Evet arkadaslar bende artik yeni ve mukemmel temizlikte aldigim hyosugumla aranizdayim.
Yorumun icin tesekkur ederim ama o ilandaki motoru aldim artik
ve gercekten cok temiz motordu km falan orjinal motor zaten kapali garajda tamamen orjinal kalmis
Zaten servise goturunce herkes gozleri acik bakti motora ve depoda saginda solunda cizik yok dusunun gerisini
Buradan da istanbul avcilardaki hyosung servisi Cengiz Çolak'a yaptigi hersey icin cok ama cok tesekkur ederim.
Benden yardimlarini esirgemeyen kendi isini birakip bana kosan ve aksama kadar istanbulda bana yardimci olan degerli Levent abime cok ama cok tesekkur ederim. Gercekten motorcu dostlugu boyle birseymis iyi ki variz iyi ki varsiniz dostlar.
Dun sabah sekizde yola ciktim ve oglen istanbuldaydim.. Ogleden taaa aksam dokuza kadar noter devir sonra servis derken aksam dokuz gibi yola ciktim ve gece on iki de evdeydim.
Serviste birlikte calistik ustayla ve ikimiz birlikte halletik motoru ve ben zevkle yaptim hemde ogrenmis oldum motorun sagini solunu..
Serviste yapilanlar, bujiler. lastikler. Yag ve filtresi..benzij filtresi..balatalar vs ufak tefek bakim derken son kurusuna kadar helal olsun Cengiz ustaya.
Yakin zamanda isil isil fotograflarla bulusmak dilegiyle saglicakla kalin arkadaslar.