beyler ben kaçtım yarın bi dünya ders var.. :( gıııııyyyy gıııyyyyy gıııyyyyy.. herkese iyi geceler.. bişeyler atıştırıp yatayım ben ehehehe
beyler ben kaçtım yarın bi dünya ders var.. :( gıııııyyyy gıııyyyyy gıııyyyyy.. herkese iyi geceler.. bişeyler atıştırıp yatayım ben ehehehe
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Bana da müsade... Herkese iyi geceler...
Yarın yine ev bakmalarda yollardayım...
..::.. GO ..::..
ahriman hoş geldin.sayımız çoğalıyor takip edemiyorum artık ...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
selam millet ne var ne yok?
yaw bu sıralar çok kötü durumdayım.adsl problemim devam ediyor.telekom da yardım etmemek için direniyor.sağolsunlar.hoş eve gidemiyorum bu sıralar o da ayrı bir konu neyse perşembeden beri mesaideydim.bugün geldim eve,yarın yine gideceğim çarşambaya kadar yine mesai sonra biraz rahatlayacağım.kafeden yazıyorum yine.fazla kalamayacağım ama.misafirim var evde ve netten bir şiir almak için geldim ve yinede 15 dk lığına gelip gireyim neler olmuş bakayım dedim.
ahriman hoşgeldin arkadaşım.
koray abi resim bomba olmuş.istersen resim tamamen bitince montlara diktirelim o resimden
tarkan hayırlı haberlerini bekliyoruz.
orhan,emrah,selçuk abi sizleri de özledim
ya sizlerle şöyle sohbet etmeyi nasıl özledim anlatamam.neyse biraz işler hafiflesin yine aranızdayım.bensiz plan falan yapmayın sakın ha
görüşmek üzere ekipteki tüm arkadaşları hasretle selamlıyorum.kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.görüşmek üzere
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
ya hadi abicim.. ilker gel artık valla ne çözülmez problemmiş bu yaa özledik çok emrah ve ömerle konuştum bu gün kütahyadalarmış.. selamları var herkeslere
herkese iyi pazarlar ve bol selamlar
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
Selamlar dostlar.
İlker hakikaten ne problemmiş bu senin adsl yahu.. Özledik vallahi
Koraycım selam söyleyen tüm dostlara bendende selamlar...
Bu arada Emrah ne alakadır hiç anlamadım ama dün seni rüyamda gördüm yeni motorunla Nişantaşında ışıklarda beklerken bende bir pick-up kamyonetin arkasında sana sesleniyordum. Gerçekten ne alakasız bir rüya ama gördüm işte
arkadaslar selamlar,
motorumu satıp 250 cc yapmak ıstıyrum
bende hysong gv 250 almak ıstıyorum...
ahirman hayırlısıyla bir yol yapalım tanışalım havalar düzelsinde, rüyalarda değil gerçek gezilerde görürüm inşallah seni
Arkadaşlar herkese tekrar selamlar.. İşlerimin yoğunluğundan nete giremiyorum.. Bu arada yeni GV ci olan arkadaşlarımada hayırlı olsun... Çok iyi seçim.. Diğer 250cc Cruiserlardan daha güçlü bir makina bu!.. Tebrik ederim...
Bu arada İlker kardeşim selam, aynı zamanda Emrah motorun bakımdan çıkmış kız gibi olmuş. Ehh, artık seyahatlerede hazırdır.. Orhan, Koray bu yağmurlar nedir? Tam iki haftadır motorumla 1 km yol alamadım yahu.. Şaka şaka arkadaşlarım yağmur yağsın Eğirdir Gölü 17 metre çekilmiş durumda.. Koca göl önümüzdeki 2 aylık yağışlara bakıyor... Göldeki tatlı su levreklerinde tenya çıkmaya başlamış... O sebeble ben gezimi 1 hafta değil 3 ay ertelemeye razıyım yeter ki yağsın yağmur göllerimize....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Emrah valla yeni motorunla ışıklarda bekliyordun ama kafanda kask yoktu bak şimdi aklıma geldi yoksa nerden tanıyacaktım
Selçuk hakikaten hiç durmadı yağmurlar burda da. Şaka bir yana yağsın abi yağsın işin geyiğini yapıyoruz yağmurlar konusunda. Burda da yazın kuraklık yaşamayalım dolsun barajlarımız. Gerçi doğal su kaynakları ve barajlar için kar yağması ve tutması daha iyi olur ama olsun yağmura da razıyız
bencede.. arada bir kızıyorum çıkamıyoruz diye motorla ama boşver yağsında dolsun heryer.. susuzluk çok kötü..
hoşbulduk arkadaşlar.. sonunda motoru bulduk 2006 model 19.000 km de koruma demiri, ön cam, sisy bar, sis farları, çantaları var ayrıca bakımları düzenli istanbul motorda yapılmış zinciri ve lastikleri yeni değişmiş. bakalım salı günü istanbul motorda bir kontrolden sonra (frenlerden bir ses geldi deneme sırasında onu da varsa sorun yaptırttıktan sonra) motorumuza kavuşacağız en kısa zamanda resimleri sizlerle paylaşacağım
Ride hard or stay at home
çok sevindim.. baya donanımlı.. bu çok güzel çünkü bak bi koruma demiri yaptırıcaz yok kaç aydır.. insan zaman bulamıyor..inşallah hiç üzmez seni.. sen şimdi heyecandan bikaç gün uyuyamazsın.. e olsun o kadar.. aldıktan sonrada havaların düzelmesini bekleriz hep beraber..
çok sevindim.. baya donanımlı.. bu çok güzel çünkü bak bi koruma demiri yaptırıcaz yok kaç aydır.. insan zaman bulamıyor..inşallah hiç üzmez seni.. sen şimdi heyecandan bikaç gün uyuyamazsın.. e olsun o kadar.. aldıktan sonrada havaların düzelmesini bekleriz hep beraber.. niye bu mesaj bu kadar çok çıktı sayfaya.. pardon .... istemeyerek oldu... :(
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)