Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Ekim 2013, 10:31
blackarca adlı üyeden alıntı
Herkese iyi geceler. ..
Malumunuz hem motor kullanicisi hem de gv 250 sahibi olarak oldukca yeniyim.
Motorumla ilgili bir sorunla karsilasacagimda yardimlarinizi esirgemeyeceginizin farkindayim...
Benim dikkatinizi cekmek istedigim konu, forumlarda da okudugum kadariyla kazalar ve kaza sonucunda hakliligimizi ispat etmekteki yasadigimiz zorluklar.
Bu dusunceyle motorun on ve arka kismina 2-3 saat kayit yapabilecek minik gizli kameralar koymak gibi bir fikre kapildim..
Bu konuda yapilmis bir calisma varmidir, olumlu ve ya olumsuz elestirilerinizi ogrenmek istiyorum
Çoook uzun zamandır burada yazamıyorum, özlemişim forumu. Herkesi saygıyla selamlıyorum.
Hocam ben çin çon dan getirttim küçük bir kamera, yolu çekeyim falan diye ama bir iki kere kullandım attım bi kenara. Mesela benim aldığım kamera yarım saat çekim yapıyordu ve şarz olurken kayıt yapmıyordu dolayısıyla bir anlamı olmuyordu. Birkaç kamerayla da sürekli değil de böyle fantastik çekimler falan yapılabilir ama bilmiyorum zevk işi. Ben eğer çok merakınız varsa ucuz kameralar yerine, her yerde çekim yapabilen go-pro tarzında bir şey almanızı tavsiye ederim.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Reklamlar
-
18 Ekim 2013, 00:45
Bir acemiden selamlar şimdilik bu konuda yazılanları okuyarak GV 250 hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama sanırım acemiliğimi atana kadar kullancağım motor bu olacak gibi görünüyor.
-
18 Ekim 2013, 00:56
mv400 adlı üyeden alıntı
Bir acemiden selamlar
şimdilik bu konuda yazılanları okuyarak GV 250 hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama sanırım acemiliğimi atana kadar kullancağım motor bu olacak gibi görünüyor.
mrb.bende motorumu almadan once senın gıbı baslangıc motoru olacagını dusunuyordum ama motoru gorunce ve kullanmaya baslayınca uzunca bır sure kullanabılecegım bir motor oldugunu anladım . umarım ıcının rahat olacagı bır karar verırsın
-
18 Ekim 2013, 17:37
merhabalar.. ya bir sorum var avcrom varya izmirde kaça egzos yapar acaba bizim motorlara 300-400 liraya yaparmı?
-
18 Ekim 2013, 22:07
Sahibindendeki ilanlarda yeralan fiyatlara akıl erdiremedim doğrusu. Aşağıdaki adreste kdv ve ötv dahil satış fiyatı sıfır km 2013 model için 9100 diyor ve 12 ay taksitle. Kdv ve ÖTV yi çıkarsak 2013 model 7000-7500 aralığına geliyor.
http://www.kanuni.com.tr/mobile/inde...g2=90&g3=gv250
Elbet herksin malı (kastettiğim motor) kıymetli ama ortada da böyle bir gerçek varken neden sıfır almayayım diye düşünmeden edemiyor insan.
-
18 Ekim 2013, 22:49
mv400 adlı üyeden alıntı
Sahibindendeki ilanlarda yeralan fiyatlara akıl erdiremedim doğrusu. Aşağıdaki adreste kdv ve ötv dahil satış fiyatı sıfır km 2013 model için 9100 diyor ve 12 ay taksitle. Kdv ve ÖTV yi çıkarsak 2013 model 7000-7500 aralığına geliyor.
http://www.kanuni.com.tr/mobile/inde...g2=90&g3=gv250
Elbet herksin malı (kastettiğim motor) kıymetli ama ortada da böyle bir gerçek varken neden sıfır almayayım diye düşünmeden edemiyor insan.
mrb.
ben 2 ay önce bayisine sordugumda 9500 +plaka masrafı demişlerdi (500 lira) bir hafta sonra tekrar gittiğimde 10.000 liraya sonrasında da 10.500 lira demişlerdi bunlara plaka masrafınıda ılave edip üste üstlük mart ayında teslimat diyince ikinci el daha cazip gelmişti gerçi fiyatı döviz hareketlerı belırlıyor mart ayında fıyat ne olur o da muamma sonucta ötv ile kdv'yi sıfır yada ıkıncı el bi şekilde odüyorsun
-
18 Ekim 2013, 23:20
arkadaşlar! eğer motorun orjinal lastiklerini kullanan varsa ve ömrünü tamamlamışsa kesinlikle değiştirsin..
bugün erdekten bursaya gelirken virajda motorun ön lastiği kaydı ve düştüm motorla beraber yerde sürüklendim..
bende hiç birşey yok motorun egzosları bol bol çizildi koruma demiri benide motoruda korudu
motor yerde yaklaşık 15 metre bende 10 metre sürüklendim..
şimdi egzos yaptırıcam yeni koruma demiri taktırmam lazım baya çizildi koruma demiri belki birkaç işlemden geçirirsek düzelir..
-
18 Ekim 2013, 23:47
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar! eğer motorun orjinal lastiklerini kullanan varsa ve ömrünü tamamlamışsa kesinlikle değiştirsin..
bugün erdekten bursaya gelirken virajda motorun ön lastiği kaydı ve düştüm motorla beraber yerde sürüklendim..
bende hiç birşey yok motorun egzosları bol bol çizildi koruma demiri benide motoruda korudu
şimdi egzos yaptırıcam yeni koruma demiri taktırmam lazım baya çizildi koruma demiri belki birkaç işlemden geçirirsek düzelir..
Gecmis olsun dostum, Allaha sukur bayram hediyesi olarak saglam kalman nasip buyurulmus ;) benm lastikler de 2011 shinko, fiyat uygun buldugum an degistirecegim bende bakalim..
-
19 Ekim 2013, 00:52
Gecmiş olsun
bendede orjinal lastık var 3500 de omru kac km. yada kac yıl ?
-
19 Ekim 2013, 01:04
blackarca adlı üyeden alıntı
Gecmiş olsun
bendede orjinal lastık var 3500 de omru kac km. yada kac yıl ?
normalde ömrü 2 yıl ama 10 yılda dişlerini bitiremezsin öyle değişik bir hamur var abi..
benim lastikler 8 yıllık o yüzden bugn asfaltı öptüm
-
19 Ekim 2013, 01:22
3500'ü yapan zaten ilk sahibi satarken yaza degistirirsın demisti.
yeni oldugum ıcın cok fazla km.yapamayacagım aşikar ustelık kış aylarında cok kullanabılecegımıde sanmıyorum , dolayısıyla lastıgın km.den cok bayatlaması sonucu değiştirmem gerekecek sanırım
-
19 Ekim 2013, 02:18
normalde ömrü 2 yıl ama 10 yılda dişlerini bitiremezsin öyle değişik bir hamur var abi..
benim lastikler 8 yıllık o yüzden bugn asfaltı öptüm
Geçmiş olsun. Allahtan verilmiş sadakanız varmış herhalde ucuz atlatmışsınız. Motor lastikleri konusunda bilgim yok ama sonuçta araba lastikleri gibiyse 3. Yıldan itibaren bildiğim kadarıyla özelliklerini yitirmeye başlıyorlar. Bence lastikler ister araba olsun ister motor olsun en hayati parça. 8 yıl aynı lastik? Ben hayatta böyle bir risk alamazdım, iyi cesaret diyeyim.
-
19 Ekim 2013, 11:15
motora yeni geçiş yapmış insanlar genelde motor lastiklerini araba lastiği gibi zannederler.. arabada diş tırnak aralığı artık kabak denilicek ölçülere yaklaşdımı insanımız değiştirir.. sanırım motordada aynısını bekliyorlar yeni geçenler ama öyle bir durum yok racing yani super sport makine olmadıkça çok zor yersiniz lastiği.. ama lastiğin hamuru bir zaman sonra özelliğini yitirir motorda ve yola mukavemeti çok düşer.. yazları bu anlaşılmaz zaten asfalt sıcakdır hava kurudur ama kışın asfaltın soğuması heleki çiğ,buzlanma,donma gibi kaygan unsurlarla kendini gösterir..
-
19 Ekim 2013, 12:14
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Allah korumuş. Tecrübe olmuş İnşallah son kazan bu olur.
-
19 Ekim 2013, 12:21
Bu arada yazmayı unutmuşum geçmiş olsun çok..
-
19 Ekim 2013, 14:56
-
19 Ekim 2013, 16:14
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Arkadaşlar abiler. İzmirde bana yardımcı olabilecek var mı geçen burda paylaştığım motura bakmak istiyorum tecrübeli bir abimizle birlikte gidip onun onayı olursada almak niyetindeyim bu konuda yardımcı olacak kimse varmıdır ?
-
19 Ekim 2013, 19:43
2AF3R adlı üyeden alıntı
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Arkadaşlar abiler. İzmirde bana yardımcı olabilecek var mı geçen burda paylaştığım motura bakmak istiyorum tecrübeli bir abimizle birlikte gidip onun onayı olursada almak niyetindeyim bu konuda yardımcı olacak kimse varmıdır ?
Hangi ilandı acaba? Benim de baktığım bir iki ilan vardı da aynısı mı acaba?
-
20 Ekim 2013, 00:23
geçmiş olsun sana birşey olmamış önemli olan bu bir daha böyle birşey yaşamasın inşallah
-
20 Ekim 2013, 00:43
mv400 adlı üyeden alıntı
Hangi ilandı acaba? Benim de baktığım bir iki ilan vardı da aynısı mı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-nakite-ihtiyactan-dolayi-son-fiyat-yetisen-alir-136494658/detay bu ilandaki motorla ilgileniyorum motor hakkında hiç bilgim yok neresine bakılır napılır diye burdada paylaştım sağolsun @slayerr görünen birşey yok dedi ama ince eleyip sık dokumam lazım 1.5 yıldır biriktiriyorum parayı zorlukla emeğimin karşılığını alayım bari :( sizin ilgilendiğiniz motorlar hangileri.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler