Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Eylül 2013, 00:23
Beyler, hepinize selam...
2010 ve 2012`ler arasında ne farklar mevcut?
İkinci el olarak düşününce aynı (12000km de) 2010 mu
yoksa 2012 tercih etmek durumunda siz ne derdiniz?
Tecrübelerinizi bilmek isterim...
Şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
24 Eylül 2013, 03:03
Full Face kask almayı düşünüyorum fiyat performans kriterlerinde ne almalıyım? Malum önümüz kış ve ben kışında motoruma binme konusunda kararlıyım. Maximum 350 TL verebilirim. Tecrübeli arkadaşlar yardım..
-
24 Eylül 2013, 04:07
6038 adlı üyeden alıntı
Full Face kask almayı düşünüyorum fiyat performans kriterlerinde ne almalıyım? Malum önümüz kış ve ben kışında motoruma binme konusunda kararlıyım. Maximum 350 TL verebilirim. Tecrübeli arkadaşlar yardım..
Dostum kadikoyde hasanpasa da mototal var, oradan ben 280 tl ye duz siyah-beyaz veya 320 tl ye desenli CABERG EGO kasklari oneririm... Diger yerlerde fiyatlari 200 euro mototal subelerinde ise dedigim fiyattan. Guvenilir kasklar emin olabilirsin, yurt disindan cogu kisiye de sordurdum, fiyatinin uygun oldugunu soylediler
-
24 Eylül 2013, 08:26
Günaydın oguzhansan ve abbasglr arkadaslarım. Ben sissy barı deltamotorludan aldım. orjinal parça vidaları dahil kutuda geldi bana. gayet şık, üzerinde hyosung amblemide var, gerçi yapıştırma ama olsun güzel duruyor. resimleri dün ekledim, sissy bar görünmüyor ama çantalar ve cam hariç tüm aksesuarları oradan aldım.Tavsiye ederim
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar ! . .
-
24 Eylül 2013, 20:57
Sevgili forum sakinleri izmirde bugün şöyle bir ilan gördüm motor nasıldır ilk izlenim olarak fiyat uygunmudur ? 4000 lira nakitim var bu motora bu fiyat değerse borç harç bir yerden bulmaya bakıcam. Durumu zorlayayım mı yoksa biraz daha bekleyip nakitide arttırıp kış ortası gibi mi baksam ? motorun izmirde oluşu ayrıca beni cezbediyor çünkü başka şehirlerden hiç arkadaşım yok yardımcı olacak sizin değerli yorumlarınız altın değerindedir şuan. teşekkürler.
Motorun linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36494658/detay
-
25 Eylül 2013, 22:40
evet 750 km lik marmara turunu tamamlamış bulunuyorum.. cefakar hyosung banamısın demedi yine
istanbul,tekirdağ,malkara,keşan,gelibolu,lapseki,e rdek yapıp bursaya dönmüş bulunuyorum..
rıdvan abi sizinlede buluşamadık o akşam zaten kuzenimle beraberdik ama bir dahakine telefonları alıcam sizin buluşucaz zaten sevdim istanbulu kesin gelirim
-
26 Eylül 2013, 01:51
Mrb arkadaslar
1-2 aylik bir arastirmadan sonra kismetse yarin bir gv250 ile araniza katilacagim..
İlk motorum olucagi icin puf noktasi denilebilecek konularda yardiminizi isteyecegim
Sanirim 10 icinde ehliyetim de elimde olacak.Gezilerinize benim gibi bir acemiyi almak isterseniz onur duyacagim
Bu sure icerisinde koruma demiri,on cam,ayak pedi, canta ve vites gostergesi taktirmak istiyorum.
Bu aksesuarlari kaliteli ve uygun fiyata nerede bulabilecegim ve taktirabilecegim konusunda yardimlarinizi bekliyorum.
Tabi bir de yetkili bir servis onermenizi isteyecegim,istanbulda kavacikta oturuyorum isyerim topkapida..
İlgi ve alakaniz icin simdiden tesekkur ederim.
-
26 Eylül 2013, 10:06
Hayirli olsun,benim is yerim de Topkapı'da,is çıkışı avcilar motoparka goturebilirim ihtiyac olursa.motorun puf noktası olarak sadece ayaklik müsürüne dikkat ediyoruz Ridvan yüzünden
-
26 Eylül 2013, 11:39
kilitci adlı üyeden alıntı
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
-
26 Eylül 2013, 12:46
2AF3R adlı üyeden alıntı
Sevgili forum sakinleri izmirde bugün şöyle bir ilan gördüm motor nasıldır ilk izlenim olarak fiyat uygunmudur ? 4000 lira nakitim var bu motora bu fiyat değerse borç harç bir yerden bulmaya bakıcam. Durumu zorlayayım mı yoksa biraz daha bekleyip nakitide arttırıp kış ortası gibi mi baksam ? motorun izmirde oluşu ayrıca beni cezbediyor çünkü başka şehirlerden hiç arkadaşım yok yardımcı olacak
sizin değerli yorumlarınız altın değerindedir şuan. teşekkürler.
Motorun linki :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36494658/detay
Motorun bir yamuğu görünmüyor, alınabilir gibi duruyor.
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
evet 750 km lik marmara turunu tamamlamış bulunuyorum.. cefakar hyosung banamısın demedi yine
istanbul,tekirdağ,malkara,keşan,gelibolu,lapseki,e rdek yapıp bursaya dönmüş bulunuyorum..
rıdvan abi sizinlede buluşamadık o akşam zaten kuzenimle beraberdik ama bir dahakine telefonları alıcam sizin buluşucaz zaten sevdim istanbulu kesin gelirim
İstanbul dediğin 150 km yol
blackarca adlı üyeden alıntı
Mrb arkadaslar
1-2 aylik bir arastirmadan sonra kismetse yarin bir gv250 ile araniza katilacagim..
İlk motorum olucagi icin puf noktasi denilebilecek konularda yardiminizi isteyecegim
Sanirim 10 icinde ehliyetim de elimde olacak.Gezilerinize benim gibi bir acemiyi almak isterseniz onur duyacagim
Bu sure icerisinde koruma demiri,on cam,ayak pedi, canta ve vites gostergesi taktirmak istiyorum.
Bu aksesuarlari kaliteli ve uygun fiyata nerede bulabilecegim ve taktirabilecegim konusunda yardimlarinizi bekliyorum.
Tabi bir de yetkili bir servis onermenizi isteyecegim,istanbulda kavacikta oturuyorum isyerim topkapida..
İlgi ve alakaniz icin simdiden tesekkur ederim.
Aksesuar işi biraz karışık, geçmiş sayfaları okusan iyi olur. Ayrıca vites göstergesinin ne kadar gereksiz bir şey olduğunu biraz tecrübe kazandıktan sonra fark edeceksin.
Levent E. adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun,benim is yerim de Topkapı'da,is çıkışı avcilar motoparka goturebilirim ihtiyac olursa.motorun puf noktası olarak sadece ayaklik müsürüne dikkat ediyoruz Ridvan yüzünden
Evet evet ayaklık müşürü öyle bişey
Şimdi aklıma geldi de benim motordaki ses de ayaklık müşüründen olmasın la
-
26 Eylül 2013, 14:25
6038 adlı üyeden alıntı
Ben AGV K3 kullanıyorum. Şimdiki fiyatını tam bilmiyorum ancak 3 aşağı 5 yukarı verdiğin fiyata yakındır diye tahmin ediyorum. Tavsiye ederim.
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
26 Eylül 2013, 18:09
Rıdvan Süleymana o kadar laf ettin bana yeni motor yolluyor adamlar. garanti onaylamış parçaların çogonu vermiş kargoya. pistonla üst conta eksik. fazla pistonu olan var mı_?
levent senin sol ayna mı kırık tı yada orginal değildi_?,
-
26 Eylül 2013, 18:15
Sol ayna farklı evet..hacı bak bu Süleyman serisinde hata olmaz,velev ki oldu ise hemen yenisiyle değiştiriyor kanunihadi gecmis olsun bakalım o kadar kilometre yanına kaldı iste,sıfır motorun oldu..Süleyman bu yahu hey yavrum heyy
-
26 Eylül 2013, 18:23
2AF3R adlı üyeden alıntı
Sevgili forum sakinleri izmirde bugün şöyle bir ilan gördüm motor nasıldır ilk izlenim olarak fiyat uygunmudur ? 4000 lira nakitim var bu motora bu fiyat değerse borç harç bir yerden bulmaya bakıcam. Durumu zorlayayım mı yoksa biraz daha bekleyip nakitide arttırıp kış ortası gibi mi baksam ? motorun izmirde oluşu ayrıca beni cezbediyor çünkü başka şehirlerden hiç arkadaşım yok yardımcı olacak
sizin değerli yorumlarınız altın değerindedir şuan. teşekkürler.
Motorun linki :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36494658/detay
bu ilanı gördükden sonra benmi çok istiyorum motora arkadaşlar yaw
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-gv250-138217481/detay/
bi şüphe ettim kendimden walla.
-
26 Eylül 2013, 18:25
emperor42 adlı üyeden alıntı
Rıdvan Süleymana o kadar laf ettin bana yeni motor yolluyor adamlar. garanti onaylamış parçaların çogonu vermiş kargoya.
hacı bak bu Süleyman serisinde hata olmaz,velev ki oldu ise hemen yenisiyle değiştiriyor kanuni
Ya işte bak adamlar şaşırmamış bile bu motorda nasıl böyle bir şey olabilir diye sorgulamadan direkt yenisini göndermişler.
-
26 Eylül 2013, 22:57
ns_elessar adlı üyeden alıntı
bu ilanı gördükden sonra benmi çok istiyorum motora arkadaşlar yaw
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-gv250-138217481/detay/
bi şüphe ettim kendimden walla.
acilmiş sanırım o yüzden satıyormuş. Bende para bulamadım zaten :S ailem karşı çıktığı için en ufak yardım dahi etmeyeceklerini söylediler bende öyle bakıyorum satılınca çok üzülüceğimi bile bile
-
27 Eylül 2013, 12:25
Sol ayna farklı evet..hacı bak bu Süleyman serisinde hata olmaz,velev ki oldu ise hemen yenisiyle değiştiriyor kanuni
hadi gecmis olsun bakalım o kadar kilometre yanına kaldı iste,sıfır motorun oldu..Süleyman bu yahu hey yavrum heyy
benim sağ ayna kırıktı değiştirdim set olarak. sol fazla. bırakırım cengize
-
27 Eylül 2013, 13:10
Eyvallah birader..senin motoru ne zaman topluyorlar?
-
27 Eylül 2013, 13:19
tanıstıgıma sevındım levent . ben ulkerın arkasındayım ..
ayak müşürüne dikkat edıyoruz derken kastettıgın ney ?
-
27 Eylül 2013, 13:25
Eyvallah birader..senin motoru ne zaman topluyorlar?
bir silindir bir de silindir contası gelecek. haftaya toplarız. diğer malzemeleri göndermişler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)
Bu Konudaki Etiketler