Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Kasım 2013, 23:31
Yarın, anadolu yakasında buluşan var mı? Katılabilirim..
Reklamlar
-
10 Kasım 2013, 00:22
mehyal adlı üyeden alıntı
Demirin sekli hosuma gitti ama borunun malzemesi cok ince gibi gorunuyor
Korumasi gerektigi zaman ne kadar korur mesele orda. .?
-
10 Kasım 2013, 01:24
ALONERIDER adlı üyeden alıntı
Levent cevap ve açıklayıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim, yolunuz buralara düşerse beni haberdar edin sizlerle sürmek isterim ayrıca yazın denize gideriz ben dediğin gibi Rıdvanın açtığı gruba üye olacağım ve buradanda takip edeceğim gelişmeleri. Sevgilerimle
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Resimden farkettim '' yukarıdan üçüncü resim '' sizin debriyaj teli yağ radyatörüne sürtüyor hem tel zedeleniyor hemde radyatör. Ben o teli tutan vidalı kelepçeyi söktürdüm ve debriyaj telini gidonun ortalarından içeriye aldırdım seste yapıyordu uzun yolda herşey düzeldi ve radyatörüde akrilik siyah boya ile rütuş yaptım.Sevgilerimle
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Mehyal arkadaşımın paylaşımını inceledim orada yukarıdan aşağıya doğru üçüncü resimde dikkkatimi çeken şey debyiyaj telinin yağ radyatörüne sürtmesi sonucu hem telin hemde radyatörün zedelendiğiydi.Benim başımada gelen bu sorunu aşağıda tekrar kopyala yapıştır yaparak açıklıyorum.sEVGİLERİMLE
Resimden farkettim '' yukarıdan üçüncü resim '' sizin debriyaj teli yağ radyatörüne sürtüyor hem tel zedeleniyor hemde radyatör. Ben o teli tutan vidalı kelepçeyi söktürdüm ve debriyaj telini gidonun ortalarından içeriye aldırdım seste yapıyordu uzun yolda herşey düzeldi ve radyatörüde akrilik siyah boya ile rütuş yaptım.Sevgilerimle
Dikkatiniz ve öneriniz için teşekkür ederim. Montajı yaparken benim de dikkatimi çekti telde ve radyatördeki aşınma. Koruma demiri bu sıkıntıya da çare getirmiş oldu. Resimde pek gözükmüyor ama o kelepçe ile şasinin arasına yaklaşık 3 cm lik bir bağlantı parçası giriyor, böylece tel radyatörden güzelce uzaklaşıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
blackarca adlı üyeden alıntı
Demirin sekli hosuma gitti ama borunun malzemesi cok ince gibi gorunuyor
Korumasi gerektigi zaman ne kadar korur mesele orda. .?
Demirin çapı ve sac kalınlığı iyi markalı bir elektrikli süpürgenin borusunu aratmıyor. Ağırlığı fazla değil, keşke montajdan önce tartsaydım. Umarım yeterince koruyucudur ve yine umarım bunu görmek zorunda kalmam.
-
13 Kasım 2013, 19:59
bence oldukça ince
kaça almıştın ?
-
13 Kasım 2013, 21:58
Arkadaşlar belki paylaşıldı 1015 tane mesajı okuyamadım bana rüzğar siperliği ( ön cam ) lazım.Regal raptorun olur abi diyerek verdikleri cam olmadı hatta çatladı.Kappa camlardan bizim motorlara uyan varmı ? İstanbul da olsam özen motora gider bizzat bakardım ama malum Ayvalıkta yım. Sitesinden alabilirim ama uyarmı bilmiyorum ve buralarda sıcak bölgelerde ön cam çok gerekli değil ancak uzun yolda faydalı olduğunu biliyorum. Ayaklık takıldı bu arada ama vites ve fren pedalı ayarlanarak yukarı kaldırılmalı yoksa bot yada benzer bir ayakkabı ile dar alanda çalışmak zorunda kalabilirsiniz...Sevgi ve Saygılarımla
-
14 Kasım 2013, 00:34
ALONERIDER adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar belki paylaşıldı 1015 tane mesajı okuyamadım bana rüzğar siperliği ( ön cam ) lazım.Regal raptorun olur abi diyerek verdikleri cam olmadı hatta çatladı.Kappa camlardan bizim motorlara uyan varmı ? İstanbul da olsam özen motora gider bizzat bakardım ama malum Ayvalıkta yım. Sitesinden alabilirim ama uyarmı bilmiyorum ve buralarda sıcak bölgelerde ön cam çok gerekli değil ancak uzun yolda faydalı olduğunu biliyorum. Ayaklık takıldı bu arada ama vites ve fren pedalı ayarlanarak yukarı kaldırılmalı yoksa bot yada benzer bir ayakkabı ile dar alanda çalışmak zorunda kalabilirsiniz...Sevgi ve Saygılarımla
Cam halledilmiştir...
