Levent şu facedeki gruba girme kriterleri nedir neye göre alıyor rıdvan tanıdıklarınımı alıyor
Levent şu facedeki gruba girme kriterleri nedir neye göre alıyor rıdvan tanıdıklarınımı alıyor
arkadaşlar bendeki 2014 gv250 nin 7000 bakımı geldi. malum distribütör değişti. eski bakımlarını bay motoda yaptırmıştım şimdi İstanbul motor olmuş yetkili servis. garantiden çıkmaması için hangi servise götüreyim motorumu?
Motoru 2. el almıştım. Zincirin iki baklasından o ring bozulmuş zincir boşluk yapmış falan. Fazla uzatmadan Taiwan malı yeni zincir aldım fakat 1000 km falan sonra ses yapmaya başladı. Gaza yüklenince ısınınca ses yapıyor. Gazla yıkadım yağa yatırdım, birkaç çeşit yağ denedim faydası olmadı. Görerek kaliteli bi zincir bulsam alacam ama nereye sorsam çin malı. Bu sorun başına gelen çözüm bulan varmı.
D.i.d marka zinciri alıyorsun kardesim konu kapanıyor
Tuzla, Pendik, Kartal civarı varmı satan, sahtesi olmadığından emin olabileceğim bir yer.
çok basit orjinali direk d.i.d in türkiye distiribütöründen alıcaksın.
http://www.entelenerji.com/iletisim/
aslında sanal mağazalarıda varmış çalışsa gitmeye bile gerek kalmaz direk ordan satın alınabilinirdi.. ama arızalı sanırım sanal mağazaları.
Selamlar
Foruma bugün katıldım,ismim Recep 20 yaşındayım. Kısmetse önümüzdeki ay hyosung gv250 alarak aranıza katılma niyetindeyim. Daha önce kullanmadım ilk motorum olacak. Sanırım ilk motor için uygun bir motor. Ayrıca 0 mı almalıyım? 0 aldığımda değiştirmem veya eklemem gereken şeyler nelerdir ve ne kadar tutar acaba? Yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir? Normalde istanbulda yaşıyorum ama üniversite dolayısıyla ankaradayım sizce nereden almalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaslar motorum bazi nedenlerden dolayi acil satiliktir bilginiz olsun.
Actigim konulardan motorun detaylarina bakabilirsiniz
0543 875 12 99 ibrahim
Yarin resimli ve detayli satilik ilan konusunu acacagim.
Levent abi, samet aradi beni konustuk gorustuk bakalim fuar falan isleri varmis onlari halledince eger o zamana kadar da motor kalirsa gorusecegiz insallah
Yazıklar olsun
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Kime ve nicin ? ))
Evet kütahyadan Tekirdağa nasıl gelebilirim diye bakıyordum biraz önce. Şu anda iki motor var, birisi 2000 model yamaha virago 250 istanbulda, birisi sizin motorunuz. Dün sizin forumdaki konularınıza bakınca sizinki biraz daha ağır basıyor. Bu arada muayenesi ne zaman sizin motorun.
Yamaha olan bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tamami-orijinal-2000-model-yamaha-virago-xv-250-211873441/detay/
Haftaya Salıya kadar 1 gün boş günüm bile yok, beni bekle de nasıl diyeyim ki.O güne kdr satılmaz ise konuşur anlaşırsak ben alırım.
Motoru alınca kurtulacagını sanma
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)