Tesekkur ederim artik bir daha ki sefere oyle yapacagim
Tesekkur ederim artik bir daha ki sefere oyle yapacagim
Tabii ki, siz bana müsait olduğunuz zamanlar için özel mesaj atın, buluşur konuşur biraz da süreriz.
Ben şahsen Highway Hawk'ın şu linkteki modellerinden aldım çok rahatlık oluyor. Hatta artçı için de aldım. Düz olanlarından denedim; sizi bilmem ama benim ayakkabımın burnu vites kolunun altına girmiyordu. Ayrıca bunlar çok geniş olmadığından düşüş esnasında az hasar görürler. Üstelik burun kısmı da aşağıya doğru eğik olduğundan vites yükseltirken sıkıntı olmuyor, ayağınızın burun kısmı kolun altına rahatça sığıyor. Bu arada koruma demirini taktırırsanız peg'ler çok hasar görmez.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Ben aldığımda 110 $'dı çifti. Fiyatına bakmadım. 500 çokmuş cidden.
Ctesi ve pazar günleri çalışmadığımdan ve tabii hava koşulları müsaitse (henüz acemi olduğumdan ve orijinal lastikler hakkında ıslak zeminde baya kötü olduğuna dair kullanıcılarda fikir birliği olduğundan pek çıkmamaya çalışıyorum) motorla gezebiliyorum. Sizin programınız uygunluğu nedir bilmiyorum ama mesaj atacağım.
Nines, yorumun bir önceki sayfada kaldığından alıntı yapamadım ancak motoru sipariş ederken koruma demiri vermiştim. yani koruma demirli olarak teslim aldım. Allahtan yaptırmışım yoksa şimdiye kadarki düşüşlerimde belki de motor bloğu zarar görmüştü bile.
Highway Hawk'ın fiyatları gerçekten uçuıkmuş. 500 TL peg'e vermek yerine 250 TL daha koyarak kasko yaptırabilirim. Ancak Vites konusunda sıkıntı çıkarabilme ihtimali olduğunu bilmiyordum. Acaba HAZZILHAR'ın yaptırdığı gibi eğimli taktırma imkanı varmıdır? Hatta üst kısmı 30 ya da 45 derece yukarıda olacak şekilde olabilirse mükemmel olur. Sipariş verirsem şayet deneyimlerimi paylaşırım.
yeni katılanlara hayırlı olsun dıyeyım once ... Highway hawkın urunlerı gercekten çok pahalı,hele kendiniz yapacak kadar da işten anlıyorsanız durum daha beter.. bu arada bende kavacıktayım güzel bir havada toplanalım tanısalım
Selamlar arkadaslar,bu sezona daha buyuk hacimli motorla girelim istiyorum, o yuzden bir ilan verdim ilgilenenlerin haberi olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2013-model-garantisi-devam-ediyor%2Ctemiz-162754950/detay
2014 model sıfır km peşin 11.000, 9 taksitle 11.600 e bir motor buldum , 400 civarı alım masrafları 12.000 e geliyo temiz. Alıp almama konusunda çok tereddüt içindeyim fiyat iyi gibi. Tek sıkıntım kanuni distrübitorlüğü bıraktı , şimdi bu makinayı alırsak garanti yedekparça falan ne olacak ? motoran alırsa o mu verecek servisini yoksa kanuni devam mı edecek ? 10 yıl yedek parça sağlamak zorunda olduğunu biliyorum ama burası Türkiye. Bilemedim Ne dersiniz ?
Zaten Kuralkan elinde yedek parça bulundurmuyor. Sipariş üzerine getiriyor veya siz hyosung source'tan sipariş ediyorsunuz. Bunun dışında şu anda Hyosung teknik servisi olan her yer motosikletle ilgileniyor, distribütör değişse bile bayiler ve servisler hizmete devam edecek. Sonuçta bu marka ülkeye düzenli olarak gelecek. Hiçbir sorun olmaz. Bu arada Hyosung Kanuni'nin değil Kuralkan'ın elinde. Motoran'a değil Üniteks'e geçecek. Kuralkan Kanuni'nin, Üniteks de Motoran'ın ana distribütörü. Marka ve distroları ayrı.
Bizim GV250'ler için Avcılardaki servis burası mıdır? http://img820.imageshack.us/img820/2246/servisharitas1.jpg
Randevu almak gerekiyor mu bilginiz var mı?
Valla hyosung Türkiye sitesindeki bilgiler şunlar:
Yetkili: CENGİZ ÇOLAK
Adres: DENİZKÖŞKLER MH.DENİZ SOK.NO:1/A AVCILAR ISTANBUL
Tel: 02126947435
Fax: 02126947435
Dilerseniz telefon edip tam tarif isteyin.
hyo türkiyede altın yumurtlayan tavuk.. hem ucuz hem kaliteli ürün üretiyor .. türkiyede çok güzel pazar yakaladı ikinci elleri peynir ekmek gibi satılıyor.. motorsiklet alanında bu dediklerim çok zor olan bir şey ama hyo bunu başardı. emin olunki şu anda hyo ile pek çok marka distiribütör olmak için masaya oturmuştur yada oturmaya çalışıyordur.. kuralkanın yanında motoran firmasınında lafları geçiyor hyo için..
Uniteks Hyosung un distribütörü olduğunu açıklamış.
http://www.uniteksmotordivision.com/hyosung/
Uzun zamandır burada yazdıklarınızı okuyorum. Burayı takip edenlere gerçekten çok faydanız dokunmuştur. GV 250'yi de 3 4 senedir takip ediyorum.
İnşallah bu yaz bende GV250 mi alıp aranıza katılacağım.
Demek doğruymuş yukarda yazmışdım motoran da görüşüyormuş diye uniteks motoran,sym nin türkiye distürübütörü .. hysoung için hayırlı olsun.. umarım fiyatları makul fiyatlardan satarlar.. fiyatları uçururlarsa hyoya talebi çok düşürürler insanlar japon alternatiflere yönelir ..
Yeni fiyatlar ne zaman aciklanir acaba, bilgisi veya tahmini olan var mi? Bir iki ay icerisinde 2.el olarak alacagim ben de. Yeni fiyatlar yuksek mi olur ikinci el fiyatlarini daha da mi artirir yoksa tam tersi mi olur kestiremiyorum su an
Ben bir kaç hafta önce telefon edip sormuştum. Fiyatlar belli değil, bir kaç ay içerisinde yeni modeller gelecek, fiyatlar belli olacak demişlerdi.
Uniteks'in getirdiği markalar arasında İndian ve Victory de mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum.
Şu şekilde link vereyim Uniteks'in getirdiği bütün markalar.;
http://www.uniteksmotordivision.com/
hysoung bu kadar şansız bahtsız lığına rağmen türkiyede çok iyi sattı.. demek ki birde stabil uzun ömürlü bir distiribütörü olsaydı bunca yıl.. herhalde şu anki konumundan bile 10 misli yukarda olurdu.. şu anki konumu bile çok iyi birde öyle olsa düşünemiyorum.. çok distiribütor değiştirdi.. motoran fiyat politikasını merak ediyorum .. sym gibi 250 liklerini pahalıya verirlerse insanlar sym çok güzel abi ama ona o para verilmez ona o parayı verene kadar şu var bu var sınıfındaki markalardan biri olur hyo da..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)