Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Nisan 2015, 11:30
Merhaba arkadaslar ilk olarak motorum bir kis yattigi icin ve onu yatmaya hazir olarak birakmadigim icin akusu bitmis ne yapmaliyim akuyu kendi imkanlarimla sarj edebilir miyim ? Ikinci olarakta deri yelek almak istiyorum istanbuldan en uygun nerden alabilirim acaba ?
Reklamlar
-
25 Nisan 2015, 11:37
Tesekkur ederim cevap icin.
o demirler hazir yapilmis ve 80 tl fiyati o yuzden kendi imkanlarimla yapmak istedim.
Bakalim ayarlamaya calisacagim bir hafta icinde yapmam lazim cunki yola cikacagik uc gunluk kamp var.
-
25 Nisan 2015, 20:48
Arkadaşlar Merhaba
Motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa sahibinden.com http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2014-model-hyosung-gv250-sifir-ayarinda-210481666/detay/ adresinde gerekli açıklamaları ilanda yazdım herkese kolay gelsin.
-
26 Nisan 2015, 13:08
Yurt dışından zincir ve dişli set getirten varmı.
-
26 Nisan 2015, 14:14
Arkadaşlar Hyosung Ana Bayii Kızıltoprak İstanbul Motor olmuş. İlk parti GV250'leri de getirmişler. Yedek Parça, satış ve servis işlerinin tamamına bakıyorlarmış bilginiz olsun.
Link
Bu arada zincir arayan arkadaşlar, yine İstanbul motor orijinal DID zincirleri getiriyor. Bilginize.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
26 Nisan 2015, 15:45
2015 modelin kırmızısı cok hoş duruyor.
-
26 Nisan 2015, 20:25
Bizim motorlar şişme yapıyor mu? Bu hafta sonu İstanbul -> Ankara -> İstanbul yaptım. 5. vites, 8500 devir, 120km/h hızla 1 saat falan gidince alet sapıtmaya başladı. Tekleme, gaz yememe falan yaptı. 5dk durup rölantide çalıştırınca düzeldi. Giderken tipiye yakalandım, şansıma tipide denk geldi canımı sıktı.
-
26 Nisan 2015, 20:49
Kesinlikle yapmaz emin ol,hele bu mevsimde mümkün degil baska bir sebepten yapmıştır
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
26 Nisan 2015, 20:54
Levent E. adlı üyeden alıntı
Kesinlikle yapmaz emin ol,hele bu mevsimde mümkün degil baska bir sebepten yapmıştır
Benim de aklım almadı 0 derece havada şişmesi. Bu hafta içi Cengiz ustaya gideyim en iyisi.
-
26 Nisan 2015, 21:04
computeus adlı üyeden alıntı
Bizim motorlar şişme yapıyor mu? Bu hafta sonu İstanbul -> Ankara -> İstanbul yaptım. 5. vites, 8500 devir, 120km/h hızla 1 saat falan gidince alet sapıtmaya başladı. Tekleme, gaz yememe falan yaptı. 5dk durup rölantide çalıştırınca düzeldi. Giderken tipiye yakalandım, şansıma tipide denk geldi canımı sıktı.
Ayaklık sensörüne bir bakılmalı derim.
(vurmayın öldüm çok söyledim biliyorum)
-
26 Nisan 2015, 21:20
reason667 adlı üyeden alıntı
Ayaklık sensörüne bir bakılmalı derim.
(vurmayın öldüm çok söyledim biliyorum)
Onu geçen gittiğimde iptal ettik.
-
26 Nisan 2015, 21:24
computeus adlı üyeden alıntı
Onu geçen gittiğimde iptal ettik.
Aslansın.
8500 de 1 saat gittin sonra tekleme yaptı. Enjeksiyonlu/karbüratörlü?
-
26 Nisan 2015, 21:41
2008 karbüratörlü. Giderken BP'den benzin aldım (normal de OPET'den alırım). Ondan sandım ama dönüş yolunda da yapınca acaba şişme mi yaptı diye düşündüm. Giderken hava soğuktu 3 kez yaptı. Dönüşte 1 kez yaptı.
-
26 Nisan 2015, 21:47
Enjeksiyonluları satın karbüratörlü alın bak bir kaç sene sonra bulamayacaksınız ha bende var satarmıyım satarım : ) şaka bir yana 4 günden beri istanbuldayım saolsun bir arkadaş cbf 150 sini verdi abi motorunuzun kıymetini bilin nasıl motor diye biniyorlar anlamadım bunlara son olarak levent söz verdiği gibi ayak uzatma demirinin resimlerini gönderdi watsaptan saolsun ama kimseye gösterme dedi size yok
-
27 Nisan 2015, 23:07
Arkadaşlar selam
Motosikletimde bulunan fairing'i satıyorum, henüz sahibinden'e eklemedim fiyatı 200 TL'dir. Almak için özelden mesaj atmanızı rica ederim, resimleri şimdilik yükleyemedim ama çiziği kırığı yoktur, forumda siyah mavi çizgili gv250 üzerinde duran fairingtir..
-
28 Nisan 2015, 00:02
sorgut adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam
Motosikletimde bulunan fairing'i satıyorum, henüz sahibinden'e eklemedim fiyatı 200 TL'dir. Almak için özelden mesaj atmanızı rica ederim, resimleri şimdilik yükleyemedim ama çiziği kırığı yoktur, forumda siyah mavi çizgili gv250 üzerinde duran fairingtir..
ÖM attım bakarsan.
-
28 Nisan 2015, 00:37
Arkadaşlar Merhaba,
aranıza yeni katıldım 1 aylık hyosung gv250 kullanıcısıyım. Çok uzun zamandır hayalini kurduğum cihazı en sonunda aldım. Cihaz 2014 model, sıfır aldım geçen aylarda motosiklet fuarında beğenmiştim. Şu an 700 km'de
Size soracağım ilk soru lastikler; Virajlarda fazla yatamıyorum sanki kayacak gibi duruyor veya kaydığını hissediyorum normal bir hızla bile girsem kayıyor hissi uyandırıyor ço az ( ya da bana öyle geliyor ) bundan dolayı sürekli her viraj öncesi gerektiğinden fazla yavaşlayıp virajı öyle alıyorum.
Sizden bu konuda tecrübelerinizi duymak isterim, teşekkürler.
Bu arada bebeğim bu :
http://hizliresim.com/1yYZyj
-
28 Nisan 2015, 13:13
spawner adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
aranıza yeni katıldım 1 aylık hyosung gv250 kullanıcısıyım. Çok uzun zamandır hayalini kurduğum cihazı en sonunda aldım. Cihaz 2014 model, sıfır aldım geçen aylarda motosiklet fuarında beğenmiştim. Şu an 700 km'de
Size soracağım ilk soru lastikler; Virajlarda fazla yatamıyorum sanki kayacak gibi duruyor veya kaydığını hissediyorum normal bir hızla bile girsem kayıyor hissi uyandırıyor ço az ( ya da bana öyle geliyor ) bundan dolayı sürekli her viraj öncesi gerektiğinden fazla yavaşlayıp virajı öyle alıyorum.
Bu arada bebeğim bu :
üzerindeki orjinal lastikleri çok iyi değildir o yüzden yaşıyorsunuz. ıslak havada ve soğuk asfaltta çok kayar dikkatli olun.
değiştirmek isterseniz sava mc7 yi öneririm
-
28 Nisan 2015, 13:37
spawner adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Bu arada bebeğim bu :
Kuru zemin ve yol temizse lastiğini ısıtıp korkmadan yatirabilirsin.en kestirme çözümü de isi bilen birisiyle yola çıkman.istanbuldaysan birlikte idman yapabiliriz bir kac kisi daha gelir cay çorba iceriz
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
28 Nisan 2015, 15:12
istanbuldayım beraber 1 gün takılmak isterim tabi. Ben kemerburgazda oturuyorum aslında sizi buraya davet edebilirim bilirsiniz buralar ( orman yolları ) endurocların başta olmak üzere bir çok motorcunun gezi bölgesi. Hem gezeriz hem piknik yaparız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler