Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Şubat 2009, 00:43
Bende öyle umuyordum kardeşim kaza alanına yaklaşırken ama yerdeki kaskı ve camı gördüm birde yerde yatan üzeri örtülü kazazedeyi görünce içim parçalandı, nişanlımda çok üzüldü uzun süre kendine gelemedi. Seni de aramıştım daha sonra Koraycım ama duymadın sanırım tel.ini
Reklamlar
-
23 Şubat 2009, 00:44
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Bende öyle umuyordum kardeşim kaza alanına yaklaşırken ama yerdeki kaskı ve camı gördüm birde yerde yatan üzeri örtülü kazazedeyi görünce içim parçalandı, nişanlımda çok üzüldü uzun süre kendine gelemedi. Seni de aramıştım daha sonra Koraycım ama duymadın sanırım tel.ini
Motor cup model mi?
-
23 Şubat 2009, 00:47
draggy adlı üyeden alıntı
Motor cup model mi?
Dostum inan karanlıkta motoru bile tam seçemedim. Sanırım scooter tarzı bir motordu ama yanılıyorda olabilirim. Minibüsün camları kirli ve nemliydi aydınlatma da yetersiz olduğundan motorun ne tarz olduğuna bile tam emin değilim. Ama scooter gibi duruyordu.
-
23 Şubat 2009, 00:47
Orhan saat kaç gibi gördün ben de o taraflardan geçtim ama görmedim. Kötü düşünmek istemiyorum ama üzeri örtülü diyosun
Ride hard or stay at home
-
23 Şubat 2009, 00:49
Dostum inan karanlıkta motoru bile tam seçemedim. Sanırım scooter tarzı bir motordu ama yanılıyorda olabilirim. Minibüsün camları kirli ve nemliydi aydınlatma da yetersiz olduğundan motorun ne tarz olduğuna bile tam emin değilim. Ama scooter gibi duruyordu.
Umarım korktuğum başıma gelmez, bizim güvenlikçilerden biri cup motor kullanıyor :(
-
23 Şubat 2009, 00:52
-
23 Şubat 2009, 00:59
off ya çok moralim bozuldu.. kim bilir kimin canı yandı.. orhan çokmu kötüydü gadaşım ya?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
23 Şubat 2009, 01:01
emekkoray adlı üyeden alıntı
off ya çok moralim bozuldu.. kim bilir kimin canı yandı.. orhan çokmu kötüydü gadaşım ya?
Kardeşim maalesef çok kötü bir manzara vardı yerde Zaten kaskı ve camı görünce içim gitti, sonrada yerde kanlar içinde üzeri örtülü görünce korkutuğumla karşılaştım. Bilgin varmı siteye yazıyor mu diye seni aradım daha sonra.
-
23 Şubat 2009, 01:06
üst kattaki arkadaşlarımızdaydık telefon evdeydi.... kusura bakma gadaşım.. offf ya... çok üzücü..
-
23 Şubat 2009, 11:50
Allah sabır versin yakınlarına kimseyi bu halde görmek istemeyiz ama olmuş. Çok yazık akşam yoktum şimdi haberi duyunca çok üzüldüm :(
üstü örtülü diyosan malesef...
Burak haberlerini bekliyoruz.
İlker evet haklısın ya artçı için sissybar kesin lazım büyük konfor. Sanırım en sonunda taktıracağım ama koruma demiri şart zaten
enjoy your ride
and enjoy forever
-
23 Şubat 2009, 16:26
-
23 Şubat 2009, 16:30
-
23 Şubat 2009, 16:32
-
23 Şubat 2009, 16:38
-
23 Şubat 2009, 16:45
şimdi orhancım , gadaşım.. ben bu havalara kızmayayım da kime kızayım... bir sürü gv ci istanbuldayız ama bi türlü buluşamıyoruz.. motorlar tamam , ehliyet tamam , korrumalar tamam... ama hava... valla yeter artık bitsin bu kış.. yaz gelsin ayvalık kavrulsa bile şikayet etmeyeceğim... burak havalar ilk düzeldiğinde buluşuyoruz abi tamammı? cayanla küserim ona göre ...
-
23 Şubat 2009, 16:53
koraycım bende ehliyet gibi minik bir sorun var ehliyeti alana kadar fazla açılmadan sizlere eşlik ederim ama aldıktan sonra yakanızdayım her daim
-
23 Şubat 2009, 16:54
Korayım kardeşim, bende içten içe kızmıyor değilim bu duruma Valla gidonumu tutmayalı 2 hafta oldu :( Özledim yahu...
Şu ev işi bu akşam olacak gibi inşallah, ondan sonra biraz daha rahatlarım sanırım evlilik hazırlıkları bakımından. Ondan sonraki ilk fırsatta toplanalım valla. Ama Mart ortasına kadar yağışlıymış sanırım
-
23 Şubat 2009, 16:56
Şu ev işi bu akşam olacak gibi inşallah
hadi bakalım hayırlısı Orhan halledersin sen de inşallah bugün ev işini ev hallolduktan sonra gerisi kolay
-
23 Şubat 2009, 17:09
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
hadi bakalım hayırlısı Orhan halledersin sen de inşallah bugün ev işini
ev hallolduktan sonra gerisi kolay
İnşallah kardeş valla öyle, evi bi tutsak ondan sonrası gelecek gibime geliyor
-
23 Şubat 2009, 17:14
gadaşım bir bakmışsın 2 senelik evlisin.. üzme kendini sıkıntı yapma diycem ama olmuyor düşünmeden biliyorum.. herşey hallolur inşallah.. yengede sende tertemiz kalpli insanlarsınız.. sizin işleriniz hallolmayacak ta kimin hallolacak.. herunolweo ; kask mont olayına girdinmi? e az kaldı üstünde seyahat etmeye...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler