bu baslik slayer olmadan gercekten oksuz kalir. ben motoru almadan once de aldiktan sonra da her sorumda slayerr yardimci olmustu. umarim bu banlanma kalkar bi an once.
arkadaslar sali gunu ayriliyorum dumrul'dan..
yedek anahtari vermem bak kaciririm motoru
Slayerin paylaştığı karikatür konu ya ve konuyu açan 'çapkin' arkadasın çizdiği tiplemeye o kadar oturmuş ki,çizer görse gözleri dolardı..
Admin arkadasın tavrını anlamış değilim,abazan ergenlerin ortaokul sıralarında çevirdiği geyikleri buraya taşıyan,su hayatta 33 sene yasamis ama motosiklete bile bakış acısı cinsel açlık olan arkadasa hic bir filtre uygulamamisken,cuk diye oturan karikatürü neden silersin?
Arkadas rencide oldu da şikayeti üzerine mı banladın?eger öyleyse cinsel obje olarak yakıştırmalar yapılan kadınlar ve kadın sürücüler rencide olmamış mıdır?sikayet mı bekliyordun?eger sikayet gelmediyse bunun sebebinin seviye düşüklüğüne alışılmış olması mıdır,gerek duyulmamış belki de?
Cok soru sormak istemezdim ancak insan su sorulardan sadece birini bile soramaz mı kendisine?
İyi insan olmak kolaydır,adil insan olmak zordur admin bey,durduğun nokta yanlis diyorum.
Şu adresten satın alabilirsiniz kontak setini eskiden fiyatını yazarlardı ama şimdi yazmamışlar.. bilemiycem.. işçilik için en az 50 lira alırlar bence..
Rıdvan (SLAYERRR) KARDEŞİMİN YANINDAYIM.Bu yanlışlığın düzeltilmesini talep ediyorum.
Merhaba
Forum içerisinde küfür içerikli mesaj, karikatür vb. içerik paylaşılması yasaktır. Bu tarz mesajlar siteden kaldırılır.
Sansürlü de olsa esprili karikatür de olsa küfür yasaktır. Devamlı bu tarz mesaj gönderen üyeler uyarılır, devamında ise ceza alır.
Slayerrr adlı kullanıcı paylaştığı karikatür yüzünden ceza almış değil. İlgili karikatürün olduğu mesaj moderatörler tarafında silinmiş
herhangi bir ceza verilmemiştir.
Mesajının silinmesi üzerine Slayerrr adlı kullanıcı konuya aşağıdaki mesajı yazmış ve bu mesajı yüzünden ceza almıştır, verilen ceza, ceza puanı sisteminde yer alan 10 puanlık cezadır. Bu ceza puanı yüzünden üyeliği otomatik 3 gün süre ile kapatılmıştır.
Ceza almasına neden olan mesaj:
Üyeliğinin kapatılması üzerine farklı üyelikler alıp siteye giriş yapıp site yöneticilerine hakaret amaçlı birçok konu başlığı altına mesajlar yazmış, bunun üzerine açmış olduğu tüm üyeliklerd e kapatılmıştır ve 3 gün ceza almış olduğu Slayerrr adlı kullanıcını cezası süresiz yasaklama olarak değiştirilmiştir.Slayerrr adlı üyeden alıntı
Forum kuralları tüm üyeler için geçerlidir, belirtilen kurallar tüm üyelere aynı şekilde uygulanmaktadır.
Saygılar
İlgini forum kuralları
1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır.
1.1.5. Siteye farklı kullanıcı adları altında birden fazla üye olunamaz. Tespiti halinde mesajlar silinir, üyelikler üye isimleri sistemden süresiz uzaklaştırılır.
bilgisiyle bizlere yardımcı olan Slayerrr arkadaşımızın burada bilgisini ve tecrübelerini paylaşmadıktan sonra burada bir şeyler öğrenebileceğimiz konusunda şüphelerim var. onun için facebook taki gruptan Slayerrr ile bilgi paylaşımına devam edeceğim.
Gazetelerde yayınlanan bir karikatürün sizin tarafınızdan silinmesi gerçekten enteresan sonuçta burada olan insanların belli bir espiri anlayışı var. siz daha erken başladınız sansüre sanırım. kolay gelsin. iyi forumlar.
Arkadaşlar Merhaba;
Benim de dahil olmak üzere içimizden bazılarının yayınladığı karikatür içerikli mesajlar bugün silindi. Üstüne bir de "ahlak polisi" tarafından uyarıldık.
Arkadaşlar ben gündelik hayatımda da, yazdıklarımda da küfür etmemeye çalışırım. Hatta askerde bana küfür ettirmek için uğraşırdı arkadaşlar, o derece...
Bugün bir çok arkadaş Slayerrr ın yayınladığı karikatürü tekrar yayınladı. Bu mesajlar sanki hiç yayınlanmamış gibi kaldırıldı. Demek istediğim şu, o karikatürlerin yayınlandığı saatlerde foruma girmeyenler bu türden bir protesto yaptığımızdan da bi haber oldular.
Bu meseleye bunca yer vermemin bir nedeni de aslında başımıza gelecek güncel bir durumu göstermesidir. İnternete getirilen yasaklar bazı olayları hiç yaşanmamış hale getirecektir. Birilerinin algıları, sizin erişilebilirliğinizi ya da erişiminizi belirleyecektir.
Bakın bu olayda, site yöneticilerinin argo anlayışları, ne olduğu tam da belli olmayan müstehcenlik algıları sizin sanal varlığınızın ortadan kalkmasının belirleyicisi olmuştur.
Ben küfür etmem, kendimi küfür ederek ifade de etmem (eski mesajlarıma bakabilirsiniz). Ancak benim bu yaklaşımım, yayınladığımız karikatürün komikliğini gölgelemez. Mizahını bu şekilde yapanları "yok" saymamızı da gerektirmez.
Site yöneticileri daha iyi biliyorlardır ama ben yine de dile getireyim. İnternet o karikatürün yayınlanması için bir yol bulur.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Motosikletimin aküsü bitik Motosikletime ( GV 250 2012 model )uygun akü arıyorum. Bu konuda bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Geçen gün ben de merak ettiğimde bu link'i görmüştüm.http://www.merkezyedekparca.com/deta...0Gv250%20Ak%FC
Daha kaliteli olsun dersen http://www.akusepeti.com/Bosch-Motos...l#labels=249-2
Söktüğün akünün amper bilgilerini mutlaka kontrol et. Kullandığın ek elektrik donanımın varsa (sis lambası, xenon far vb.) kullandığın aküden daha düşük amperli akü seçmen durumunda aküden randıman alamayabilirsin. Söktüğün akünün üzerinde volt ve amper bilgisi yazar.
GV 250 için uyumlu akü linki...
http://www.akusepeti.com/Hyosung-GV-...er,PR-571.html
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)