Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ocak 2014, 02:32
bu arada benimde lastikler aynı kenan abininki gibi ön lastik biraz daha sert gibi elle kontrol ettiğim zaman.. arka lastik 2.5 aylık ön lastik ise nerdeyse 1.5 yıllık.. arada bir sertlik farkı var, keşke ön daha yumuşak olsaymış ama yapacak birşey yok artık.. önümüze bakıcaz.. ayarlayabilirsem cumartesi taktırıcam, işi çabuk bitirirlerse takıldığı gün rodajını yaparım lastiklerin iznik gölüne gidip geldimmi tamamdır
shinkoları aramam diye umuyorum bakıcaz..
bu arada oponeo satışlar çoğalınca fiyatları baya arttırdı. sava alıcak arkadaşlar savanın türkiye web sitesine girip ordan sipariş verebilirler. ilk fiyatı 95 olan lastiği 120 falan yaptılar galiba..
Reklamlar
-
30 Ocak 2014, 02:39
Doviz kurlarindaki artistandir
-
30 Ocak 2014, 02:48
blackarca adlı üyeden alıntı
Doviz kurlarindaki artistandir
doğru yaa, abi hiç düşünmemiştim bak o yönünü adamlarada boş yere sövmüş oldum
-
30 Ocak 2014, 11:09
Günaydın,
arkadaşlar şu kardeşinize akıl verin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-bakimli-orijinal-132339375/detay
kayseriye gitmeye değer mi bu motor için ? orjinal km ve sadece h.sonu kullandığını yazmış.. üstelik 2009 trafiğe çıkışlı..
-
30 Ocak 2014, 12:38
-
30 Ocak 2014, 12:52
Levent E. adlı üyeden alıntı
Kaçırma bence
pazarlık yapmam lazım, koruma demiri sisy bar eksik. çantaların acelesi yok. belki hiç almam. sade hali daha güzel de. abi slayer üstad nerde ya. o da bişi desin. küstürdünüz mü adamı ??
-
30 Ocak 2014, 13:32
Slayer sağdaki manetin kırık oldugundan baslar,amortisoru tutan civata kafalarindaki aşınmadan devam eder,yatan motorun yağının durumundan bahseder,lastik istediğini söyler,hatta mesnetteki anahtarlik izinden ve koltuktaki cokmeden dolayi kilometreye de laf eder,motoru almadan sogutur seni
En iyisi al motoru,uğraş dur
-
30 Ocak 2014, 13:59
Slayer sağdaki manetin kırık oldugundan baslar,amortisoru tutan civata kafalarindaki aşınmadan devam eder,yatan motorun yağının durumundan bahseder,lastik istediğini söyler,hatta mesnetteki anahtarlik izinden ve koltuktaki cokmeden dolayi kilometreye de laf eder,motoru almadan sogutur seni
En iyisi al motoru,uğraş dur
manet, mesnet ne abi. orası neresi anlayanın bakması farklı tabi. koltuk çökmesi inş. sürücünün kilolu olmasındandır. diğer dediklerinin ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemicem Levent
taa kayseriye gidecem abi aldıktan sonra acı gerçekleri öğrenmek daha kötü. otobüsle gidip gelmeyi düşünüyorum.motor biraz daha kafama yatarsa.
-
30 Ocak 2014, 14:47
Ben anlamam,anlayan slağyer efendi.o yorum yapsın
-
30 Ocak 2014, 14:59
Söyledikleri aslında doğru da olsa gereksiz detaylar, bakma sen Motor sağa düşmüş önemli bişey olmamış, lastikleri ve zinciri değiştirirsen mis gibi motorun olur.
-
30 Ocak 2014, 15:02
Ben anlamam,anlayan slağyer efendi.o yorum yapsın
sende küsme Levent siz lazımsınız bize.bu forum sayesinde gv250 de karar kıldım. her km de hayır dua edicem size
müsait olduğunda bunlara da bi bakıver dostum.yorumlarını bekliyorum. aslında herkesin yorumlarını bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv-250-sorunsuz-makina-146930511/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kazasiz-boyasiz-gv250-140383386/detay
-
30 Ocak 2014, 15:03
Kafana bisey mı düştü la
-
30 Ocak 2014, 15:07
abi adamın adını vermeden yorum yapmıyor
2 link daha attım arkadaşlar, yorumlarınıza göre h.sonu rotam belli olacak..
-
30 Ocak 2014, 15:07
Onları Rıdvan'a sor dostum.ben anlamam hakkaten
Bana sorarsan ilk söylediğini al,yağını filtrelerini bujilerini değiştirip sırıta sırıta gez derim.hic yıpranmamış alet..
-
30 Ocak 2014, 15:10
Onları Rıdvan'a sor dostum.ben anlamam hakkaten
Bana sorarsan ilk söylediğini al,yağını filtrelerini bujilerini değiştirip sırıta sırıta gez derim.hic yıpranmamış alet..
eyvallah, senin için şimdiden sırıttım dostum
-
30 Ocak 2014, 15:18
Bence ilk ilandakini al. Eskişehir'deki de km'si orijinal ve temiz görünüyor, diğerinde hiç detay yok zaten.
Bu arada serviste denk geldiğim bir arkadaş 2006 model 22000 km'de motorunu satıyor, sanıyorum fiyatı 6000 civarı, gayet temiz.
-
30 Ocak 2014, 15:25
Yasin de satacam falan diyordu ama bilmiyorum be zaman satar
-
30 Ocak 2014, 15:36
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bence ilk ilandakini al. Eskişehir'deki de km'si orijinal ve temiz görünüyor, diğerinde hiç detay yok zaten.
Bu arada serviste denk geldiğim bir arkadaş 2006 model 22000 km'de motorunu satıyor, sanıyorum fiyatı 6000 civarı, gayet temiz.
kayseri dekinin trafiğe çıkışı 2009 olması ve km sinin düşük olması daha çekici geliyor,pazarlıktan sonra fiyatlar ne olur onu bi açıklığa kavuşturayım. eskişehir dekinin aksesuarları, lastiklerinin ve akünün yeni olması artıları.bu artılar kayseri deki düşük km ile karşılaştırınca artı olarak kalmaya devam eder mi. oraya gitmekte bir masraf çünkü.aynı şekilde arkadaşının motorunun artıları var mı bunları karşılaştırmak lazım.
abi bu ne ya, şimdiden beynim sulandı.
-
30 Ocak 2014, 17:48
Sam@ adlı üyeden alıntı
kayseri dekinin trafiğe çıkışı 2009 olması ve km sinin düşük olması daha çekici geliyor,pazarlıktan sonra fiyatlar ne olur onu bi açıklığa kavuşturayım. eskişehir dekinin aksesuarları, lastiklerinin ve akünün yeni olması artıları.bu artılar kayseri deki düşük km ile karşılaştırınca artı olarak kalmaya devam eder mi. oraya gitmekte bir masraf çünkü.aynı şekilde arkadaşının motorunun artıları var mı bunları karşılaştırmak lazım.
abi bu ne ya, şimdiden beynim sulandı.
eğer aksesuar düşünüyorsanız motoru full yapmak 1000 liraya mal oluyor sanırım. kayserideki motora bunuda ekleyin motoru uzun süre kullanıcaksanız zaten vereceğiniz paraya değicektir.. ama yok ben 1-2 sezon sonra satarım diyorsanız aksesuar eklemeden kullanır satarsınız en fazla koruma demiri taktırırsınız..
istanbuldaki ilan anlattığına göre aynı benim gibi kullanıyor km side benimkiyle aynı km takıntınız yoksa ve motor haikaten anlattığı gibiyse 28 bin km çok birşey ifade etmez motor daha yeni açılmış bile diyebilirim biraz abartarak aksesuarlarıda var.. ve yol masrafıda yok.. tabi modelin eski olmasından dolayı ufak tefek paslanmalar olabilir boyanın durumuda bakılıp bakılmadığına bağlı ama biraz parlaklığını kaybetmiş olabilir..
eskişehirdekide temiz gözüküyor zaten klüp motoru motordan anlayan bir sürü insanın içinde güzel bakılmıştır diye düşünüyorum..
yine size kalmış üçüde olu gibi geldi bana kayserideki motoru istanbula getirmek biraz sıkıntı olabilir.. ama tertemiz olsun dersenizde o çile çekilir bence
-
30 Ocak 2014, 18:04
istanbul daki için aklımda soru işaretleri var, tek fotoyla satış mı olur diyorum.
diğer ikisi arasında kaldım, bütçem de çok değil zaten. uzun yıllar kullanmak niyetimdeyim ama belli de olmaz. önce bana koruma demiri + sisy bar şart.. kayseri yolu da büyüyor gözümde, otobüsle getirme masrafını geçtim. motora zarar vermeyelim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler