Herkese merhabalar arkadaslar.
Bir kac sorun var sizlerler paylasacagim. Onceki sayfalarda da benzer seyler okudum ama yine de sorayim farkli durumlar olabilir.
Benzin gostergesinde sorun var actik baktik fakat gorunurde birsey yok fakat durum su sekilde.. depo dolu oldugu halde ibre sona inmis halde gosteriyor. Depoyu söktuk samandirayi cikardik el ile manuel olarak samandirayi oynattik depo bosalir gibi indiriyoruz elle ve sonra depo dolmus gibi samadirayi kaldiriyoruz fakat ibre yukari cikmiyor. Gostergeye giden kablolarda olcum yapildi sari kabloya elektrikler akim azligi var fakat kablo zaten otuz cm kadar bir sey ve kopuk arizali da degil ustayla baya ugrastik en son sinirlendim dedim bosver usta cok ugrastik ve topladim gostergeyi yerine taktik baslarim boyle ise dedim
Diger bir sorun ise once ki sayfalarda da yazdim aku sorunu olarak dusundugum mars basmama sorunudur.
uc bes gun de bir biniyorum diye motor yatiyor diye eyvallah dedim belki o yuzden sarj bitiyordur diye fakat dun 170 km yol yaptim ve aksam park ettim sabah calistirmak istedim yine olmadi.
Neyse vurdurdum calistirdim baska yere gittim islerim bitti iki uc saat sonra ciktim calistirmak istedim yine akim zayifti mars basmadi ve vurdurdum calistir oyle devam ettim.
Yeni aku takmayi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz ? Uzerinde ki aku sanirim en az 1-2 yil arasi vardir ve once ki sahibi de pek kullanmamisti motor yatmis. Bosch yuasa veya mutlu gold aku vs bu gibi akulerden kuru aku alip takmayi dusunuyorum.
Ve son olarak vitesteyken marsa basiyorum calismiyor ama bosa alinca calisiyor. Ayak musurunden mi acaba onceki sayfa da baska bir kullanici da aynisi olmus wd40 gaz yagi vs ile halletmis bakalim bende deneyecegim umarim sorun cozulur.
Ana problem mars basmama ve motorun giy giyy veya tik tik etmesidir ve benzin gostergesinin ibresinin asagi inip ve depo dolunca yukari cikmamasidir.
Herkese tesekkur ederim.