörde düzeliyor
Bazende kendi kendine hiçbişey olmamış gibi davranıyor
Herkese selamlar,
Siteye yeni üyeyim. Yaş biraz ilerlese de yeni hobi olarak bu işe baya merak sardım. Cruiser tarzı bir motor almaya hedefliyorum. gv-250 ve daystar şuan iki seçeneğim. İkisini de test ettikten sonra karar verebileceğim sanırım.
Buradaki yazılanları da geriye dönük 100 sayfa kadar okumuşumdur. Değerli üstatlar ve bilgiler var, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ayrıca.
Benim kafama takılan -daha önce de burada veya başka başlıklar altında konuşulmuş ama maksat güncel olsun- gv-250'nin üretiminin devam edip etmeyeceği veya gv-300'ün çıkıp çıkmayacağı.(Başka bir başlıkta arkadaşın bir tanesi Türkiye'ye ithalatın olmayacağını söylemiş)Eğer üretim durursa yedek parça tedariği bundan nasıl etkilenir? Bursa'da yaşıyorum ve sadece Tek Yıldız motor var diye biliyorum bayi olarak. (Bursalı arkadaşlar daha iyi bilgilendirme yapabilecektir.)
Ayrıca ikinci el alacağım gibi duruyor, Bursa'da işin ehli tavsiye edebileceğiniz servis / usta var mıdır?
Şimdiden teşekkürler. Keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum..
Arkadaslar 1 depo ile kac km gidiyorsunuz? 365km yaptim E isareti yanip sonuyor hala benzin isigi yanmadi normalmidir?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)