Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mart 2015, 18:36
ziyar180 adlı üyeden alıntı
Bilgi için teşekkürler. .. Birde firmayla sipariş için görüştüğümde firmadaki satıcı "SAVA lastiklerin isminin değiştiğini yeni lastiklerin adının MITAS Olduğunu bundan sonra SAVA Lastikleri MITAS Adıyla piyasaya çıkacağını" söyledi konuyla bilginiz var mı?
Su an mitas adıyla satılıyor yeni seriler duydukların doğru.
Oldukca yumuşak bir lastik,kullanan arkadaşların kıyaslamasını aktarırsam city gripten farkı yokmuş ben de o yüzden sava almıştım.yalniz 2-3 derecelerde gaza yuklenmemeni tavsiye ederim dönerken arka lastiğin kayar biraz ki sanırım kıs lastigi degilse hepsi sertlesir o derecelerde.bunun dısında tozlu ve hafif islanmaya başlayan yolda da digerleri kadar tutunabiliyor
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Reklamlar
-
25 Mart 2015, 21:49
Arkadaşlar mehabalar,
Ön siperlik bağlantı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Arkadaşlar merhabalar,
Ön siperlik bağlantı aparatlarını nereden bulabiliriz, hırdavatçılarda sağlam paslanmaz pul, vida ve araya konulan aparatlardan bulabilir miyiz acaba ?
Ben bauhaus ve tekzen de aradım baktım sordum ama yoktu.
Bağlantıyı daha sağlam ve güzel şekilde yapmak için neler yapabiliriz arkadaşlar.
-
25 Mart 2015, 22:43
Arkadaşlar merhaba. Hyosung gt250r marka motosikletimi konjektör probleminden dolayı garanti kapsamında yapılması icin Nevşehirden Konya'ya götürecegim . Konya da tavsiye edebileceğiniz Hyosung servisi var mi acaba ?
-
25 Mart 2015, 23:19
ziyar180 adlı üyeden alıntı
Bilgi için teşekkürler. .. Birde firmayla sipariş için görüştüğümde firmadaki satıcı "SAVA lastiklerin isminin değiştiğini yeni lastiklerin adının MITAS Olduğunu bundan sonra SAVA Lastikleri MITAS Adıyla piyasaya çıkacağını" söyledi konuyla bilginiz var mı?
evet sava lastikler artık mitas adıyla satılıyor. orjinal lastiklerinden çok daha iyi bir lastiktir. yağmurda performansı o kadar iyi değil, ancak yavaş gaz açıp yavaş kaparsak ve frenlemeyi yavaş yaparsak sorun yaşamayız.
-
26 Mart 2015, 11:41
Arkadaslar bu ay sonunda muayene yaptiracagim. Ne gibi seylere dikkat ediyorlar.
Ek olarak takili yan canta, arka canta ve on siperlik cam var. Bir sorun olur mu cikarayim mi yoksa kalsin mi.
-
26 Mart 2015, 11:45
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu ay sonunda muayene yaptiracagim. Ne gibi seylere dikkat ediyorlar.
Ek olarak takili yan canta, arka canta ve on siperlik cam var. Bir sorun olur mu cikarayim mi yoksa kalsin mi.
Arka çantayı sökmeniz yeterli. Malum, ruhsat işletme gibi durumlar var artık. Yan çantalar ve siperlik aksesuar olduğundan, şaside değişiklik yapılmadığından yan çanta ve siperlik, muayenede sorun teşkil etmez. Ancak kendimi garantiye alayım diyorsanız sökün. Egzostunuzu değiştirdiyseniz, mutlaka stock olanını takınız. Ses konusunda 98 dB'i geçen sesler alırlarsa muayeneden geçemiyor motosikletiniz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
26 Mart 2015, 12:11
Evet egzos susturuculari da takarim. o zaman cantalari sokerim yapacak bise yok on siperlik sorun olur mu ki acana
-
26 Mart 2015, 12:29
Siperlikle 2 defa eski motosikletlerle muayeneye girmişliğim var, soran bile olmadı. Siz kendinizi güvene almak istiyorsanız, aklınızda şüphe kalmaması açısından sonradan eklediğiniz herşeyi sökebilirsiniz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
26 Mart 2015, 12:38
Tamam tesekkur ederim.
Cumartesine randevu aldim ogleden sonra halledecegim. bir gun once yaptirayim dedim yine 19 lira gibi ceza cikiyor sistemde ne garip
-
26 Mart 2015, 13:50
Arkadaşlar mehabalar,
Ön siperlik bağlantı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Arkadaşlar merhabalar,
Ön siperlik bağlantı aparatlarını nereden bulabiliriz, hırdavatçılarda sağlam paslanmaz pul, vida ve araya konulan aparatlardan bulabilir miyiz acaba ?
Bağlantıyı daha sağlam ve güzel şekilde yapmak için neler yapabiliriz arkadaşlar.
http://hizliresimyukle.com/images/2015/03/25/adsiz.jpg
bu parçadan diyorsun yani,
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
26 Mart 2015, 13:59
kdiner adlı üyeden alıntı
Aynen Kemal abi ama sıkıntı şu o plastik parçalar var ya işte onlar dandik değişmek lazım e oraya uyacak parça türü birşey de bulamadım.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
26 Mart 2015, 14:15
Aynen Kemal abi
ama sıkıntı şu o plastik parçalar var ya işte onlar dandik değişmek lazım e oraya uyacak parça türü birşey de bulamadım.
daha önce görseydim, 21-22 martta çanakkale şehitliğine geldik 5 arkadaş o zaman da teslim edebilirdim, motor tamir yerlerinde varsa vardır yoksa biraz zor. plastidip veya sert plastik parçayı ısı tabancası ise o şekle getirerek yapabilirsin.
Orkidor61
-
26 Mart 2015, 14:47
Anladim abi eyvallah sagolasin.
Bu taraflardan gelip gecmissin hemde sehitlik falan neyse alacagim olsun habersiz biraktin beni
-
26 Mart 2015, 16:53
Anladim abi eyvallah sagolasin.
Bu taraflardan gelip gecmissin hemde sehitlik falan neyse alacagim olsun habersiz biraktin beni
ben arkadaşlara uydum, onlar nereye ben oraya, tabi daha önce gittiğim için az çok katkım oldu, şehitlik içindeki yolları yapmışlar, geçen sene toprak veya bozuk asfalttı nasıl pulsarla bir sağ bir sol yapıyoruz varya lokum, trakya ve çanakkale etkinliği var onlara da gelmeyi düşünüyoruz.
Orkidor61
-
27 Mart 2015, 15:44
Arkadaşlar mehabalar,
Ön siperlik bağlantı
Arkadaşlar merhabalar,
http://hizliresimyukle.com/images/2015/03/25/adsiz.jpg
tornacıda yaptırabılırsın... istanbuldaysan bende yaparım
-
27 Mart 2015, 17:25
Bende gv 250 kullanıcısıyım foto koyup sizlere göstermek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Birkaç sorum olacak sizlere 3500 bakımı geldi ama kitapçığında 4000 km olur diyor bakım servis 3500 yapılır diyor servise kalırsa sadece yağını ve filitreleri değiştiriyor 200 tl yakın para istiyor ben youtb tan yağın nasıl değiştiğini izledim ve öğrendim kendim değiştirsem nasıl olur olur birde motorum kitapçığında zincir temizliği zincir bakımı ve değişme zamanı ile ilğili bişey bulamadım 3500 km sizce zincirle ilgili ne yapa bilirim ilginize teşekkürler
-
27 Mart 2015, 18:47
blackarca adlı üyeden alıntı
tornacıda yaptırabılırsın... istanbuldaysan bende yaparım
Çok teşekkür ederim, İstanbul'a fazla uzak sayılmam bir kaç ay da bir de gelirim o taraflara
Bakalım gözüm yine sağda solda bulabilirsem siperlik aparatlarını kelepçe, somun, pul, vida ve o plastik parça vs hepsini güzel birşeyler uydurabilirsem tam ve sağlam yaptım mı yeter sürekli ıvır zıvır olarak uğramak istemiyorum.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
27 Mart 2015, 19:06
aytac06 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture12409.jpgBende gv 250 kullanıcısıyım foto koyup sizlere göstermek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Birkaç sorum olacak sizlere 3500 bakımı geldi ama kitapçığında 4000 km olur diyor bakım servis 3500 yapılır diyor servise kalırsa sadece yağını ve filitreleri değiştiriyor 200 tl yakın para istiyor ben youtb tan yağın nasıl değiştiğini izledim ve öğrendim kendim değiştirsem nasıl olur olur birde motorum kitapçığında zincir temizliği zincir bakımı ve değişme zamanı ile ilğili bişey bulamadım 3500 km sizce zincirle ilgili ne yapa bilirim ilginize teşekkürler
garanti kapsamında yapmak istiyorsanız mecburen servise gideceksiniz ve servisin dediklerine uyacaksınız, yok ben değiştiririm diyorsanız ne kadar yağ koyuluyorsa ona göre yağını ve filtreyi değiştirirsiniz, zincir temizliğini çok fazla kötü tozlu yollarda motor kullanıyorsanız, 300-500km de bir mazotla fırça yardımı ile temizleyin, ister eski kullandığınız motor yağı ile veya zincir yağlama sipreyi ilede yağlama yapabilirsiniz. 3500km zincir değişikliği yapılmaz tabi eğer onirngli zincir takmak istemiyorsanız.
Orkidor61
-
27 Mart 2015, 19:49
"AKINCILAR..."
-
27 Mart 2015, 21:26
karbürötörlü modelini kullandım. her bakımdan mükemmeldi ancak çok yakıyordu. o yüzden sattım. yeni modeller az yakıyormuş.distribütörü globalden kanuniye geçtikten sonra kasten kanuninin bu mükemmel motoru ,kendi motorlarının satışına engel olmasın diye,yedek kulübesinde oturttuğuna inanıyorum. umarım koreliler uyanır yeniden globale geçer. o zaman motor gerçek değerine kavuşur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler