BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Tesekkur ederim evet bazen vitesi 4 dusurdugum rampalar oluyor.
Bakalim bu sefer sakin kullanimda kac km gidecek
Üniteks ile anlaşma yapıldı bile: http://www.uniteksmotordivision.com/hyosung/
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Selam arkadaşlar, önce kendimi tanıtayım ; ben 17 yaşında bir öğrenciyim ve sınava hazırlanıyorum neyse buraları geçeyim...
Daha önceden 250cc bir regal raptorum vardı ve ilk motorumdu ilk motor için uygun bir motordu en azından düşürünce içim acımadı, çok tecrübe etmesemde acemilik attım ve satıp daha kaliteli bir motosiklet almak istedim cruiser olmasını tercih ettim çünkü boyum çok uzun değil, ortalama ve 250cc bir motosiklette olsa gücünü kontrol etmenin daha kolay olacağını (sonuçta ağırlık merkezi yere yakın ve seleside düşük) düşünüyorum. 1-2 yaşında bir motosiklet olmalıydı ama japonlarda o yaşlarda motor yoktu, geriye çok az bir seçenek kalıyor, gv250 de bence en uygun motordu görünümü 250 cclik gibi durmuyor ve heybetli duruyordu aynı zamanda enjeksiyonluydu az yakıyodu. Bütçemi ayarlayıp Antalya'da 2013 model bir gv buldum ve aldım, yakın zamanda havalar güzelken Ankaraya getirdim(daha doğrusu abim getirdi ). Havalar nedeni ile daha çok kullanamadım ama kullandığım kadarıyla cidden çok güçlü bir motosiklet (250cc bir cruisera göre) ve başlangıç motoru olmak için biraz güçlü, ama sağ duyulu bir kullanım ile idare edilebilir bir güç . Sonuç olarak motorumdan çok memnunum umarım daha sonradan başıma bir iş açmaz.
Bu gün yağmurdan sonra hava biraz açınca dayanamayıp hemen atladım ve uzun yoldan gelen tozlu motoru çıkarıp biraz yıkadım, çok detaylı yıkamadım sadece fotoğraf çekecektim bi iki köpükleyip biraz suladım.
Buyrun fotoğraflar ...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
çok fazla fotoğraf yok biraz acele oldu. Umarım havalar güzelleşince daha güzel fotoğrafları sizinle paylaşabilirim. Tekeriniz düz bassın...
Arkadaşlar bugün muayene işlerini hallettim, çantaları ve ön siperliği söktüm.
Muayene de pek bir şeye bakmadılar. Şase numarasına baktı, uzun - kısa far kontrolü yaptı ve ön - arka frenleme yaptırdı. Egzos sesi falan ölçüm kontrol falan yapılmadı.
Ayrıca egzos susturucuları da taktım fakat vidaları olmadığı için nalburdan uydurma vida taktım sıktım.
Orjinal vidalar nasıldır veya sağlam uygun vida hangisidir alıp takayım.
Susturuculu da daha güzelmiş sessiz, diğer türlü kulakları baya ağırtıyor ses falan
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Orjinalinde susturucular vida ile değil perçinle tutturulmuş olması lazım.
Kaynakciya git,iki dokundursun yeter cok kaynatmasına da gerek yok hallolur dostum
Tamam abi öyle yaparım artık.
Arkadaşlar 2.el yedek parça nereden bulurum. Bana "devir saati tası" lazım. Kuralkan yedek parça sayfasına baktım orada da mevcut 33 tl gibi bir rakam yazıyor. Çıkma parça nereden bulurum sağlam olarak veya başka model marka motorun uyumlu parçası var mı ?
"AKINCILAR..."
hiç sorma, kazayı yaptığım yerin 1km gerisinde 4x4 kullanan cipin bayan sürücüsü yüzünden belediye otobüsüne kafa kafaya giriyordum, kaza olayı ise cipi solladım arkadaşlar ilerde durmuş, önümdeki arkadaşta yavaşlayınca ona arkadan çarpmamak işin kaldırımla motor arasından girdim,ve doğal olarak hiç kimseye zarar vermeden kaldırım tarafından yola doğru sürüklenerek durdum, cipin sahibi kadın nasıl kaçtı bir görmen lazım. arkadaşlar da bana gülüyor sıradan oldu ya kaza yapmam, bizde hiçbir sorun yok sadece motor koruma demiri hafif eğildi yarın iş yerinde düzelteceğim.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
drummerbt zincir biraz bollaşmış gibi mi?
evet...... bende farkettım .Drummmerbt, zincirin oldukça gevşek görünüyor. bitmişte olabilir
evet plastik
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)