Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Eylül 2013, 14:20
Yorum için teşekkürler, söylediğin ustaları bir ziyaret edeceğim eminim onlarında yönlendirmeleri faydalı olacaktır.
bu arada merak etmedim desem yalan olur, rakam biraz daha yukarıda derken? zorlarmı beni bilemedim ama...
Reklamlar
-
18 Eylül 2013, 16:48
Arkadaşlar malum önümüz kış forumlarda kışın motosiklet bakımı ile ilgili birçok tazı var ancak buraya da yazmak istedim, kışın kullanmayacağınız motorunuz için neler yapıyorsunuz enjeksiyonlu ve ya karbüratörlü olmasına göre işlemler değişiklik gösteriyor mu?
-
18 Eylül 2013, 17:06
ucurtma_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar malum önümüz kış forumlarda kışın motosiklet bakımı ile ilgili birçok tazı var ancak buraya da yazmak istedim, kışın kullanmayacağınız motorunuz için neler yapıyorsunuz enjeksiyonlu ve ya karbüratörlü olmasına göre işlemler değişiklik gösteriyor mu?
Kışın kullanmayacağın motorunu bana veriyorsun, bütün dertlerden kurtuluyorsun (kışın kullanılmayan motosikletleri koruma ve yaşatma derneği)
Çoğu yerde abartılı anlatımlar var ama bence akünü söküp eve götür hatta şarj aletin varsa şarja tak, motoru komple wd40'la spreyle (kullanmaya başlayacağın zaman balata spreyiyle temizleyebilirsin), zincirini de yağla yeter.
-
19 Eylül 2013, 02:11
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Kışın kullanmayacağın motorunu bana veriyorsun, bütün dertlerden kurtuluyorsun (kışın kullanılmayan motosikletleri koruma ve yaşatma derneği)
Çoğu yerde abartılı anlatımlar var ama bence akünü söküp eve götür hatta şarj aletin varsa şarja tak, motoru komple wd40'la spreyle (kullanmaya başlayacağın zaman balata spreyiyle temizleyebilirsin), zincirini de yağla yeter.
Depoyuda fulle 2-3 ay yatacak motorun icindeki benzini de 2-3 ay sonra kullanma... Tamamini bosalt... Dimi
-
19 Eylül 2013, 02:49
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Depoyuda fulle 2-3 ay yatacak motorun icindeki benzini de 2-3 ay sonra kullanma... Tamamini bosalt... Dimi
karbratörlüyse birazını boşaltsın üstüne temiz benzin eklesin öyle böyle gider yahu 75 lira yere dökülürmü
-
19 Eylül 2013, 04:08
Ben eski tiger da yaptim... Canim cikti eski benzini yokedene kadar. Rengi degismisti hatta... Alacak arkadasin yaninda oldu bir de olay cok gulduk ya motor bozuk filan sandim ben de o da... O yuzden sutten agzim yandi misali...
-
19 Eylül 2013, 10:07
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Evet evet öyle yap, ama benzini yere dökme bir bidona koy ben gelip alırım.
-
19 Eylül 2013, 12:20
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Evet evet öyle yap, ama benzini yere dökme bir bidona koy ben gelip alırım.
iyi geyik dönmüş cevaplar için tşkler :d
-
19 Eylül 2013, 13:32
Herkese merhaba,
Malum kış geliyor. GV250'mi kışın kullanmayacağım. Üzerine bir örtü almak istiyorum. Benim önde rüzgarlık camım da var. Bu camı da tolere edecek şekilde örtü önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle örtü kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. Kullanıcı deneyimine ihtiyacım var. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
-
19 Eylül 2013, 14:00
İzci adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Malum kış geliyor. GV250'mi kışın kullanmayacağım. Üzerine bir örtü almak istiyorum. Benim önde rüzgarlık camım da var. Bu camı da tolere edecek şekilde örtü önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle örtü kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. Kullanıcı deneyimine ihtiyacım var. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Camı söksen daha iyi olur. XL branda camsızken tam olarak örtüyordu motoru.
-
19 Eylül 2013, 14:09
kilitci adlı üyeden alıntı
Merhaba dijital vites göstergesini nereden bulabilirim?
-
19 Eylül 2013, 16:10
ATV brandasi alırsanız cami da kurtarır,kenarları lastikli ve egsoza yapışmıyor pek
-
19 Eylül 2013, 16:31
Levent E. adlı üyeden alıntı
ATV brandasi alırsanız cami da kurtarır,kenarları lastikli ve egsoza yapışmıyor pek
Araba brandası alıp 2 tur saralım motoru hem üşümez.
-
19 Eylül 2013, 18:59
Ben kullandım ATV icin olanı,gayet guzel siz ridvana bakmayın
-
19 Eylül 2013, 20:41
1000. Sayfayi gectik ya ortalik baya senlenmis.. Eee tahminler uzerine de DR. RİDVAN USTA'nin 1000. Sayfa acilisini yapmasini kutlarim..
Ewet arkadaslar gelelim okumaktan haric arada bu sayfamiza yazmamin nedenine.. Bir aksilik olmazsa sayet 2007 model bi gv ile salidan itibaren bir nikah yapiyoruz. Artik bol bol burada sizinle olurum.. Pazertesi aksami yola dusup sali gunu gv ye nikahi basip geliyorum. Tuv de calismamin vermis oldugu avantaj ile km'sinin orijinal oldugunu biliyorum. Zinciri falan da degismis akusu yeni.. Aslinda 0 km istiyordum ama 2014' te gelecek olmasi ve fiyatinin 10000'in uzerine cikmasi nedeni ile ikinci ele yoneldim.. Simdilik ii forumlar... Sabirsizlik icime dustu bile..
-
19 Eylül 2013, 20:50
Levent E. adlı üyeden alıntı
Ben kullandım ATV icin olanı,gayet guzel siz ridvana bakmayın
Tecrübeye her zaman saygı duyarım. Teşekkürler. Bu durumda atv örtülerine bakacağım.
-
19 Eylül 2013, 20:53
herkese selamlar.
arkadaşlar herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.. dikkat ettim de arkadaşlarımız artık kışlık bakımı yapıp motoru garaja alma planlaması yapıyor ben ise koca bir sezon boyunca motoru çalıştıramadım bile yaw..ne kadar sıkıntılı oldu benim için anlatamam. bu arada deli gibi aksesuar aldım, almaya da devam ediyorum.önümüzdeki sezon bir terslik olmazsa bomba gibi takılıcam kızılcığımla.
bu arada mesut çok sevindim adına. hayırlısı olsun şimdiden. bu arada imzayı attıktan sonra resimleri paylaşmayı unutma. kazasız belasız inşallah.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
19 Eylül 2013, 21:22
ARKADAŞLAR koreye şipariş geçecegim malzeme lazım olan bildirsin .Elimde devridaim pompası balatalar,karbüratör manifoldu, startör conjoktör ve bir çok malzeme mevcut Bilginize
gv250 için koruma demiri sisi bar sepatlik mevcut .5322124353
-
19 Eylül 2013, 21:22
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
1000. Sayfayi gectik ya ortalik baya senlenmis.. Eee tahminler uzerine de DR. RİDVAN USTA'nin 1000. Sayfa acilisini yapmasini kutlarim..
Ewet arkadaslar gelelim okumaktan haric arada bu sayfamiza yazmamin nedenine.. Bir aksilik olmazsa sayet 2007 model bi gv ile salidan itibaren bir nikah yapiyoruz. Artik bol bol burada sizinle olurum.. Pazertesi aksami yola dusup sali gunu gv ye nikahi basip geliyorum. Tuv de calismamin vermis oldugu avantaj ile km'sinin orijinal oldugunu biliyorum. Zinciri falan da degismis akusu yeni.. Aslinda 0 km istiyordum ama 2014' te gelecek olmasi ve fiyatinin 10000'in uzerine cikmasi nedeni ile ikinci ele yoneldim.. Simdilik ii forumlar... Sabirsizlik icime dustu bile..
nasıl oluyor km kontrolü eğer varsa bir tekniği bizede söyleyin
bu arada far kaşını taktım farı yaktığım zaman aradan ışık sızıyor bu demek oluyorki suda girebilir bu sorunu nasıl çözerim düzgün taktığımı düşünüyorum.. araya teflonmu koysam acaba
-
19 Eylül 2013, 22:19
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
bende merak ediyorum km 'nin nasıl orjinalliğini anlıyorsunuz çok acemiyim 2. elde kazıklanmak istemiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler