ön cam elimde mevcut sıfır şekiled montajlanmamış halde duruyor ilgilenirseniz burdan mesaj atabilirsiniz
ön cam elimde mevcut sıfır şekiled montajlanmamış halde duruyor ilgilenirseniz burdan mesaj atabilirsiniz
Merhaba kdiner kardeşim, cevabınız sanırım bana; facebook sayfasına neredeyse bir ay önce üyelik için istek göndermiştim ve hala daha beklemede. Çok meşguller sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
İlginiz için teşekkür ederim, fotoğraflarını ve fiyatını mail olarak gönderirseniz sevinirim. Mail adresim fatihkardes@Hotmail.com
tesekur edıyorum murat bey ılgınızden doalayı banka sorun cıkartmassa kredıde nasıpse alıcam ısallah ama ıkıncı elde bakıyorum temız olursa hersey nasıp ıste kısmetse olucak tekrar cok tesekurler verdıgınız bılgıler ıcın
Selam arkadaşlar. bana yardım edebilecek çıkarmı bilmiyorum. motorum da rolanti yükselmesi başlamıştı antalya da olduğum için pek anlayan yok neyse bi arkadaş buldum dediğine göre selenoid valfi arızalıymış.birkaç otmobil selenoidini denedikten ve olmadıktan sonra koreden sipariş verdik geldi. taktık velhasılı kelam rolanti yine düşmedi. bu arada belirteyim iki gv 250 var ikisinde de aynı sorun var tamirini de aynı anda götürüyoruz.biri 2009 diğeri 2010 model.neyse tamircimiz makinaya bağlamamız gerekiyor dedi.makinsı bugün geldi arızayı görüyoruz arıza kodunu ecu dan siliyoruz fakat rolanti yine 6000 7000 lere çıkıyor. vede ecu hala FI aracılığıyla 27 hata kodunu(selenoid valfi) veriyor. bir bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
#canpolatd, Hava filtresinin temiz olduğundan emin olun. Bende bir defa FI yanmadan rolenti dalgalanma yaptı. Hava filtresini ve valfin girişini temizleyince düzeldi.
Antalya Motodizaayn Yunus Emre Bünyat Hyosung ile ilgili çalışmıştır. Bilgi alabileceğiniz ustadır.
https://www.facebook.com/FiReMaN82?fref=ts
hava filtresine baktık sorun yok valfin takılı olduğu yeri komple temizledik onlarda sorun göremedik.yinede teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
teşekkürler. iletişime geçecem inşallah
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar motorumu satmak için niyetlenen
*muayenesi yenidir
*zincir *akü *yağ filtresi *hava filtresi *bujiler
2000 km önce değişmiştir sorunsuzdur
Hatta elimde orijinal arka fren balatasi mevcut
yedek olarak almıştım henüz ihtiyaç oluşmadı onu da vereceğim
Ilgilenen olursa ilan üzerinden haberleşebiliriz herkese iyi akşamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27458495/detay
Arkadaşlar merhaba;
Motoru nasıl boşa alıyoruz yafu
Vuracam kendimi yeminlen
Debriyajı sık.
1 le 2 arasında boş var. Olduğu yerde geçmeye bilir.
Vitesi armaya çalışırken biraz ileri veya geri oynat
Eyvallah kardeş, akşam bi deneyim çok teşekkürler
Merhaba,
Beş on gün içinde bir tane alarak aranıza katılmak üzereyim arkadaşlar.
Selamlar.
Arkadaslar merhaba, Gv 250 nin parcalarını bulabileceğim önereceginiz yerli ve yabanci siteler var mı ?
delta motorun sitesi var parçalar var orda,alışveriş yaptım memnun kaldım.
Parça arayan arkadaşlar için belki bir yardımı dokunur diye yazıyorum. Biliyorsunuz geçen Kasım ayına kadar 2014 model GV 250 sahibiydim. Motorumu satınca elimde bazı stokladığım parçalar kaldı. Bunları hyosungsource fiyatlarıyla sizlerin bilgisine sunmak isterim. Kargo gibi işlere zaman ayıramayacağım için sadece İstanbul içi olmak üzere elden teslim edebilirim. Ancak tümünü almak isteyen olursa kargo yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir. Zamanında bunları hem şu anki fiyatlarının 1,5 katına; hem de uluslar arası kargo masrafı ödeyerek almıştım ama ben sizlere standart hyosungsource fiyatı ne ise o fiyattan bırakırım. Maksadım ticaret değil çünkü. Hem uygun fiyata sizlerin işi görülsün hem de ben bunları elimden çıkarayım. Elimdeki parçalar:
1 x Orijinal D.I.D egzantrik zinciri
1 x Orijinal Yağ filtresi
1 x Orijinal Debriyaj teli ve kablosu (Tam takım)
1 x Orijinal Sürücü peg'leri
1 x Orijinal Yolcu peg'leri
1 x Orijinal Arka bağlantı yeri kırık sol ayna (bunu isteyen olursa ücretsiz veririm)
1 x Orijinal Sağ ayna
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
2014 gv 250 ile 3 yıl aradan sonra tekrar aranızdayım
kırkından sonra azanı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)