Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2015, 16:34
Sam@ adlı üyeden alıntı
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, benim de aklıma geldi, ilan da özellikle belirttiği için olumsuz düşünmek istemedim
Ustaya göstermeden almam ama İzmir de S.a deyip ilk gördüğüm ustaya göstersem motoru ne kadar doğru bilgi alabilirim acaba..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Levent usta,
Değerli görüşlerini bekliyorum. Neredesin
Olm ne ustası dalga mı geciyorsun kendi motorumuza hayrımız yok
İlandaki motorun km orijinal gibi geldi bana ama egsozlari kesmiş,onlar oyle kalır en fazla icine susturucu yaparsın.aksam sorarım bakalım Ridvan ne diyecek
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Reklamlar
-
05 Mayıs 2015, 16:40
Levent E. adlı üyeden alıntı
Olm ne ustası dalga mı geciyorsun kendi motorumuza hayrımız yok
İlandaki motorun km orijinal gibi geldi bana ama egsozlari kesmiş,onlar oyle kalır en fazla icine susturucu yaparsın.aksam sorarım bakalım Ridvan ne diyecek
Orijinal egsozları yanın da verecekmiş Aksilik olmazsa Cuma günü gitmeyi planlıyorum..
Belki de yarın giderim W.aaptan yazabilirsin abi, özelden attıydım numaramı
-
05 Mayıs 2015, 19:53
Sam@ adlı üyeden alıntı
İzmir de 4 adet servis var ,Buca ya yakın 2 adet.. Duruma göre hareket ederim artık..
İzmir de velit moto veya ege bike diye geçen Velit ustanın yeri var.
On numara beş yıldız adamdır çok severim.
-
05 Mayıs 2015, 21:25
Sam@ adlı üyeden alıntı
Karbüratörlü istediğim için seçeneğim pek yok, bu motor istediğim renk. Sahibi ile görüştüm km orjinal dedi, herhangi bir sorunda yok genelde uzun yolda kullandım dedi. Akşam daha detaylı konuşacağım, arkadaş yoğunmuş.. Bucaya yakın olan Karabağlar ve Bornova servisleri, tabi haritadan anladığım kadarıyla söylüyorum.
Karabağlar servisi Bucaya 23 km uzaklıkta ama motor sahibi Bucanın neresinde onu bilmiyorum.
Bornova servisini Google maps bulamadı..
Istanbul yolu üzerinde olmasından dolayı belki Bornovadaki servis tercih edilebilir. Otobana çıkacağınızdan daha kısa sürer yol. Karabağlar da aslında bucaya yakındır. Google mapsdan ziyade servisi arayıp nasıl gidilebileceğini öğrenebilirsiniz. Ya da diğer arkadaşın bahsettiği ustaya götürebilirsiniz.
-
05 Mayıs 2015, 21:41
Bu akşam birisi motora bakacakmış, satılmazsa cuma günü gideceğim (Tabi Levent usta tamam git derse , kısmet artık.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
-
05 Mayıs 2015, 21:58
Sam@ adlı üyeden alıntı
Bu akşam birisi motora bakacakmış, satılmazsa cuma günü gideceğim (Tabi Levent usta tamam git derse
, kısmet artık.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
İlandan çekmiş. Linkini verdiğin motordu değil mi
-
05 Mayıs 2015, 22:29
Samet sen git motoru görmeye,Rıdvan'a sordum O da onayladı,zira usta olan O'dur kardesim.
Bu arada gensler kısa bir süre sonra değişik bir foto paylasacam,muhtemelen Gv icin boyle bir uygulama yapan olmamıştır.aranizdan bir cok arkadasın begenecegini dusunuyorum ciddi anlamda cok zorluyor bizi ama bitmek üzere..
-
05 Mayıs 2015, 22:58
mv400 adlı üyeden alıntı
İlandan çekmiş. Linkini verdiğin motordu değil mi
Az önce baktım, ilan da hala. Bu motoru da kaçırmayayım artık ya, bende kurtulayım, Levent dostumda kurtulsun, yakın da yeter ulan ne halin varsa gör diyecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Levent E. adlı üyeden alıntı
Samet sen git motoru görmeye,Rıdvan'a sordum O da onayladı,zira usta olan O'dur kardesim.
Bu arada gensler kısa bir süre sonra değişik bir foto paylasacam,muhtemelen Gv icin boyle bir uygulama yapan olmamıştır.aranizdan bir cok arkadasın begenecegini dusunuyorum ciddi anlamda cok zorluyor bizi ama bitmek üzere..
Gideceğim kısmetse abi, beklemedeyim. 1 arkadaşla uçağa atlayıp gidiceğiz, dönüşte sırayla kullanırız artık..
-
06 Mayıs 2015, 02:09
-
06 Mayıs 2015, 07:55
İstanbul'da bir motor var 2006 model 6000 istiyor. Ona bamış mıydınız? Telde konuşmuştuk işlerden fırsat bulamadım ama sanırım cuma gideceğim almaya.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9939767/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ----------
Güzel bir çalışma olmuş. Krom kaplı özel kapak mı? Yoksa kendi kapağı mı krom kaplandı? Bloğu nasıl yaptınız? Bir de ne kadar sürüyor tamamlanması?
-
06 Mayıs 2015, 08:25
mv400 adlı üyeden alıntı
İstanbul'da bir motor var 2006 model 6000 istiyor. Ona bamış mıydınız? Telde konuşmuştuk işlerden fırsat bulamadım ama sanırım cuma gideceğim almaya.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9939767/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ----------
Güzel bir çalışma olmuş. Krom kaplı özel kapak mı? Yoksa kendi kapağı mı krom kaplandı? Bloğu nasıl yaptınız? Bir de ne kadar sürüyor tamamlanması?
Bakmadım o motora, durumu hakkın da fikrim yok. Hayırlısı, inş. sorunsuz çıkar alırsın..
-
06 Mayıs 2015, 09:59
Oooo polisajlı silindirler. 10 numara olmuş cidden. Levent kardeşim şu 2014'lerin motor bloğunun mat görüntüsüne de böyle bir uygulama yapılabilir mi ? Ya da nikelaj kaplanabilir mi ?
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
06 Mayıs 2015, 14:13
Bu motor için nediyosunuz arkadaşlar 2010 model 13200 km de. Fiyat 8000 , Alınırmı sizce. Deposu boyanıyormuş şuan ufak bir ezik varmış onu halletmişler önemli bir detaymı sizce ?
-
06 Mayıs 2015, 14:47
İzmir deki motor işi yattı büyük ihtimal, yarın satışı için sözleşmiş birisiyle.
Bu motorda olmadı..........................................
-
06 Mayıs 2015, 17:28
Sam@ adlı üyeden alıntı
İzmir deki motor işi yattı büyük ihtimal, yarın satışı için sözleşmiş birisiyle.
Bu motorda olmadı..........................................
Hayırlısı olsun. İllaki temiz başka bir motor düşer satışa, sabırla beklemek önemli bazen.
-
06 Mayıs 2015, 17:55
Mecbur dostum, yapacak başka bir şey yok..
-
06 Mayıs 2015, 18:23
Samet sana hic acimadigimi söylemiş miydim?
Bunlar sana hak dostum tamamen senin hatan hic aglama
-
06 Mayıs 2015, 19:48
Vur dostum, sende vur
-
06 Mayıs 2015, 23:40
Arkadaşlarmerhaba aranıza yeni katıldım adım ozan 27 yaşında eskişehirde eczacıyım. Uzun süredir beklediğim motorumu dün nihayet bayiden teslim aldım. Bugün motor çalışır durumda FI lambasının yandığını farkettim. Servise gittim videoya çekti firmaya yolladı mühendislere soracaklarmış. Daha önceki tecrübelerinize dayanarak daha 15 kmde neden böyle bir sorun olabilir Teşekkür ederim.
-
06 Mayıs 2015, 23:50
Yukarıya 4 tane foto attin, ne yaptigini da diyiverde aydinlat bizi
Bu arada Ridvan in motor mu o ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler