Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2014, 23:51
chuckmak adlı üyeden alıntı
ahriman konularına baktım motor ılanı kalkmış.. hacı karburatör ney yaw :D hyosunglar hava sogutmalı deılmıydı ? :D
sen karbratörü radyatörle karıştırdın anlaşılan hyolar hava yağ sağutmalı o yüzden radyatörüde var..
karbratör ise benzinle havayı karıştırıp yanma odasına gönderen parçadır.. mekaniktir eski sistem yani
Reklamlar
-
08 Şubat 2014, 00:03
ulan oğuz bildiğin motor ustası oldun başımıza haaa dasfgfhjkgfjdghfsd
-
08 Şubat 2014, 01:12
khayyam adlı üyeden alıntı
ulan oğuz bildiğin motor ustası oldun başımıza haaa dasfgfhjkgfjdghfsd
abi herşey ben ilkokuldayken "söküp takmayı seviyorum makineyide yazın" dememle başladı
-
08 Şubat 2014, 10:47
chuckmak adlı üyeden alıntı
ahriman konularına baktım motor ılanı kalkmış.. hacı karburatör ney yaw :D hyosunglar hava sogutmalı deılmıydı ? :D
Oğuz ustamız sorunu cevaplamış, aklına takılan diğer konuları da seve seve yanıtlar
oğuz mat siyah yapsak motoru kaça patlar, araştırdın mı hiç ? siyah - griler pahalı,kırmızı griyi alıp mat siyah yapsam maliyeti siyah-gri parasına ulaşır mı acaba..
-
08 Şubat 2014, 14:46
Sam@ adlı üyeden alıntı
Oğuz ustamız sorunu cevaplamış, aklına takılan diğer konuları da seve seve yanıtlar
oğuz mat siyah yapsak motoru kaça patlar, araştırdın mı hiç ? siyah - griler pahalı,kırmızı griyi alıp mat siyah yapsam maliyeti siyah-gri parasına ulaşır mı acaba..
abi boya işi pahalı oluyor biraz yaptırmayı düşünmedim hiç ama araştırmıştım plasti dip var daha sonradan sökebiliyorsun ama pahalı, onun dışında parçaları söküp sanayiye götürüp fırın boya yaptırıyorsun. ama fiyatları konusunda net bilgim yok tek bildiğim pahalı olduğu
-
08 Şubat 2014, 21:26
Sam@ adlı üyeden alıntı
2 veya 3 kutu spreyle on numara plasti dip olur.Ve fena olur.Tavsiye ederim yaptım çünkü daha önce.Bir arkadaşımın motorunu yapmıştım.Askeri haki yeşil ve krem rengi süper oldu.
Maliyeti de çok pahalı değildi,bir kutusu 60 tl falandı galiba.
-
08 Şubat 2014, 22:38
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
sen karbratörü radyatörle karıştırdın anlaşılan
hyolar hava yağ sağutmalı o yüzden radyatörüde var..
karbratör ise benzinle havayı karıştırıp yanma odasına gönderen parçadır.. mekaniktir eski sistem yani
hiç anlamam motordan arabadan.. o yuzden 2 aydır harıl harıl arastırıyorum malum bılgın olmayınca kırk kısıye danısıor 50 yere gosterıyor 60 kere dusunuorsun :D
-
08 Şubat 2014, 23:00
parçaları söküp sanayide adam gibi boyatmak birazpahalıya kaçıyor ve çoğu boyacı bu motor deyip yeterli özen göstermiyor..
çamurluğumun ucunu surttüm 4 gün önce önümde araba birde yolun ortasında aniden durunca.. burdurun iyi ustalarına baktım sordum ..
tanıdıklarım hemen olmaz dedi, tanımadıklarım elimde ş war dedi..
bende boya masrafı artı tatlıya ortaokul arkadaşıma yaptırdım.. orta şekerli oldu artık idare edeceğiz..
komple boyama işine tüm parçaları sök wer 500 lira istedi ii usta,(fırınlı)
orta şekerli usta 300 istedi,
şipşak olsuna 150 lira. (burdur sanayisinde geçerli fiyatlar)
yani boyası rahatsız etmiyorsa kalkışmayın diye öneririm ama bobber dir modifiyedir zevki işlere de birşey denmez..
-
08 Şubat 2014, 23:00
Genşler bugun egsozu cikarip kullandım matoru,cok küfür yedim muhtemelen.ariza göstermedi hic,o sensörler bi işe yaramıyor delin egsozu gitsin
-
08 Şubat 2014, 23:17
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
abi boya işi pahalı oluyor biraz yaptırmayı düşünmedim hiç ama araştırmıştım plasti dip var daha sonradan sökebiliyorsun ama pahalı, onun dışında parçaları söküp sanayiye götürüp fırın boya yaptırıyorsun. ama fiyatları konusunda net bilgim yok tek bildiğim pahalı olduğu
Arabalari kapliyolar ya , altin elbiseli adam da cikmisti hatta.oyle bisi olur mu acaba
-
08 Şubat 2014, 23:25
Sam@ adlı üyeden alıntı
Arabalari kapliyolar ya , altin elbiseli adam da cikmisti hatta.oyle bisi olur mu acaba
olabilir nerdeyse boya parasına malolur ama beğenmezsen de boyaya zarar vermeden çıkartabilirsin
-
09 Şubat 2014, 00:18
Levent E. adlı üyeden alıntı
Genşler bugun egsozu cikarip kullandım matoru,cok küfür yedim muhtemelen.ariza göstermedi hic,o sensörler bi işe yaramıyor delin egsozu gitsin
evet delin! bekliyorum ben tarikatta tekim şuanda
-
09 Şubat 2014, 01:50
Senin motor da mı efi oguzcan?
-
09 Şubat 2014, 01:59
Videoya alma sansin varmi dostum? Bi dinlesek sesi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
ömer2 adlı üyeden alıntı
2 veya 3 kutu spreyle on numara plasti dip olur.Ve fena olur.Tavsiye ederim yaptım çünkü daha önce.Bir arkadaşımın motorunu yapmıştım.Askeri haki yeşil ve krem rengi süper oldu.
Maliyeti de çok pahalı değildi,bir kutusu 60 tl falandı galiba.
Deme omer abi, yakınım zaten sana.bela olurum basina
-
09 Şubat 2014, 02:06
Feysbuk sayfasına attı Burak videoyu.ben arıza versin diye denediğim icin komple çıkardık egsozu.o sesi duymasan daha iyi
-
09 Şubat 2014, 03:39
Senin motor da mı efi oguzcan?
yok abi eskilerden benimki 2006 model
-
09 Şubat 2014, 14:29
Karburatorlulerin cogu egsozu açık kullanıyor zaten.derdimiz efi modelindeki arıza verme olayını sorgulamak,hep kulaktan dolma konuşuyoruz.egsoz su an normalinden daha yuksek ses veriyor biraz acilmis durumda.belki egsoz yaptırmak ya da acmak isteyen arkadaslar olur,bir kac gun boyle kullanıp bakacam arıza çıkacak mı diye,sonra yine eski haline getiririm muhtemelen.
-
10 Şubat 2014, 21:11
ramzey42 adlı üyeden alıntı
slm, bu motor alınabilirmi sizce , yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-aguila-demir-atimi-satiyorum-137907039/detay
Maşallah Km almış başını gitmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Arkadaşlar fuara gelicek olan varmı?
-
11 Şubat 2014, 07:19
Eskişehir'den selamlar.
Formdaki bilgilerden ziyaretçi olarak çok faydalandım.
Katkı sağlayanların eline,emeğine sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:02 ----------
Motosikletin ön park ampulü uzun süredir yanık.
Kendim değiştirmeye karar verdim. Ampulü söküp yakındaki bir oto elektrikçiye gitmek için yola çıktım. Motor yolda stop etti.
Çalıştırıp eve döndüm. Lambayı takmak için tekrar söktüğümde ampul soketinin sadece metalden oluştuğunu gördüm.
artı ve eksi elektrik gelen metalden soket ortaya takılan park ampulü ile ayrılıyor. Ampulü sökerken fark etmemiştim. Elektrikçiye gitmek için lambayı söktüğümde kısa devre yapmış.
Çok şükür ucuz atlattık.
-
11 Şubat 2014, 11:22
ahrimanın motora talibim burdan tüm arkadaşlara duyulur :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler