Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Kasım 2013, 01:09
khayyam adlı üyeden alıntı
müdür;
yarın için bir programın var mı?
bursa'nın gezmediğim yeri kalmadı. ama hep araba ile. motor ile yolculuk edecek biri lazım. öğleden sonra müsaitsen eğer???
abi şuan 5 kuruş param yok, ama söz haftaya biyerlere gideriz
Reklamlar
-
17 Kasım 2013, 01:45
Bana bundan lazım
-
17 Kasım 2013, 09:22
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
debriyaj balatası gvdemi değişicek.. kaç km de ki?
maalesef gv de değişecek kullanımla alakalı biraz kaçırma sorunu var o yüzden halledip sorunsuz binmek istiyorum..
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnn
-
17 Kasım 2013, 13:23
-
17 Kasım 2013, 23:03
khayyam adlı üyeden alıntı
aybediosun
iki çay, bi yemek ısmarlardık
haftaya hava iyi olursa kesin yapalım bişeyler.
tamam abi pazar öğlene doğru dersaneden çıkıyorum senle haberleşiriz gideriz biyerlere, nereye gidelim
-
18 Kasım 2013, 00:50
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
maalesef gv de değişecek kullanımla alakalı biraz kaçırma sorunu var o yüzden halledip sorunsuz binmek istiyorum..
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar, Debriyaj Balatalarını alırken size önerim orijinali yerine Lucas ,bulamıyorsanız fren marka İtalyan debriyaj balatalarını tercih edin..doğru ayarla vites geçişleriniz ciddi derecede rahatlıyor..forum da mutlaka başka arkadaşlar da bunu daha önce yazmıştır..benimki si nacizane hatırlatma.. Hoşcakalın..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
18 Kasım 2013, 01:38
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, Debriyaj Balatalarını alırken size önerim orijinali yerine Lucas ,bulamıyorsanız fren marka İtalyan debriyaj balatalarını tercih edin..doğru ayarla vites geçişleriniz ciddi derecede rahatlıyor..forum da mutlaka başka arkadaşlar da bunu daha önce yazmıştır..benimki si nacizane hatırlatma.. Hoşcakalın..
Valla ben aranıp duruyorum,içime su serptin vites değiştirmek ölüm haline geldi,balatalarımı değştirmeli ne yapmalı bana bir fikir verin.
Motor 27 000 km de fakat debriyajda kaçırma yok balatalarmı sertleşiyor yağdanmı nedir.
-
18 Kasım 2013, 04:32
ömer2 adlı üyeden alıntı
Valla ben aranıp duruyorum,içime su serptin vites değiştirmek ölüm haline geldi,balatalarımı değştirmeli ne yapmalı bana bir fikir verin.
Motor 27 000 km de fakat debriyajda kaçırma yok balatalarmı sertleşiyor yağdanmı nedir.
GV 250 nin orijinal Debriyaj balataları nedense çok başarılı değil oysa Lucas veya fren marka İtalyan Blatalrını kullanan arkadaşlar çok memnun..vites geçişleri çok daha rahat ve keyifli hale geliyor..Piyasada Fren marka olan kolay bulunuyor..İtalyan menşeli Debriyaj balataları çok başarılı...gittiğin servis muhtemelen biliyordur..vites geçişlerin problemsiz hale gelecektir ve GV nin keyfi daha bir güzel olacaktır.. Kullanan arkadaşlar memnun..eğer bulamayacak olursan bende araştırırım senin için..
-
18 Kasım 2013, 10:41
http://www.motobakkal.com/?urun-5482...ta-Takimi.html bu mu arkadaşım dediğin marka?
http://www.motorturk.com.tr/lucas/de...alata/LDB.html bi de bu var.
-
18 Kasım 2013, 12:30
-
18 Kasım 2013, 15:20
emperor42 adlı üyeden alıntı
Evet New fren Debriyaj balataları idi kast ettiğim bu arada Balatalarınızı , DEBRİYAJ BASKI PULU,DEBRİYAJ BASKI YAYI , DEBRİYAJ ARA SACI , DEBRİYAJ GÖBEK PULU hatta DEBRİYAJ TASI PULU nuda değiştirin derim..bunları da Kanuni den temin edebileceğiniz şeyler..selamlar..
-
18 Kasım 2013, 20:21
Evet New fren Debriyaj balataları idi kast ettiğim bu arada Balatalarınızı , DEBRİYAJ BASKI PULU,DEBRİYAJ BASKI YAYI , DEBRİYAJ ARA SACI , DEBRİYAJ GÖBEK PULU hatta DEBRİYAJ TASI PULU nuda değiştirin derim..bunları da Kanuni den temin edebileceğiniz şeyler..selamlar..
evet bencede bunlar komple değişmeli.. normal kullanılmış bir gv en az 70-80 binde balata istediğini varsayarsak açılmışken bunların hepsinin değişmesi lazım
-
18 Kasım 2013, 23:26
GV 250 nin orijinal Debriyaj balataları nedense çok başarılı değil oysa Lucas veya fren marka İtalyan Blatalrını kullanan arkadaşlar çok memnun..vites geçişleri çok daha rahat ve keyifli hale geliyor..Piyasada Fren marka olan kolay bulunuyor..İtalyan menşeli Debriyaj balataları çok başarılı...gittiğin servis muhtemelen biliyordur..vites geçişlerin problemsiz hale gelecektir ve GV nin keyfi daha bir güzel olacaktır.. Kullanan arkadaşlar memnun..eğer bulamayacak olursan bende araştırırım senin için..
ÇOK teşekkür ederim.Bu lucas ve newfren balataları hemen araştıracağım.
-
19 Kasım 2013, 00:08
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
ewet arkadaşlar ilk göz ağrımı satmış bulunmaktayım 12500 km geçirdiğim 2012 model mondialim yeni sahibine pazartesi teslim olacak..
artık koca oğlanla vakit geçirme zamanı geldi pazartesi hava yağ filtresi ve depriyaş balata değişimi birde bujileri değişimi yapılmak üzere antalya yolcusuyum.. debriyaj balatası olmasa kendim hallederdim ama neyse artıkk.. perşembeden itibarren hiç bir sıkıntısı kalmamış kocaoğlanla nikah tazeleyeceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun
saygılarrrrrr
Hayirli olsun
Allah hayirli yolculuklar nasip etsin
-
19 Kasım 2013, 00:47
ömer2 adlı üyeden alıntı
ÇOK teşekkür ederim.Bu lucas ve newfren balataları hemen araştıracağım.
Rica ederim..
GV 250 kendi segmentin de çok makul ve güzel bir makina,bakımları düzgün yapılırsa şehir içi ve şehir dışında uzun yola bile gelebilen ,sıkıntı yaratmayan bir motosiklet sadece genel şikayetler Kulübüm deki arkadaşlardan bildiğim vites geçişleri sıkıntılı ve rahatsız dı..onlar New Fren ve yukarıda yazdığım parçaları değiştikten sonra motorları ile çok mutlu oldular..darısı sizlerin başına..
Bu arada Ömer kardeşim ,emperor42 nerden bulabileceğin konusun da linkler vermiş, olmadı Mecidiyeköy de Merkez motorun da elinde vardı ordan da temin edebilirsin..selamlar..
-
19 Kasım 2013, 13:17
MURATAYDIN adlı üyeden alıntı
Benim Makinanın maaşallahı var. Sabah soğukta hafif jikleyi çekiyorum, hiç gaz vermeden ilk marşta almazsa 1dk kadar bekleyip çok tatlı gaz veriyorum, 2.de kesin alıyor.
selamlar arkadaşlar..benim gv 2013 ....jiklesi var mıki? ya da ben görmedim...
Yaşasın Kötülüğün Dayanılmaz Çekiciliği !!!
-
19 Kasım 2013, 13:43
helin126 adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar..benim gv 2013 ....jiklesi var mıki? ya da ben görmedim...
Hayır, 2008 sonrası yani enjeksiyonlu modellerde jikle yok. Yani var aslında ama elektronik kontrollü.
-
20 Kasım 2013, 20:49
Öyle mi be bilmiş
-
20 Kasım 2013, 21:14
İstanbul için satılık GV250 aranmakta. Satan/Bilen özel mesaj ile ulaşırsa minnettar olurum.
-
20 Kasım 2013, 22:11
ben satmayi dusunuyorum hocam. butce nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler