Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Şubat 2009, 23:07
Reklamlar
-
17 Şubat 2009, 23:11
ayarlarız bişeyler gadaşım.. zaten yengem kıramaz seni.. olmazsa arar duygu sömürüsü yaparız..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
17 Şubat 2009, 23:14
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Şubat 2009, 23:20
dedim ya abi bana her türlü uyar.. tanışalım sohbet edelim.. yeter e tabi toplu sürüş söylemiyorum bile..
-
17 Şubat 2009, 23:26
Valla canım kardeşim duygu sömürüsü iyi fikir bu konuda yardımlarını bekliyorum Şu evi bir tutsak ondan sonrası daha kolay olacak inşallah. Evi çok beğendik sıfır ev zaten, fiyatta da anlaşabilirsek süper olacak aslında. Evin kapalı garajıda var binanın altında motorum içinde çok iyi olacak, her bindiğimde pis brandayı toplayıp, tekrar motoru örtmek eziyet oluyor. Gerçi motordan aldığım keyfi düşündüğünde tozlu brandayla uğraşmak koymuyor ama olmasa elbette daha güzel olur.
Yaa hakikaten Mart gibi havalarda düzelir fuara hep birlikte gidebilirsek mükemmel olur. Tabi benim bundan önce nişanlıma kask-mont-dizlik almam lazım birlikte motorla gelebilmemiz için.
-
17 Şubat 2009, 23:26
arkadaşlar ben yavaştan çıkıyorum bayağı yorulmuşum. yarın işlerim var yani stop lambası yanmıyor ve fren de yanmıyor yarın onları halletcem. muameleci ile görüşeceğim... bakalım kaç fiyat çekcek. ayrıcasigortacıları gezmem lazım zeyil yapıyorlarmı diye... bakalım tüm bu soruların cevabını yarın alıcam. kendinize iyi bakın tekeriniz düz bassın. bu arada arka stop olayı hemen hallolabilecek birşeydir, umarım aksamla ilgili bir sorun değildir çünkü plakalık yanıyor
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Şubat 2009, 23:36
-
17 Şubat 2009, 23:39
hoşgeldin murat
motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bu arada yolda olan oğlun için de sağlık ve sıhhat dilerim
ben tarkan memnun oldum
enjoy your ride
and enjoy forever
-
17 Şubat 2009, 23:42
-
17 Şubat 2009, 23:46
Tarkan iyi dileklerin için teşekkür ederim.Tanıştığımıza memnun oldum.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
17 Şubat 2009, 23:50
murat hoşgeldin.. ne güzel oluyor bu haberleri almak..hayırlı uğurlu olsun hyon.. çok güzel duruyor.. prensesine ve aslanına sağlıklar.. allah analı babalı büyütsün.. sende yakınlardasın en azından en yakın benim sanırım ( darıca ) umarım kısa zamanda buluşr tanışırız.. HERUNOLWEO ; olsun abi takma kafaya vardır mutlaka bir hayır.. bekleriz naapalım.. kısa zamanda bir buluşma şart oldu..
-
17 Şubat 2009, 23:51
-
18 Şubat 2009, 00:03
Murat hoş geldin,gv250 motorunla motorun ile edindiğin tecrübeleri burada paylaşırsan almak üzere olduğum bu motor haakında daha tatminkar bilgi sahibi olurum umarım. tabi bu arada izmit sokak larında bir gv görmek de güzel ayrıca hadi hayırlısı artık...
-
18 Şubat 2009, 00:03
Emekkoray yakın olmana sevindim.Görüşmek ,tanışmak hoş olacak.
Orko-ye teşekkürler.Görüşmek dileğiyle
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
18 Şubat 2009, 00:25
-
18 Şubat 2009, 00:26
HeruNolweo üzülme vakit geçer... Murat hoşgeldin.. Burada hiç motosiklet üzerine konuşmayız.. Çünkü şimdiye kadar sorun çıkaran yada problem olan hiç GV250 okumadım ben.. Genelde rakı balık seyahat plan yağmur falan konuşuruz.. Yada aksesuar.. Yahu hiç motor tamirinden bahs eden oldumu yoksa ben mi kaçırıdımm.. Ya boşverin ve hayırlı olsun iyi tercih... Bende 2 hafta sonra siyah GV650 olabilirim ona göre....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
18 Şubat 2009, 00:35
Selçuk abi patlamaya hazır bombasın sen yaa ,
Murat bey aileye hoşsgeldiniz.Aksesuar olarak çook çok başarılı makineneniz
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
18 Şubat 2009, 00:36
aranızda motorunu satan veya satmayı düşünen var mı? fiyat ve aksesuar listesi ile fotosunu yayınlarsa sevinirim
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
18 Şubat 2009, 00:38
hadi hayırlısı selçuk.. dediklerin çok doğru.. maşallah tamir muhabbeti yok inşallah öyle gider.. ya ben bi soru sorayım hemen akü kutup başlarındaki vidalar çok sıkışık nasıl açıcaz varmı kolay bir yolu?
-
18 Şubat 2009, 00:39
eski motorumun sahibi satıyor ama.... motorunu sahibindende kütahya başlığında.Fiyatı indirir biraz bence ;)
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler