Merhaba Arkadaşlar,
Bende sıfır bir gv250 aldım ve kendisi ilk motorum. Şuan 1400 km oldu, 1000kmde rodaj bakımını yaptırdım, yağ ve yağ filtresi değişti.
1100. kmden beri şöyle bir sorunum var, en büyük sorun, yolda gidiyorum 4. ve ya 5. viteste, kırmızı ışık var, yavaşlıyorum, frene basıyorum, sonra debriyajı çektiğim anda stop ediyor, kırmızı ışık için hadi neyse diyorsun ama bazen bu şerit dğeiştirirken oluyor ve o zmn sıkıntılı oluyor biraz
Birde 2. vitesten 1. vitese geçmeme sorunu başladı, 4-5 kere basınca anca birinci vitese geçiyordu.
Bugün servise götürdüm, 1. vitese geçmeme olayı için soldan bir darbe almış, vites çubuğunu biraz içeri sokmuş ondan 1e geçmiyor dedi, düzeltti, gelene kadar bir sıkıntı yaşamadım bu 1. vites olayı ile alakalı. Ama diğer sorun aynen devam ediyor, hala stop ediyor alet, iki sorunuda söyledim, asıl olayı sallamadı hiç. Serviste aldığım yer olarak kullandım ama başka bir servise götürüp bir göz attırsam ya da bu sorunu bilen arkadaşlar yönlendirirse şahane olur. Servis olayında da, ne kitapcık güncel nede uniteks sitesinde bilgi var, o yüzden gv250lerini güvenerek götürdüğünüz sevisleri paylaşırsanız sevinirim. Yer istanbul, avrupa yakasındayım ama çok farketmez anadolu yakasındanda olur.
Şimdiden çok teşekkür ederim.