Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2013, 22:02
sonunda muradıma erdim artık aranızdayım arkadaşlar...
salı günü gittim adana ya motora kendim baktım saat gibi bi sıkıntısı yok...
1-2-3-4-5 gittik geldik ne vitesten atma nede motor sesinde bir anormallik..
tek canımı sıkan noktası sisy barı orjinal değil çin işi ve egsozların kapıya doğru sürtmesinden kaynaklı 1 er cm karelık çizikleri..
bir sıkıntıda ön camdaki çiziklerle egsozdaki zivt lekeleri ki bunlar ufak tefek çözülecek hususlar..
saat 13,00 gibi hareket ettim adanadan ve 650 km yol geldim ve herhangi bir zorluk çekmedim karşımdan esen rüzgar dışında..
yarına fotoları ve yol notlarını aktarırım kalın sağlıcakla........
Reklamlar
-
28 Eylül 2013, 01:49
blackarca adlı üyeden alıntı
tanıstıgıma sevındım levent . ben ulkerın arkasındayım ..
ayak müşürüne dikkat edıyoruz derken kastettıgın ney ?
abi ufak defek motorun çalışmaması genelde ayaklık müşüründen kaynaklanıyor buda onunla ilgili bizim forumda dönen geyik
-
28 Eylül 2013, 02:17
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
tek canımı sıkan noktası sisy barı orjinal değil çin işi ve egsozların kapıya doğru sürtmesinden kaynaklı 1 er cm karelık çizikleri..
bir sıkıntıda ön camdaki çiziklerle egsozdaki zivt lekeleri ki bunlar ufak tefek çözülecek hususlar..
saat 13,00 gibi hareket ettim adanadan ve 650 km yol geldim ve herhangi bir zorluk çekmedim karşımdan esen rüzgar dışında..
Hayırlı olsun.
-
28 Eylül 2013, 02:30
hayırlı olsun
-
28 Eylül 2013, 21:58
persembe gunu motorumu aldım...
ve bugun bırkac alıstırma turu attım ..
tek kelımeyle harıka , yarın sabahta saat 5 te kalkıp tuzlaya gıdıp gelecegım .
uzun zamandır boyle keyıflı bır deneyım yasamamıstım ,paylasmak ıstedım
-
28 Eylül 2013, 22:31
hayırlı olsun mesut.fotoğraf ve tecrübelerini bekliyoruz.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
29 Eylül 2013, 00:25
ege926 adlı üyeden alıntı
ben motorumu mart ayında aldım. aldığım günden beri sürekli yok koruma demiri sisy barı yüklüğü çantası cam taktırması internette cam araştırması uğraşıyorum.(!) yalnız ki bu uğraşmadan keyif alıyorum ve araştırdığım her konuda konuştuğum herkesten bir fikir sahibi oluyorum yeni insanlarla tanışıyorum ve en önemlisi motorumu tanıma fırsatı buluyorum. işte bu sebeple sıfır motor almak daha zevkli bir durum bence. bu da benim görüşüm tabi :D zaten bin lira iki bin lira kar etmek istiyorsanız motor almamanız lazım sonuçta bu iş bi zevk işi
Mrb.eski bir msj ama benim guncelim aksesuar konusu oldugu icin tanismak istedim. Motorumu iki gun once aldim ve aksesuar konusunda yardim ariyorum hem fiyat hemde kalite, kullanim kolayligi ve gv250 uygunlugu konusunda. ..
Yardimci olabilirseniz sevinirim
-
29 Eylül 2013, 09:58
s.a
blackarca adlı üyeden alıntı
Mrb.eski bir msj ama benim guncelim aksesuar konusu oldugu icin tanismak istedim. Motorumu iki gun once aldim ve aksesuar konusunda yardim ariyorum hem fiyat hemde kalite, kullanim kolayligi ve gv250 uygunlugu konusunda. ..
Yardimci olabilirseniz sevinirim
Hayırla sıkıntısız kullanasın motorunu aksesuar konusunda ve bakım konusunda sana yardımcı olabilirim Gv250 nin ve 650 nin aksesuarlarını ben yaptırıyorum kromdan genelde bizim aksesuarlar en güzeli tavsiye ederim https://www.facebook.com/groups/haremgaraj/ burdan bilgi sahibi olabilirsin 0532 2124353 0216 5737137 yerim harem selimiye de tel aç gel tanışalım.
-
29 Eylül 2013, 17:54
merhaba arakdaşlar bişey sormak istiyodum gv 250 kaç modelden itibaren enjeksiyona geçti eğer alırsam enjeksiyonlu modelden almak istiyorumda teşekkürler.
-
29 Eylül 2013, 19:10
-
29 Eylül 2013, 20:54
hayırlı olsun kazasız belasız surusler
-
29 Eylül 2013, 21:26
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cruiser tutkunu bir arkadaşım kursa yazıldı, ehliyeti gelene kadar motosiklet bakınmaya başladı, benim önerim ise tartışmasız GV250
2012-13 / 10.000km civarı temiz diyebileceğimiz bir GV250, mümkünse koruma demiri, ön cam, yan çantalar ve artçı sırtlığı gibi aksesuarları üzerinde olsun, tadından yenmez
Gidip saçma sapan bir Harley klonuna sırf görüntüsünden dolayı para vermeden, sana motosiklet buldum demek istiyorum
Lütfen aklınızda bulunsun !
Dostum merhaba;
2. bir araba ihtiyacımız sebebi ile benim motorum maalesef satılık:(
Detayları ilanda görebilirsin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-tertemiz-gonul-rahatligiyla-alinacak-motosiklet-137731571/detay/
-
29 Eylül 2013, 21:55
batuhanyuluk adlı üyeden alıntı
merhaba arakdaşlar bişey sormak istiyodum gv 250 kaç modelden itibaren enjeksiyona geçti eğer alırsam enjeksiyonlu modelden almak istiyorumda teşekkürler.
Merhaba,
2008 modelden itibaren enjeksiyonlu. Alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.
Yeni motor alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
-
29 Eylül 2013, 23:26
kilitci adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2008 modelden itibaren enjeksiyonlu. Alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.
Yeni motor alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
Benim ogrendigim kadariyla 2008-2011 arasinda daewoo beyin kullanilmis ve problem cikariyor diyorlar 2011 den sonrasinda santek beyin varmis sikayetci olan olmamis
-
29 Eylül 2013, 23:37
hayırlı olsun tekerin düz bassın
-
30 Eylül 2013, 07:07
Arkadaşlar İzmir'de bu motoru inceleyebilceğim biyer var mı acaba ?
-
30 Eylül 2013, 10:35
anladım teşekkürler peki enjeksiyonlu oldugunu baktıgımız zaman bi yerinden anlama imkanımız varmı dışardan bakınca falan..
-
30 Eylül 2013, 11:50
Selamlar arkadaşlar..motor alanlar hayırlı olsun motorlarınız.kazasız belasız binmenizi diliyorum.
-
30 Eylül 2013, 22:31
batuhanyuluk adlı üyeden alıntı
anladım teşekkürler peki enjeksiyonlu oldugunu baktıgımız zaman bi yerinden anlama imkanımız varmı dışardan bakınca falan..
FI lambası var gösterge panelinde.karbüratörlülerde o lamba yok..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
01 Ekim 2013, 00:04
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cruiser tutkunu bir arkadaşım kursa yazıldı, ehliyeti gelene kadar motosiklet bakınmaya başladı, benim önerim ise tartışmasız GV250
2012-13 / 10.000km civarı temiz diyebileceğimiz bir GV250, mümkünse koruma demiri, ön cam, yan çantalar ve artçı sırtlığı gibi aksesuarları üzerinde olsun, tadından yenmez
Gidip saçma sapan bir Harley klonuna sırf görüntüsünden dolayı para vermeden, sana motosiklet buldum demek istiyorum
Lütfen aklınızda bulunsun !
Sahibindende cok guzel motorlar var Ankaradan bir tanesiyle bayagi ilgilenmistim oldukca temz bir motordu ilgilenirsen sahibinin numarasini pm den veryim 1 hafta oncesine kadar ilandaydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
Levent E. adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun,benim is yerim de Topkapı'da,is çıkışı avcilar motoparka goturebilirim ihtiyac olursa.motorun puf noktası olarak sadece ayaklik müsürüne dikkat ediyoruz Ridvan yüzünden
Sagol Levent kardesim aldigim motor 2013 model henuz garantisi bitmedigi icin yetkiliye goturdum. Aldigimda 3500 km.deydi 4.Levent sanayideki servise goturdum. Fena degildi ikincisini ya ayni yere goturecegim yada isyerime yakin oldugu icin topkapidakine goturecegim.
Tabi once trafige cikacak kadar acemiligimi yenmem lazim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler