Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bende öyle umuyordum kardeşim kaza alanına yaklaşırken ama yerdeki kaskı ve camı gördüm birde yerde yatan üzeri örtülü kazazedeyi görünce içim parçalandı, nişanlımda çok üzüldü uzun süre kendine gelemedi. Seni de aramıştım daha sonra Koraycım ama duymadın sanırım tel.ini
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende öyle umuyordum kardeşim kaza alanına yaklaşırken ama yerdeki kaskı ve camı gördüm birde yerde yatan üzeri örtülü kazazedeyi görünce içim parçalandı, nişanlımda çok üzüldü uzun süre kendine gelemedi. Seni de aramıştım daha sonra Koraycım ama duymadın sanırım tel.ini
    Motor cup model mi?

Motosikleti
    -
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor cup model mi?
    Dostum inan karanlıkta motoru bile tam seçemedim. Sanırım scooter tarzı bir motordu ama yanılıyorda olabilirim. Minibüsün camları kirli ve nemliydi aydınlatma da yetersiz olduğundan motorun ne tarz olduğuna bile tam emin değilim. Ama scooter gibi duruyordu.

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Orhan saat kaç gibi gördün ben de o taraflardan geçtim ama görmedim. Kötü düşünmek istemiyorum ama üzeri örtülü diyosun
    Ride hard or stay at home

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Dostum inan karanlıkta motoru bile tam seçemedim. Sanırım scooter tarzı bir motordu ama yanılıyorda olabilirim. Minibüsün camları kirli ve nemliydi aydınlatma da yetersiz olduğundan motorun ne tarz olduğuna bile tam emin değilim. Ama scooter gibi duruyordu.
    Umarım korktuğum başıma gelmez, bizim güvenlikçilerden biri cup motor kullanıyor :(

Motosikleti
    -
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan saat kaç gibi gördün ben de o taraflardan geçtim ama görmedim. Kötü düşünmek istemiyorum ama üzeri örtülü diyosun
    Burak saat sanırım 21:30 felandı ben ordan geçerken. Dönüşümde 22 civarıydı kaza mahalini temizleyip, araçları kaldırmışlardı. Ama motor hala bariyerlerin ordaydı sanırım yada büyük bir parçaydı, uzaktan görebildim çünkü dönüşte

Draggy, inşallah arkadaşın değildir diyicem ama nede olsa olsun birilerinin arkadaşı, oğlu, kardeşiydi yerdeki

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    off ya çok moralim bozuldu.. kim bilir kimin canı yandı.. orhan çokmu kötüydü gadaşım ya?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    off ya çok moralim bozuldu.. kim bilir kimin canı yandı.. orhan çokmu kötüydü gadaşım ya?
    Kardeşim maalesef çok kötü bir manzara vardı yerde Zaten kaskı ve camı görünce içim gitti, sonrada yerde kanlar içinde üzeri örtülü görünce korkutuğumla karşılaştım. Bilgin varmı siteye yazıyor mu diye seni aradım daha sonra.

Motosikleti
    üst kattaki arkadaşlarımızdaydık telefon evdeydi.... kusura bakma gadaşım.. offf ya... çok üzücü..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    Allah sabır versin yakınlarına kimseyi bu halde görmek istemeyiz ama olmuş. Çok yazık akşam yoktum şimdi haberi duyunca çok üzüldüm :(
    üstü örtülü diyosan malesef...

Burak haberlerini bekliyoruz.

İlker evet haklısın ya artçı için sissybar kesin lazım büyük konfor. Sanırım en sonunda taktıracağım ama koruma demiri şart zaten
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    evet arkadaşlaaar sonunda bizim de bir motorumuz oldu noterden satışı da aldık ama bu havada tabii çıkarıp eve getiremiyoruz henüz bayii de yatıyor kendisi kuzu kuzu yarın artık eve götürücez kendisi 2009 model ve 1000 km de

Motosikleti
    GGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL KUTLARIM.. HATTA İLK BEN KUTLARIM... AYRICA İLK ST TOPİCİMİZE HOŞ GELDİ O ZAMAN.. ÇOK SEVİNDİM.. SENİN KADAR OLMASADA ŞU AN İÇİN DE OLDUĞUN DUYGUYU BİLİRİM..... KAZASIZ BELASIZ KULLANIN İNŞALLAH.... SÖYLÜYORUM BU BİZİM TOPİC UĞURLU DİYE İNANMIYOSUNUZ... ORHAN GÖRDÜNMÜ ABİ GOLÜ DOKSANA

Motosikleti
    -
    Süppperrr....

Allah kazasız belasız nice km.ler nasip etsin inşallah

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL KUTLARIM.. HATTA İLK BEN KUTLARIM... AYRICA İLK ST TOPİCİMİZE HOŞ GELDİ O ZAMAN.. ÇOK SEVİNDİM.. SENİN KADAR OLMASADA ŞU AN İÇİN DE OLDUĞUN DUYGUYU BİLİRİM..... KAZASIZ BELASIZ KULLANIN İNŞALLAH.... SÖYLÜYORUM BU BİZİM TOPİC UĞURLU DİYE İNANMIYOSUNUZ... ORHAN GÖRDÜNMÜ ABİ GOLÜ DOKSANA
    süpersin koray teşekkür ederim efem kutlamanız için içim kıpır kıpır anlatamam şu an Orhan sana da teşekkürler ST konusunda yorumlarımla sizleri aydınlatmaya çalışıcam artık gerçi tereddüt etmedik değil ama sonuçta aynı makina bir tek fark enjeksiyon dedik ve aldık umarız hayırlı olur

Motosikleti
    şimdi orhancım , gadaşım.. ben bu havalara kızmayayım da kime kızayım... bir sürü gv ci istanbuldayız ama bi türlü buluşamıyoruz.. motorlar tamam , ehliyet tamam , korrumalar tamam... ama hava... valla yeter artık bitsin bu kış.. yaz gelsin ayvalık kavrulsa bile şikayet etmeyeceğim... burak havalar ilk düzeldiğinde buluşuyoruz abi tamammı? cayanla küserim ona göre ...

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    koraycım bende ehliyet gibi minik bir sorun var ehliyeti alana kadar fazla açılmadan sizlere eşlik ederim ama aldıktan sonra yakanızdayım her daim

Motosikleti
    -
    Korayım kardeşim, bende içten içe kızmıyor değilim bu duruma Valla gidonumu tutmayalı 2 hafta oldu :( Özledim yahu...

Şu ev işi bu akşam olacak gibi inşallah, ondan sonra biraz daha rahatlarım sanırım evlilik hazırlıkları bakımından. Ondan sonraki ilk fırsatta toplanalım valla. Ama Mart ortasına kadar yağışlıymış sanırım

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Şu ev işi bu akşam olacak gibi inşallah
    hadi bakalım hayırlısı Orhan halledersin sen de inşallah bugün ev işini ev hallolduktan sonra gerisi kolay

Motosikleti
    -
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi bakalım hayırlısı Orhan halledersin sen de inşallah bugün ev işini ev hallolduktan sonra gerisi kolay
    İnşallah kardeş valla öyle, evi bi tutsak ondan sonrası gelecek gibime geliyor

Motosikleti
    gadaşım bir bakmışsın 2 senelik evlisin.. üzme kendini sıkıntı yapma diycem ama olmuyor düşünmeden biliyorum.. herşey hallolur inşallah.. yengede sende tertemiz kalpli insanlarsınız.. sizin işleriniz hallolmayacak ta kimin hallolacak.. herunolweo ; kask mont olayına girdinmi? e az kaldı üstünde seyahat etmeye...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler