Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ocak 2014, 19:15
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Peki bu linkini verdiğim iki lastik alınabilir mi? Arka lastik biraz daha iyi olsa daha iyi olabilir, dunlopun bu markası iş görür mü? Sonuçta her türlü iki teker üzerinde gidiyoruz, o kadar şöyle olursa böyle olursa diye senaryo oluşturmaya gerek yok bence. Olacağı varsa olur her türlü, gerek yok o kadar kasmaya.
ÖN LASTİK SAVA
abi bende bugün buldum bu siteyi sava marka kargoda bedava, yukarıda telefon numaraları var arayıp lastiğin tarihini sor ama alacaksanda.. ben burdan almayı düşünüyorum bizim burdaki parçacıda halledemezsek..
Reklamlar
-
04 Ocak 2014, 19:36
Yukarıda linkini verdiğim uniliyle dunlopu almayı düşünüyorum da tarihi söylediğin iyi oldu, depoda 5-6 sene yatan lastik yollamasınlar. Arka lastiği de olsa savanın ordan alabilirim.
-
05 Ocak 2014, 00:28
Arkadaşlar benim lastikler bugün geldi markası SAVA ön lastik 110/90/16 arka lastik 140/90/15.hamurları gayet iyi tarihleri ön lastik 2013 arka lastik 2012.fotoğrafları en kısa zamanda yüklerim.bu hafta içi taktırmayı düşünüyorum. Lastikleri aldığım yer http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-lastikleri-arama/spor-turistik-tipi-arazi-motosiklet
-
05 Ocak 2014, 00:51
hyo kenan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim lastikler bugün geldi
markası SAVA ön lastik 110/90/16 arka lastik 140/90/15.hamurları gayet iyi tarihleri ön lastik 2013 arka lastik 2012.fotoğrafları en kısa zamanda yüklerim.bu hafta içi taktırmayı düşünüyorum. Lastikleri aldığım yer http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-lastikleri-arama/spor-turistik-tipi-arazi-motosiklet
tam bende bu siteye bakıyorum abi, sen ilaç gibi geldin içim rahat alabilirim artık.
-
05 Ocak 2014, 01:33
markası SAVA ön lastik 110/90/16 arka lastik 140/90/15.hamurları gayet iyi tarihleri ön lastik 2013 arka lastik 2012.fotoğrafları en kısa zamanda yüklerim.bu hafta içi taktırmayı düşünüyorum. Lastikleri aldığım yer
http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-...azi-motosiklet
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Rıdvan sen galiba sava da kullandın unili de sava'yı cok begenmemistin heralde nesini beğenmedin? unili daha mı iyi hangisini tavsiye ediyorsun ben de fazla yatırmadan kullanıyorum ve yağmurda çamurda hiç binmiyorum hangisi daha uygundur.
-
05 Ocak 2014, 01:38
kilitci adlı üyeden alıntı
Rıdvan sen galiba sava da kullandın unili de sava'yı cok begenmemistin heralde nesini beğenmedin? unili daha mı iyi hangisini tavsiye ediyorsun ben de fazla yatırmadan kullanıyorum ve yağmurda çamurda hiç binmiyorum hangisi daha uygundur.
600 f al rahat edersin( SEN ANLADIN ONU Mustafa)
-
05 Ocak 2014, 02:31
kilitci adlı üyeden alıntı
Sava'yı beğenmediğimi sölyemedim hiç, ikisi de aynı bence ama unilli ön lastiğim daha ömrünü tamamlamadan tel attı değiştirmek zorunda kaldım, aynı şey Emre'nin de başına gelmişti ön lastikte.
-
05 Ocak 2014, 10:24
markası SAVA ön lastik 110/90/16 arka lastik 140/90/15.hamurları gayet iyi tarihleri ön lastik 2013 arka lastik 2012.fotoğrafları en kısa zamanda yüklerim.bu hafta içi taktırmayı düşünüyorum. Lastikleri aldığım yer http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-lastikleri-arama/spor-turistik-tipi-arazi-motosiklet
Hayırlı olsun. Taktır bir de aynılarından ben de almayı düşünüyorum.
-
05 Ocak 2014, 15:14
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Sava'yı beğenmediğimi sölyemedim hiç, ikisi de aynı bence ama unilli ön lastiğim daha ömrünü tamamlamadan tel attı değiştirmek zorunda kaldım, aynı şey Emre'nin de başına gelmişti ön lastikte.
Tamam karıştırdım ben o zaman büyük ihtimalle sava alacağım ben de.
-
06 Ocak 2014, 00:40
Sava'nin takimi kaca maloldu
-
06 Ocak 2014, 22:56
Müdür bu gvleri sahibinden neler yapmışlar adamlar 8e aldığına 9 istiyor 11 isteyen öğretmen var oda ayrı bi trip öğretmenden ne arkadaş matematik dersimi hayır bireysel olarak dikkatimi çekti sizce makulmüdür..
-
06 Ocak 2014, 23:59
AlperAcar adlı üyeden alıntı
Müdür bu gvleri sahibinden neler yapmışlar adamlar 8e aldığına 9 istiyor 11 isteyen öğretmen var oda ayrı bi trip öğretmenden ne arkadaş matematik dersimi hayır bireysel olarak dikkatimi çekti sizce makulmüdür..
bana kalırsa makul değil ama piyasa bu, yapacak birşey yok mesela 2005-2006 modelleri sıfırı 6 bin liraydı zamanında. şimdi adam 30 bini devirmiş motora 6000 tl fiyat koyuyor.. kimse malını ucuza vermek istemiyor pazarlıkla ne kadar inebiliyorsanız o ..
-
07 Ocak 2014, 00:21
blackarca adlı üyeden alıntı
Sava'nin takimi kaca maloldu
ben unilli takmistim takma ve rot - balans ayarlari dahil 250-270 arasi bir seye mal oldu tam hatirlamiyorum. unilli de tavsiye ederim ozellikle arka lastik guzel sayilir. Zaten orjinal lastiginden sonra hepsi guzel gelecektir
ben temmuz ayinda aldim lastigi, niyetim sava almakti ama piyasada bulduklarim eski uretim oldugu icin vazgectim unilli aldim ozen motor kiziltopraktan.
arkadaslar motoru bi suredi otoparka birakmistim kar yagmus soguk vs nedeniyle. aku bitti sanirim, mars almiyor. Akunun olup olmedigini nasil anlariz? farlarim yaniyor ama... eger olduyse yenisini alacagim sadece sarji bittiyse oto elektrikcide sarj ettirmeyi dusunuyorum
-
07 Ocak 2014, 01:29
O zaman makine hoş iyi güzel az yakar gider de ama yurdum insanı faşo olasım geldi beni bozdu bu muhabbet herkese iyi forumlar gvyi gömerim ben bu ülkede durum buysa kazasız belasız sürüşler,tekeriniz düz bassın.
-
07 Ocak 2014, 02:54
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
mesela 2005-2006 modelleri sıfırı 6 bin liraydı zamanında. şimdi adam 30 bini devirmiş motora 6000 tl fiyat koyuyor..
Bu ülkede enflasyon diye bir şey olduğuna göre aldığı fiyat üzerinden yıpranma hesaplayarak satacak değil tabii ki. Bu durumda bahsettiğin modeller 2500-3000 Lira arasında olması gerekir ki Çinlilerden bile ucuz olması demek olur.
ahriman adlı üyeden alıntı
arkadaslar motoru bi suredi otoparka birakmistim kar yagmus soguk vs nedeniyle. aku bitti sanirim, mars almiyor. Akunun olup olmedigini nasil anlariz? farlarim yaniyor ama... eger olduyse yenisini alacagim sadece sarji bittiyse oto elektrikcide sarj ettirmeyi dusunuyorum
Şarj ettirip duruma bakacaksın, eğer şarjdan sonra yine kısa sürede biterse yenisini alman gerekiyor. Hatta oto elektrikçilerde akünün durumunu görebileceğin aletler oluyor genelde.
-
07 Ocak 2014, 03:29
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bu ülkede enflasyon diye bir şey olduğuna göre aldığı fiyat üzerinden yıpranma hesaplayarak satacak değil tabii ki. Bu durumda bahsettiğin modeller 2500-3000 Lira arasında olması gerekir ki Çinlilerden bile ucuz olması demek olur.
Şarj ettirip duruma bakacaksın, eğer şarjdan sonra yine kısa sürede biterse yenisini alman gerekiyor. Hatta oto elektrikçilerde akünün durumunu görebileceğin aletler oluyor genelde.
sagol hocam
peki senin uygun oldugun bi ara birlikte motoparka gitsek olur mu?
-
07 Ocak 2014, 03:48
ahriman adlı üyeden alıntı
sagol hocam
peki senin uygun oldugun bi ara birlikte motoparka gitsek olur mu?
Çarşamba olabilir gibi
-
07 Ocak 2014, 03:58
Haberleselim hocam gidelim birlikte bir iki sey var kafamda. beyin okuyan cihaz yok sanirim dimi orada?
-
07 Ocak 2014, 13:44
Ben de Sava lastikleri sipariş ettim bakalım Openeo'dan. Bugün çıkacakmış yola, haftasonuna taktırabilirim diye ümit ediyorum. Motorlu taşıtlar vergisini de ödedim hepsini, oh iyi para gitti motosiklete...
-
07 Ocak 2014, 17:57
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Ben de Sava lastikleri sipariş ettim bakalım Openeo'dan. Bugün çıkacakmış yola, haftasonuna taktırabilirim diye ümit ediyorum.
Motorlu taşıtlar vergisini de ödedim hepsini, oh iyi para gitti motosiklete...
ne kadar odedın Savanın takımına ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler