25i 28i aksama gozune sokucam merak etme
Simdilik enjeksiyonlu ve karburatorlu arasindaki farki ogrenip gelsin diyorum
http://www.hyosung.com.tr/cruiser/3/gv250[/QUOTE
arkadaşlar kusura bakmayın bir sorum var 100.000 lira param var araba almak istiyorum şahininde camı,direksiyonu,tekerleği falan var mercedesinde o zaman neden mercedes alayım benim kafam hiç çalışmıyorda yardımcı olacak varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
dostum sana 4 tane tavsiyem var hangisini istersen onu yap çünkü motor üzerinde yapılan hangi işlem olursa olsun bence zevke göre değişir
1.benim tercihim ki bende öyle yaptım dragstar camı aldım 2.el, bağlantıları uymadı bir demircide yaptırıp taktım orjinal givi önündeki krom aparatlarıyla beraber sıfırı 650 lira ben 2.el olarak 200e mal ettim
2.motorun siyahsa kelebek cam diye tabir edilen bir cam var 30-40 lira falan o camdan alıp arka tarafından siyaha boyadım arkadaşın motoruna taktım bildiğin batwing gibi oldu küçük harley oldu çok yakıştı.179561403 ilan numarası sahibindende
3.Sahibinden comda gv 250 ler için üretilmiş hem siyah hem şeffaf bir cam var 120 lira ben beğenmedim senin tercihini bilemem ilan numarası 124250768 bir bak istersen
4.çok ünlü bir büyük motorcumuzunda dediği gibi (( kağıt üzerinde pek fark görünmüyormuş, sağol ama bakınca belki de ön cam ve yan çanta rks de albeniyi artırıyor )) diyerekten gv 250ni satıp RKS al ilerde ön dişliyi büyütüp arkayı küçültürsün bizi yolda görürsen bize yetişmeye çalışırsın
Yinede bu konu hakkında kafanda bi şeyler varsa sor yine bişeyler buluruz.