sevgili arkadaşlar, daha evvel 250lik jinlun kullanmistim bir süre, şimdi tekrar motosiklet almak niyetindeyim, başlığınızın 1045 sayfasini da okuyamadim ama atlayarak falan 100 sayfa kadarini okuyabilmişimdir, çok faydalı bilgiler var gercekten de. gv250 benim ihtiyacimi tam karsilayacak ve bana keyif de verecek bir motosiklet gibi duruyor yorumlara ve ozelliklere baktığımda. şimdi 5-6 bin tl civarına temiz bir karbüratörlü model ariyorum, cevrenizden satan kimse varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. motoru, şanzımanı, gidonu, fren sistemleri vs, daha öncelikli. ufak tefek kozmetik problemleri olabilir çok önemli degil ben hallederim. sürüşüyle beni soğutmasin yeter yani
. çok sürat sevmem, zaten cruiser ile çok sürat çelişir benim kafamda, ama 90 km/s de yapabilmek isterim, jinlun ile o kadar titreşimli oluyordu ki bu hızda dikiz aynasindan herşeyi bulanik görüyordum tamamen. bir saatlik sürüşten sonra ellerim ve ayaklarımdaki karıncalanma iki saat kadar geçmiyordu
) bu motorda çok yüksek hızlara çıkmadığım sürece, ki sevmem dedigim gibi, çok titreşim yaşamayacagimi tahmin ediyorum. doğru mudur?