draggy çok saol bilgiler için..
Bu arada noter satışını yaparken birşey lazım olacakmı???
temiz kağıdı filan????
enjoy your ride and enjoy forever
tarkan hayırlı olsun şimdiden.. en son işlemleri tecrübe etmiş biri olarak söylenenler doğrudur diyorum bu topic gerçekten uğurlu galiba 2 ay içinde ne güzel gv lendik.. nice gollere...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Beni de sayabilirsin Koraycım gollere Gerçi ben alalı epey oldu ama, buradaki çoğu arkadaş gibi bende bu topici baştan sona okuyup evet bu motoru almalıyım demiştim ve motoruma kavuşmuştum. Dediğin gibi uğurlu bu topic
..::.. GO ..::..
saolun arkadaşlar hayırlısıyla bir eve getireyim resimleri de ekleyeceğim
Şimdiden çok heyecanlıyım arkadaşlar...
Orhan Motor Toyota plazanın karşısındaki binada duruyor. Kesin biliyosundur orayı. ben 7 sene yaşadım kozyatağında :D
Draggy haklısın ordan baktım borcu harcı gözükmüyor.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hemen imdadıma yetiştriniz vallahi
koraycım bencede uğurlu bu topic .saol
bu arada birşey daha takıldı aklıma. Peki ben bunu işlemlerini kendim yapmaya çalışsam nasıl olur. Evrakları alıp teslim etsem.
Bir arkadaşım dediki : motor ilk nerede tescil edildiyse orada ruhsat işlemi yapılıyor.
Yani ben avcılardan bir muameleciye versem bile o niye motorun ilk tescillendiği yere gitmek zorundaymış( örneğin bostancı ise oraya gitmesi gibi)
Ya da ben evrakları tamamlayıp avcılarda yaptırabilirmiyim... ???
bilenler bilmeyenleri aydınlatsın
nightshift biliyorum orayı. Toyota Nataş'ın orayı kastediyorsun sanırım. Aslında orası Yenisahra diye geçiyor galiba
Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden motorun. Alıp eve getir resimlerini bekliyoruz dört gözle.
Bu arada dediğin doğru, motorun ilk tescili nereden ise orada işlemi yapılıyor. Ancak şehir değiştirmelerde istediğin şubeden yaptırıyorsun ama biraz pahalı oluyor tabiki (tecrübeyle sabittir )
İşlemleri istersen sende yapabilirsin tabiki, çalışmıyorsan yada boş vaktin varsa sende halledebilirsin. Muameleciye vereceğin 60-70 TL'de sana kalır. Ama ben uğraşamam sıkıntıya gelemem diyorsan ver muameleciye kafan rahat etsin. Yalnız unutma muamelecide işlemler sonunda vekaletnameni geri al mutlaka
orko evet haklısın yeni sahra ya yanlış söledim evet...
saol allah eve getirmeyi nasip etsinde
biliyorsun gelin ata binmiş ya nasip demiş.
tescil olayı demek doğru eh artık uğraşacaz biraz gülü seven dikenine katlanır.
ilk gün denerim orda olmadı veririm bi muameleciye iş biter.
Ben şimdi kaçtım
İstanbul da oturuyorum ama çorluda çalışıyorum o yüzden şimdi 1,30 saatlik bi yolum kendinize iyi bakın en yakın zamanda görüşmek üzere
Eyvallah nighshift. İnşallah havalar düzeldiğinde hep birlikte buluşur turlarız biraz.
typhoon merhaba.. şuan orhan ile birlikte araştırma yapıyoruz.. 2 yer var ilk fırsatta konuşucaz oralarla.. seninde, ilkerinde beklediğini biliyorum.. sonuç alır almaz haber vericez herkeslere..
Typhoon26, Korayında dediği gibi burası ve Maltepede bir yer var ikisiyle de görüşücez ilk fırsatta. Haftasonu maalesef fırsat olmadı. Zaten bilgi alınca buradan haber veririz
gadaşım, hafta içimi bakıcaz koruma demirine? gerçi aküde çıktı ama gidip bi konuşmak lazım..
Kardeşim, ben haftaiçi maltepedeki yere uğrayabilirim ama kadıköy natulius'un ordaki yere gidebilir miyim haftaiçi bilemiyorum. Haftasonu yine bizim evlilik hazırlık telaşı içinde koşturmakla geçer diye tahmin ediyorum. Arada fırsat bulur bulmaz bakıcam o şahin egzosta.
Arkadaşlar merhaba, gördüğüm kadar herkesin keyfi yerinde
İşlerimdeki gereksiz yoğunluktan dolayı düzenli aranıza katılamıyorum.
Sağlıcakla..
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
hocam arada bir merhaba deyin ve biz buralarda olduğunuzu bilip huzurlu olalım yeter kolay gelsin...
Arkadaşlar merhaba... Benim bir süredir işlerim dolayısı ile girememiştim.. Bu arada V-Strom pazarlığında inatlaşma sonucu pazarlık sadece evet sadece 250 YTL için bozuldu... Ama hiç üzülmedim.. Umarım bu yazımı satıcı arkadaşımda okur çünkü ayıp olur düşüncesi ile bu lafı söyleyememiştim.. "Çünkü arkadaşlar şu an piyasada bulunamayan MOTOSİKLET değil; PARA!" oyüzden sadece 250 liradan ötürü pazarlık bozan satıcı arkadaşım bir ay satamadığı takdirde zaten 200 lirasını faizden kaybedecek. Anlamak mümkün değil...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Doğru söze ne denir? Yaklaşık olarak 3 aydır kesintisiz olarak 2. el motosiklet piyasasını takip ediyorum bir kaç model hariç (Aslında bunlardan biri de V-Strom) neredeyse %50 fiyatlar düştü. Hatta şok fiyata ilan bile verseniz günlerce kimse aramıyor.
Hayırlısı olsun diyelim demek ki kısmet değilmiş. Bence sezon geliyor diye acele etmeyin 2. el fiyatları artacak gibi görünmüyor. Umarım gönlünüze göre bir motor bulursunuz...
:mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)