-
14 Kasım 2013, 01:07
Hayirli olsun hocam nereden aldin..
Mumkunse fotograf paylasabilirsen gormek isterim.Benimde camin buyuk veya kucuk boy olmasi konusunda kararsizligim var.
-
14 Kasım 2013, 02:43
Ya ben motoru gencotr abiden almistim, motorun on camı 324 dolar :/ gecen hasanpasa da apachecycles denilen yerde gordum. Acaba cami sokturup evde kasa da mi saklasam
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Hayirli olsun hocam nereden aldin..
Mumkunse fotograf paylasabilirsen gormek isterim.Benimde camin buyuk veya kucuk boy olmasi konusunda kararsizligim var.
Abi sen aldinmi yan cantalari???
-
14 Kasım 2013, 15:35
evet aldım ..
bu gun ''ahriman'la bostancıda bulustuk getirdi çantaları sağolsun.
topkapıya kadar da sohbet ederek gıttık
haftasonu gezısıne de gelecek ..
bugunde sirkeciye gidebilirsem balaklava alacagım
sen de gelıyormusun ?
-
14 Kasım 2013, 20:01
merhaba arkadaşlar.
bu gün richa boomerang modeli düz siyah bir mont aldım. kullanıcıları varsa yorumlarını beklerim. 600 lira biraz pahalı geldi ancak 300 liraya satılan mont kendini bile koruyamayacak gibi duruyordu.
-
14 Kasım 2013, 20:47
evet aldım ..
bu gun ''ahriman'la bostancıda bulustuk getirdi çantaları sağolsun.
topkapıya kadar da sohbet ederek gıttık
haftasonu gezısıne de gelecek ..
bugunde sirkeciye gidebilirsem balaklava alacagım
sen de gelıyormusun ?
aynen bugun yan cantalari sattim. sirada sissy bar, sosis ve puskuller var bakalim onlar kime gidecek.
memnun oldum hocam tanistigima.
slayer ugramiyor sanirim son zamanlarda topice
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
14 Kasım 2013, 22:41
ahriman adlı üyeden alıntı
aynen bugun yan cantalari sattim. sirada sissy bar, sosis ve puskuller var bakalim onlar kime gidecek.
memnun oldum hocam tanistigima.
slayer ugramiyor sanirim son zamanlarda topice
Mrb. Arman
Bu gun sirkeciye gitmistim balaklava almak icin, bitane gv250 vardi cantalari nasil baglamis diye bakarken sahibiyle tanistik oda sitedenmis arka canta aradigini soyledi senin sattigi soyledim Pazar gunku gezi icin gelmeye
calisacagini soyledi whatssap'taki gruba ekledim numarasini oradan alirsin
-
15 Kasım 2013, 18:47
arkadaşlar motorun hava filtresi,bujiler,yağ filtresi dışında belli km lerde değiştirmemiz gereken parçaları varmı
mesela benzin filtresi, değiştirmemiz gerekiyormu?
-
15 Kasım 2013, 21:25
mehyal adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ama bu demirlerden daha önce takan arkadaşlar hiç bir görev yapmadıgını ve motor yattıgında korumadıgı gibi egilerek granejlarda zarar veriyor ayrıca çok aşagıda oldugu için takılmaya sebeb oluyor. sadece görüntü olarak kullanırsınız.Kullanırken dikkatli olun. kazasız sürüşler dilerim bütün arkadaşlarıma.
-
15 Kasım 2013, 23:06
gv650i adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ama bu demirlerden daha önce takan arkadaşlar hiç bir görev yapmadıgını ve motor yattıgında korumadıgı gibi egilerek granejlarda zarar veriyor ayrıca çok aşagıda oldugu için takılmaya sebeb oluyor. sadece görüntü olarak kullanırsınız.Kullanırken dikkatli olun. kazasız sürüşler dilerim bütün arkadaşlarıma.
mrb arkadaşlar, bunu bilmiyorum ama bnde bu koruma demirinin orjinali var. sağlamlığı gayet iyi ve acemi olmamdan kaynaklı bi iki sefer motoru yatrdım ama koruma demiri alcak olduğundan ayaklık görevi görüyor adeta, daha onu aşıpda hiç devrilmedi. bu acıdanda cok koruyucu gldi bana..
dört teker bedenini, iki teker Ruhunu taşır
-
16 Kasım 2013, 16:42
Merhabalar,
Çantalar Armode marka ama model numarasını tam hatırlayamıyorum. Silifke'deki Honda bayisinin sahibi olan arkadaşım Konya'dan getirtmişti. AR750 olablir.
Kullanış olarak çok rahatlar. Yalnız çantaları alırsanız eğer kilit bölümlerinin arkalarında kilidi sabitleyen bir vida var sık sık gevşiyor. Hatta bir defa gevşeyip düştü onun yerine anahtar göbeği bulmak için saatlerce dolaşıp durdum.
Bunun dışında içine su almıyor. ve evet bence gayet kullanışlılar. Ancak çantaları monte ederken yan taraklarına amortisörlere değmemesi için birer aparat yaptırmayı unutmayın. bu çok önemli yok çanta kısa zamanda aşınıp kırılabilir.
Arka çantadaki sırtlık bölümü ise ardcınız varsa inanılmaz kullaşlı. ben eşimden biliyorum uzun yolda çok rahat ediyor.
Şimdiden hayırlı olsun. Umarım bir faydam dokunmuştur.
-
16 Kasım 2013, 16:51
gerbiş adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Çantalar Armode marka ama model numarasını tam hatırlayamıyorum. Silifke'deki Honda bayisinin sahibi olan arkadaşım Konya'dan getirtmişti. AR750 olablir.
Kullanış olarak çok rahatlar. Yalnız çantaları alırsanız eğer kilit bölümlerinin arkalarında kilidi sabitleyen bir vida var sık sık gevşiyor. Hatta bir defa gevşeyip düştü onun yerine anahtar göbeği bulmak için saatlerce dolaşıp durdum.
Bunun dışında içine su almıyor. ve evet bence gayet kullanışlılar. Ancak çantaları monte ederken yan taraklarına amortisörlere değmemesi için birer aparat yaptırmayı unutmayın. bu çok önemli yok çanta kısa zamanda aşınıp kırılabilir.
Arka çantadaki sırtlık bölümü ise ardcınız varsa inanılmaz kullaşlı. ben eşimden biliyorum uzun yolda çok rahat ediyor.
Şimdiden hayırlı olsun. Umarım bir faydam dokunmuştur.
tesekkur ederım sagol
-
16 Kasım 2013, 22:54
ewet arkadaşlar ilk göz ağrımı satmış bulunmaktayım 12500 km geçirdiğim 2012 model mondialim yeni sahibine pazartesi teslim olacak..
artık koca oğlanla vakit geçirme zamanı geldi pazartesi hava yağ filtresi ve depriyaş balata değişimi birde bujileri değişimi yapılmak üzere antalya yolcusuyum.. debriyaj balatası olmasa kendim hallederdim ama neyse artıkk.. perşembeden itibarren hiç bir sıkıntısı kalmamış kocaoğlanla nikah tazeleyeceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun
saygılarrrrrr
-
16 Kasım 2013, 23:00
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
ewet arkadaşlar ilk göz ağrımı satmış bulunmaktayım 12500 km geçirdiğim 2012 model mondialim yeni sahibine pazartesi teslim olacak..
artık koca oğlanla vakit geçirme zamanı geldi pazartesi hava yağ filtresi ve depriyaş balata değişimi birde bujileri değişimi yapılmak üzere antalya yolcusuyum.. debriyaj balatası olmasa kendim hallederdim ama neyse artıkk.. perşembeden itibarren hiç bir sıkıntısı kalmamış kocaoğlanla nikah tazeleyeceğim..
tekeriniz düz yolunuz açık olsun
saygılarrrrrr
debriyaj balatası gvdemi değişicek.. kaç km de ki?
-
16 Kasım 2013, 23:57
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
debriyaj balatası gvdemi değişicek.. kaç km de ki?
müdür;
yarın için bir programın var mı?
bursa'nın gezmediğim yeri kalmadı. ama hep araba ile. motor ile yolculuk edecek biri lazım. öğleden sonra müsaitsen eğer???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)
Bu Konudaki Etiketler