düşünen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bakimli-gv250-efi-2013-model-263192436/detay/
düşünen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bakimli-gv250-efi-2013-model-263192436/detay/
Yabancı bir forum sitesinde gördüğüm kadarıyla enjeksiyonlu model de egzoz içindeki tüpün bir tarafı kesildiği zaman tok bir ses aldığını belirtmiş arkadaş herhangi bir performans düşüşü yaşamadığını yazmış ne kadar doğrudur bilemem fakat enjeksiyonlu model de böyle bir işlem gerçekleşirse tok bir ses alınıp alınamayacağı konusunda tereddütte kaldım böyle bir işlemi gerçekleştiren arkadaşlar var mı ?
forumda link verme kurallarından bihaber olduğumdan link veremiyorum resimleri görsellerde aratırsanız foruma kolayca bir şekilde ulaşabilirsiniz bu arada İzmir deki Avcrom Egzozcu Halil Usta buna benzer bi işlemi gerçekleştirdiğini söyledi ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını karşılaşılmayacağının teminatını verdi ses gayet tok ve kafa şişirecek bir yükseklikte değil isteyenler özelden link paylaşabilirim.
Hyosung'un EICMA da tanıttığı gv300 Türkiye'ye gelecek mi bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Herkese merhabalar, GV 250 için ön siperlik cama, sis farlarına ve orta sehbaya ihtiyacım var. İstanbul Anadolu yakası için tavsiyeleriniz var mı? Teşekkür ederim.
akü bitince FI ışığı kırmızı bir şekilde yanıyor mu acaba yoksa bu başka bir arıza nın göstergesi mi
Başka bir arızadır muhtemelen. Ayaklık müşürü veya debriyaj müşürü hatasında yada iptal ettiyseniz , iptalden sonraki 20.çalıştrmadan sonra FI ışığı yanıyor. Benim mesela FI ışığım sürekli yanıyor. Makinaya bağlattım. Sorun debriyaj müşürü iptalinden kaynaklı. Ancak aslında bir sorun yok.
Çok konuştuk başa geldi,akü şarj tutmuyor motor ilk marşta ateşleme yapmıyordu,birkaç kez vurdurmak zorunda kalmış anlam verememiştim.
Sorun konjektörmüş. Motoay dan 50 tl ye xmax250 konjektörü aldım,ölçümünü avometreyle yaptım tam uyumlu birebir aynı soket çıkar tak olay bitti.
Zaten üzerindeki konjektör pek aşırı büyük iyi soğuyan bir şey değil,hatta 2000 yılında üretilmiş,16 yıl iyi bile dayanmış, 47000km de bitti,eğer benzer durumlar yaşayan ve ayaklık sensörü ve aküyü kontrol edip emin olduktan sonra (ben avometre almayı maalesef akü eğiştirdikten sonra akıl ettim) hala aynı sorunlar devam eden arkadaş varsa, konjektörü değiştirsin derim. Gidişi bile farkediyor motorun.
Çin malı konjonktür xmax falan hikaye. Motoru sadece Çin malı satar.
Arkadaslar konjektor olarak ybr 125 konjektoru de uyunludur. Ancak ne kadar saglikli bilmiyorum, sattigim motorumda 2. Kez konjektor yakinca ybr konjektoru taktim. Sattigim arkadasim halasorunsuz kullaniyor.
Bu arada konjektor 21 bindeyken ve 44 bindeyken yandi. Sanirim belli sure sonra omrunu tamamliyor. Ybr konjektoru ne kadar dayanir henuz onu test etmedik.
Menşei yazmıyor üstünde ancak profesyonel avometreyle değerlerini ölçtüm nizamiydi.
Halen kullanıyorum sıkıntı yok. Xmax konjektörü aldığım,her devirde 14 volt ve üzeri şarj voltajı veriyor.
YBR konjektörünü bilmiyorum,ama üzerinden çıkan konjektörün boyutu bana ufak geldi. Eğer daha kaliteli isteniyorsa orjinal konjektör yerine mosfet tercih edin. Shindengen falan.
Tekrar söylüyorum ne hyosung un motora koyduğu konjektörün ve şimdi taktığımın menşeisini bilmiyorum.Ama değerlerini biliyorum,herhangi bozulma olursa söylerim. Ama tahminim 40000 km gider bu da,belki daha fazla,soğutması çok daha iyi çünkü.
sa oncelıkle herkeze ıyı surusler allah kaza bela vermesın kımseye benım bır sorum olucak gv 250 ve rks 250 arasında kaldım sızce hangısını almalıyım onemlı olan yedek parca servıs acısından sızce hangısı daha ıyıdır bır turlu karar veremedım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba
dr gökmen rks ile gv 250 yi karşılaştırmak renault clio ile bmw 3.20 yi karşılaştırmak gibi oldu şimdi
haklısınız ama bana bu konuda nasl yardımcı olursunuz bende cılıo 4 var buarada sadece servıs konusunda sıkıntılar yedek parcalar cok pahalı dedıler bana bende korktum bu yuzden aklım karıstı yoksa aklım gv de tabıkı
Facebook sayfasından da guruba üye olabilirsiniz orda da yardımcı olurlar, kullanıcı arkadaşlar daha faydalı yorum yapacaklardır.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)